puregon
Ola Pineapple,
Držim pesti, da letos MIklavž prinese +++++++++++++!!!
Točno tako, jaz sem imela IUI in sem imela že sama zelo dobro zorenje jajčec (težave ima partner), tako da sem rabila samo čisto male spodbude. Samo, ko sem brala, kako velike so doze, mi je res kar vroče ratalo. Drugače pa tudi jaz lahko rečem, da je puregon super, čeprav sem imela nekaj stranskih učinkov, ampak se je splačalo – 11. teden nosečnosti in čakam na NS.
Freundin
Freundin čestitke!!! Želim ti lepo nosečnost.
Jaz sem danes imela UZ sem zelo zadovoljna še Reš je reku tako dobro pa še ni bilo nikoli danes sem dobila še 1x puregon in cetro…(nevem kaj) da ne bodo pokali folikli drugače pa pravi da jih imam na vsaki strani po 6 lepih tako da držim pesti da tako ostane jutri imam še en UZ v petek pa verjetno punkcijo. UPAM!!!!
tako da držite pestke še malo zame!!
Hojla punce,
14 neskončno dolgih dni je za mano. In danes je test v 5 sekundah pokazal II. Srečka nosečka sem!!!!!! No seveda je pred mano še dolga pot, a vseeno, jupi!!!!
Glede na izkušnje iz tega postopka lahko rečem samo eno: Puregon je zakon.
janja78 kako se držiš. Kmalu prihaja tudi tvoj dan D. Močno drzim pesti zate in za vse ostale.
Nejka7 mislim nate. Vesela sem za vajino odločitev. Vsekakor se še bereva 🙂
Čestitke!!!!!!!!!!!!
ravno danes sem mislila nate sem rekla moram prav it pogledat mislim da je že čas za + in evo odprem forum in to je to!
Res ti iz srca privoščim!!! Držim pesti za lepo nosečnost.
Jaz pa čakam pa ne vem vedno bolj imam občutek da bo prišla M. Čeprav je še 9 dni do testa. Vse me boli prsa, trebuh – občasno, zaprta sem da je joj, pa še križ me boli. Ma ja bo že če ne zdaj pa drugič.
Uživaj!!
joj…pineapple …super, super novica!!!
Zelo sem vesela zate!!!
no vidiš, pa ti je le Miklavž prinesel darilo…ni bilo treba dvomit v to!!!
in hvala, ker misliš name!
Tudi jaz sem v tem času od kar si nazadnje pisala, mislila nate….
nisem ti pa pisala in te gnjavila…
Ej, res da je še dolga pot, ampak….želim ti vse lepo, lepo nosečnost in seveda dete ali dva…
nejka7
Punce, hvala za čestitke. Močno ste mislile name in moje pikice – zlate ste.
Jaz imam že od ET kar močno napihnjen buši, pa za eno konkretno številko večja prsa, to pa je tudi vse. Nič ostalih takšnih ali drugačnih znakov s katerimi se tako rade obremenjujemo. Na krvni test pa ne grem. Če je test pokazal II potem je II. Drugače pa imam že 17.12 pregled pri Rešu. Malo je zgodaj ampak to je zadnji dan, ko še dela pred dopustom. Pustimo se presenetiti.
Drugače pa moje drage punce jaz še naprej vztrajno navijam za vas. Držim pesti, včasih tudi fige, če to bolj pomaga in neskončno si želim in vam vsem privoščim, da zagledate magični plusek.
Milojka, objemčki zate. Žal mi je, da ti ni ni uspelo. Ampak plusek čaka nate….
Janja78, pozitivno in brez negativnih misli še teh nekaj dni. Bejbi rabi nasmejano in dobrovoljno mamo!
Nejka7 le glej, da boš poročala kako se bo pri vas odvijalo v bodoče. Sicer pa itak ni dvoma v uspeh. Prej ali slej! [
Bata, bravo punca. Kdor vztraja je hmmm “zmagovalec”. Naredila si isti test kot jaz, in črtica je definitivno vidna – iz vesolja. Čestitke in uživaj v rastočem trebuščku.
pineapple, hvala….
Če so take lepe želje in misli, kot pridejo vedno od tebe….potem definitivno bo uspeh!!!
Verjamem v to, čeprav me potihem malo najedva tudi dvom…, ampak se mu ne bom pustila, ko bo prišel čas za postopek…. Ampak sem tudi v prvem bila pozitivna in mislila, da mi bo uspelo, tako da ne vem ali to pomaga ali ne….ali pa je zgolj sreča…
v glavnem pazi nase in na pikico/i…in uživaj v nosečnosti, jaz ti bom pa tudi poročala kako bo potekalo in upam, da javim naslednjič enako lepo novico kot ti….
Vsem nosečkam…srečno v nosečnosti, za vse borke pa držim pesti….,
vsem, ki tokrat ni uspelo – punce pogumno naprej in naj bo naslednjič uspešno!!!
lp
nejka7
Pozdravljeni,
sem nova na forumu…
Sem v postopku IUI z poregonom, vendar nikjer nisem zasledila take terapije kot so jo dali meni in sicer:
5 dan ciklusa purego 50 enot in 8 dan na UZ.
Sedaj se mi pa to tako čudno zdi, ker nobena nima 5 dan ciklusa pa še tako malo…sicer imam jutri UZ ampak mi je to res čudno, pa me zanima, če ima katera podobne izkušnje oz. če je že katera slišala za podoben primer.
Hvala vsem in lp
pozdravljene
zopet jaz..
sem v IUI postopku in vsak dan imam več vprašanj v glavi na katere ne najdem odgovora
namreč imela sem 5.dan ciklusa 50 enot puregona —————— prvi UZ nič foliklov
še 3 dni 50 enot ——————drugi UZ nič foliklov
povečala na 100 enot tri dni ——————tretji UZ veliko malih foliklov, vendar rjav izcedek (to je bilo včeraj), podalšali so mi še 3 dni 100 enot, vendar je ta rjavi izcedek danes že kri…..
sicer je rekel do četrtka še po 100 enot če ne bo prekine in začnem nasledniš 2 dan ciklusa takoj po 100 enot…..
a se je kateri punci že zgodilo kaj podobnega, kaj je ta kri?
Jaz sem pa imela danes prvi UZ (na tistega prejšnji teden nisem uspela iti) in še kar ne morem verjeti saj je pokazal dve pikici, ki jima že lepo utripa srček. Ja, veselo bo pri nas. Upam, da se vse lepo izteče. Srečno vsem, ki ste ali čakate na postopek.
Joj, janja78 žal mi je. Sem verjela vate in Puregon. Mah, sej vem, da besede ne pomagajo kaj dosti, a vseeno ne obupaj in le pogumno ponovno v akcijo.
a2607 nič ti ne znam svetovati ker pojma nimam kako poteka IUI. Jaz sem imela zmeraj ICSI postopek. Drugače pa četrtek je mimo, kako se je izšlo. Upam, da nadaljuješ in na koncu dočakaš svoje pikice.
Zasledila sem tole temo in pišem kar naprej, čeprav je preteklo že nekaj časa od zadnjega sporočila.
Sem na puregonu 4. dan in so me začeli bolet jajčniki. Ne vem al sem se prehladila al so se jajčniki že tolk povečal, da boli? UZ in “možnost postavljanja vprašanj Rešu” imam šele v petek, zato me zanima, če ima katera kakšne podobne izkušnje?
Zanimivo je to, da v prejšnjih postopkih so me šele na koncu mal boleli, pa še to samo levi, sedaj pa oba že kar kmalu na začetku. Kaj šele bo…
Srečno.
tin79, kolikor se spomnim zadnjega postopka s puregonom, se je tudi meni dogajalo nekaj takega….bolečine, špikanje…kot veš sem pridelala +, žal je sledila abrazija.
V kolikor ne bo prehudih bolečin, je moje mnenje, da je to reakcija na puregon oz. da jajčniki delajo na polno. Če te bo pa preveč bolelo pa le pokliči Reša, itak ti bo rekel, da je vse OK :), mogoče pa celo, da se pridi pokazat kak dan prej.
Držim pesti zate!!!
Ja, sej po moje bo reku, da kompliciram, pa da mam zlo nizek prag bolečine. Se spomnim, ko je Sneguljčica123 zanosila in je začela pol mal krvavet-ji je reku, ja zakaj pa mamo vložke… :-))) pa je po moje zdaj vse OK z njo in otročičkom (sicer ne vem a sta dva al eden).
No sej, zdaj se je malo umirilo-po moje bom mogla malo bolj na izi vse delat. Sem šla zjutraj še tečt-sem rekla zadnjič pred prevelikimi jajčniki, no pa je bilo mogoče že preveč :-)). Zdaj pa samo še umirjeni sprehodi.
Hvala za skrb, pa srečno tudi tebi. Pa seveda vsem ostalim, ki ste tu gor.