Punkcija + prenos zarodka
bobika,hvala ti.
sem bila tudi sama zadnjo punkcijo pod narkozo in se je nič ne bojim,saj je bilo vse super,le pozabljiva sem postala od takrat,tako,da ne vem,ali je kriva narkoza ali ne.
lahko,da je emšo.
denci,kako gre?
kaj bolje danes,imaš že kakšne simptome.
glede utrogestana in lakote ti ne znam odgovorit,se ne spolnim,da bi bila kdaj tako lačna,kot opisuješ ti.
sem se pa skoraj v vsakem postopku kak kg zredila,razen v zadnjem,ker sem se cel mesec pazila,kaj jem.
še 4 dni,pa boš vedela,pri čem si.
t0039000,čestitke tudi z moje strani.
mila71
ojla t0039003 itak da je to to!!! 🙂
Jaz pa znakov nič, prsi me malo bolijo, bolj čez dan in zvečer, zjutraj skoraj nič. Zvija me nič več po trebuhu, sem ugotovila, da je bilo to od aspirina 100, ker sem ga vzela s premajhno količino vode. Vsake toliko me kje malo špikne, to je pa tudi vse,…aha, pa ponoči se zbujam vsako uro,…verjetno živčki.
A si ti tudi jemala aspirin, si bila po et-ju doma ali v službi, si kaj napihnjena, si imela občutek, da bo test +? Sem te zasula z vprašanji, pa saj razumeš!
UŽIVAJ SREČKA NOSEČKA!
Do včeraj sem jemala 1× aspirin na dan ter na 12 ur progesterone,zdaj pa samo progesterone.
Jaz sem od punkcije že doma tako se mi to zdi še najbolje,sploh začetki so vedno baje kritični.
Občutek sem pa imela da ne bo nič,ker napete prsi in krče v maternici imam vsak mes.pred menstro in tako je bilo oz.je tudi sedaj.
Drugače pa lahko vedno me vprašaš karkoli oz.katerakoli,ker vem kako je ko si v pričakovanju!
Upam da bo vse z mojo pikico uredu!!!
Seveda bo s pikico vse vredu, držim pesti da bo!!
Jaz sem bila tudi zdaj en teden doma, danes pa sem hotela zaključiti bolniško pa mi je zdravnica rekla naj bom še kar do testa doma (torej še en teden), da naj se izogibam virozam in naj pazim nase,…tako da bom še par dni kar doma, saj škodovati sigurno ne more.
Hvala ti za prijaznost in srečno!!! Poročaj kako bo na pregledu.
mila71, kaj posebnega mi se nedogaja malo me bolijo prsi ob strani in to dosti manj kot so me bolele pred dvema dnevoma. pred dvema dnevoma so me tako bolele, da ni blo za zdrzat, zdaj pa imam obcutek, da je ze pocasi bolecina manjsa kot prej. v trebuhu me zvija kot pred vsako menstruacijo, tako, da mislim, da se pripravlja tecka. hmmmmmm…
kaj to pomeni, da bi zdaj 14.02.10 v nedeljo lahko naredila prvi test al kaj, kaj to lahko ze racunam stirinajst dni, ker sem imela inseminacijo 01.02.10?
lp denci
too39003, kaj mi lahko opises svojo bolecino prsi? kaj te bolijo prav tako kot bi morala dobiti tecko? mene zjutraj bolijo malo vec in to samo ob strani potem pa podnevi in ponoci skoraj, da nic. in kaj so tvoje prsi ful otecene?
hvala za vnaprej za odgovor.
lp denci
Pozdravljene!
Jaz bi vas pa samo vprasala a je kera od vas uporabljala sprej za nos pred inekcijami???Namrec jz bom mela IVF v tujini in ko berem vse te forume nikjer v Sloveniji ne zasledim da bi gdo uporabljal hormonski sprej,tukaj ni nobenih tablet samo sprej in inekcije,no jz zacnem z inekcijami v torek :S
Pri Rešu sem imela oz. uporabljala suprafakt v spreju, pa dosti drugih punc tudi, tako da te naj nič ne skrbi. Potem pa sem imela še injekcije.
Ostalo mi ga je še pol in če ga katera potrebuje, ji ga rade volje odstopim, ima še kakšno leto rok uporabe (mogoče še več, se mi zdajle ne da preverjat). Sem iz okolice LJ. Moj mail pa je [email protected].