Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost punkcija

punkcija

Danes sem imela punkcijo pri dr. Rešu.Moram reči,da mi je kar precej bolj všeč v primerjavi z kliniko.Ni bilo hudo,še nikoli me ni tako “malo ” bolelo kot tokrat.Videla sva vse celice (14 komadov punce) in tudi semenčeca,ki jih pa ni prav veliko na žalost.Upam,da bodo uspeli kaj začarat in da bo v soboto ET.Če bo transfer, bova lahko videla tudi zarodke.Kar dober občutek je ,ko lahko vse vidiš.Še neka mi je bilo zelo všeč-mož je lahko ves čas stabo in ti pomaga pritiskat na trebuh,poleg tega pa naredi še vsako toliko pavzo….
Kaj naj vam še povem…..držite pesti za naju……
Katja

P.S: Metka javi se nam kaj.

Draga Katja S., poznam tvoje občutke, par mesecev nazaj sem sama preživela ravno to. Od 14 celic ti bosta zagotovo ostali najmanj dve do sobote, tako da se nimaš s čim obremenjevati. Jaz sem jih imela le 8, pa sem dobila dve pri ET “nazaj”. Upam, da boš imela več sreče kot jaz!
Srečno!

Mogoče se res preveč sekiram,kar ni dobro v tem času…Moj ima zelo malo dobrih semenč,zato je ponavadi tudi malo zarodkov.
Glede na tvoj odgovor,predvidevam,da tvoj poskus ni bil uspešen.Ali si imela tudi ti ICSI ?
Katja

Katja
stran od racunalnika, stran od skrbi
najbolje, da gres v toplice do sobote ali pa na morje – zdajle mora biti super ob obali
in uzivaj ter se “cooliraj”.

katja s.,
tudi jaz Ti želim vso srečo tega sveta, da Vama le uspe !!!!!

Kot pravi Emi, hitro stran od računalnika in uživat, se sprostit in skulirat.

Naj Ti bodo ta konec tedna zvezde naklonjene kot še nikoli do sedaj !!!!!

Lp, alenka

vso sreco-sigurno bo !!!
hana

Prav lepa hvala Emi in seveda ostalim puncam.Morje in vreme na obali je res čudovito.Se bom potrudila ostati mirna.Moram pa povedat,da mi tudi vi veliko pomagate in mi s prebiranjem vaših postov čas kar hitro mine.
Še enkrat lepa hvala vsem.
katja

Katja, držim pesti, res je že čas, da se spet ena pohvali z dvema črticama!

LP, Andreja1

Hojla!

Držim pesti v pričakovanju 2 črtic!
Drži se!

Tašika

Katja ti si tudi moje upanje. Zdi se mi, da je že čas in da je sreča tokrat na tvoji strani. Sem s tabo.

Draga Katja tudi jaz ti želim veliko, veliko sreče še naprej.
Običajno sem na forumu samo prebirala vaša sporočila, sedaj pa sem se odločila, da se tudi jaz kaj oglasim saj sem v podobnem postopku kot ostale punce. Tudi midva z možem se zdraviva pri Dr. Rešu in sicer sva v ICSI postopku drugič. Na dan ko si imela ti punkcijo sem jaz imela transfer. Na dan punkcije smo dobili tudi 14 jajčnih celic in vsi so bili zreli (zgodi se tudi, da je kakšen nezrel), oplodilo se jih je 6, število zavrtih paje bil en zarodek, tako da so nam ostali še 5. Reš mi je v maternico dal dva zarodka, tri pa smo dali zamrzniti.
Sedaj pa čakam in čakam do naslednjega ponedeljka, ki bom naredila test (seveda, če me prej ne bo prehitela M.) in bomo videli kako uspešen je bil postopek.

Vsem želim veliko sreče in da bi čim hitreje dočakali težko pričakovanega sončka, ki se ji res zelo želimo vse forumovke.

Lep dan,

Biba

Pozdravljena Biba!
Lepo je slišati,da si imela toliko zarodkov.Ali so bili v fazi blastociste ??Jaz upam,da bodo vsaj trije,tako da vsaj enega zamrznejo.A se strinjaš,da pri Rešu vse skupaj kar “prijetno” (seveda,če si bila kdaj še kje drugje).Kdaj si pa bila tam ,morda sva se srečali. ?
Želim ti,da se ti oba sončka “prijela”….
katja

Ja res je, zarodki so bili v fazi blastociste. Drugače čez Reša osebno nimam pripomb, čeprav drugje še nisem bila.
Na transferju pa sem bila včeraj malo pred deveto zjutraj. Kaj pa ti?

Biba

Okoli 9h sva bila že fertik,sem bila prva na vrsti-torej sva se morali srečati…
katja

ja, res sva se morali srečati……a si mogoče na koncu, ko si odšla s tvojim rekla “srečno”, kar se mi je ful dopadlo?

biba

Res sem zaželela srečno.A si sedela bolj pri vratih?
katja

Biba, kako to, da si se odločila takoj za dr. Reša in nisi šla najprej na GK?
Tudi mene verjetno čaka ta postopek in nisem še čisto odločena, kajm naj grem na ICSI? Začela sem pri Rešu.
Koliko pavze si imela med postopkoma?
Koliko te je stal prvi postopek?
Ali si vse UZ in stimulacije opravljala v njegovi ordinaciji, punkcijo in transfer pa v Postojni? LP, Ana

Katja, zasledila sem tvoje sporočilo. Hvala ti za tvoje odgovore. Še eno vprašanje zate. Si bila že prej na IVF na kliniki? Si pri Rešu samoplačniško?. Kakorkoli že, držim pesti zate!!!!
Pozdrav, Nada

Štiri “brezplačne” poskuse sem pokurila na GK,zdaj pa hodim k Rešu,
katja

Za Ano!

Za Reša sem se odločila zato, ker sem bila takoj na vrsti (seveda s seboj sem imela vso dokumentacijo glede preiskav) in ni bilo potrbno čakati v vrsti tako kot v GK, in tudi moj osebni giekolog mi je predlagal njega.
Prvi postopek naju je stal okrog 400.000,00 sit, drugič pa plačaš ampule, poseg pa je zastonj. V Postojni opravlja samo posege (punkcijo in transfer), ostalo lahko urejaš v njegovi ordinaciji v Lj.
Med prvim in drugim posegom pa sem imela pavze 6 mesecev.

Želim ti veliko uspeha,

Lp

Biba

New Report

Close