punčke iz cunj
blablabla – tega pa ne razumem da ne bi hoteli vzeti punčk? Kolikor vem, so vsake punčke zares zelo veseli, vsaj naših so bili.
Meni stran normalno odpre, excvetka morda trenutno zadeva ni delovala? Tudi kroj mi normalno odpre.
Lepo pozdravljene! Tudi jaz imam podobno izkušnjo kot blablabla. Pred kratkim, pred dražbo, ki je bila sredi maja je bil Unicefov razpis za prijavo k izdelavi punčk. Noro so zagotavljali, da so vse dobrodošle in da os vsake veseli. Na koncu pa nisem mogla nikakor dobiti kroja in dokumentacije, ki naj bi prišla po pošti. Kakorkoli. Odločila sem se, da bom vztrajala, ker se gre za dobrodelnost. In se moram lotiti čimprej in narediti punčko, potem pa sporočim kako bo. lp
Lepo pozdravljene! Tudi jaz imam podobno izkušnjo kot blablabla. Pred kratkim, pred dražbo, ki je bila sredi maja je bil Unicefov razpis za prijavo k izdelavi punčk. Noro so zagotavljali, da so vse dobrodošle in da os vsake veseli. Na koncu pa nisem mogla nikakor dobiti kroja in dokumentacije, ki naj bi prišla po pošti. Kakorkoli. Odločila sem se, da bom vztrajala, ker se gre za dobrodelnost. In se moram lotiti čimprej in narediti punčko, potem pa sporočim kako bo. lp
Če se ras tako obnašajo pa je povsem nerazumljivo zakaj tako vabijo k sodelovanju če potem ni nič od njih.
Morda pa so samo imeli veliko dela ali pa kako kadrovsko zamenjavo pa se ni izšlo.
Držim pesti da bo vnema držala in boste in ustvarile in tudi oddale lepe punčke.