punce,a spermo kdaj pojeste?kakšen občutek?
a pojeste kda j spermo?
Ne mi rect da ti resno pricakujes odgovor na tole vprasanje?!
najbrž nobena ne papa,ker itak vse nekaj hujšajo
Papa papa :))
probaj pa boš vidu, ha ha ha ha.
Tkole…
se dve stevardesi pogovarjata, pa prva reče drugi – joj imaš ti lepo polt.Tak je glatka, pa nežna, katero kremo pa uporabljaš?
_ spermo! Za vsako, si jo razmažem po obrazu in to je to!
ja in kaj je to tazga??
Jst sm jo že stokrat. Je sicer brez odkusa, a se da preživet, sicer pa pravijo, da je povrhu vsega polna vitaminov- jammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiii.
Kaj pa ve mega pametne bejbe naredite, ko ga frajerju pušite, pa mu pride? Izpljunete?
Jaz bi bla užaljena. To je tko kot če ti jo fant mal poliže, pol si pa gre zobe umit….svašta.
Probajte, mal vitaminov vam ne more škodit, čao
beljakovin… 🙂 pa še sterilna povrh
Mateja, sam brez okusa pa ni! To pa ne boš rekla! Brez okusa voda, sperma pa bol na pelin vleče :)))
zdaj se vidi da ste vsi samo polni sranja in da blebetate v prazno, ko pa gre zares pa rep med noge pa čao
Pregovor ki pravi da pes ki laja ne grize popolnoma drži
vi samo lajate v prazno
Jst jo dostkrat pojem,sam vedno pa ne,ker me pol grlo pece in mi ni kul!! Ma en tak cudn okus,men ni glih vsec.
pa je koj prihranek pri kozmetiki.
okus je odvisn od hrane
manj pikantne hrane, velik vode, sadje, zelenjava .. pa okus skoraj zgine
ce pa ne zgine pa vsaj ni tolko neprijeten
Ja tvoj tip ima “funky taste in spunk”. Pokvarjeno robo. Gnila jajca. In kar je še tega. Verjetno je zelo nezdravo hrano, po možnosti kadi in pije premalo vode. Naj malce poštima svoj jedilnik, da mu sperma ne bo imela okusa po pokvarjenih beluših.
In, believe it or not, pomaga, če ješ ananas. Škoda samo, da je jurja na kilo. 🙂
No sej ni tok neprijeten,sam pac mi ni bla vsec nobena sperma do zdej,tko da jst ne verjamem glih kej prevec v to! Sm mela enga k je zdravo jedu,pil velik vode in ni kadil….ker je bil sportnik pa vseen mi ni bla vsec! Stvar okusa pac!!
V Merkatorju je večkrat po akcijski ceni cca. 450/kg.
lp, talari
Jankovič že ve zakaj!
naj vaš najljubši prej je ananas ali melono, pol je šele dobra…
kok si ti neumna. vsaka ima svoj okus ki je odvisen od tega kaj fant uživa.
Forum je zaprt za komentiranje.