Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Punce ženske za avanturo

Punce ženske za avanturo

Živjo tuki nejc star sem 26 iz okolice ljubljana. So tukaj kakšne punce ženske za  avanture ali pa za resno vezo.  Če ste za mi pišite na zs ali pa tukaj.  Leta niso pomembna samo da ste za

Kontakt [email protected]

Nejko..

Ti si pa tolk srčkan da bi ti jo dala rada polizat. Sem urejena. Čista. Dišim.. A bi jo občasno polizal v tvojem avtu. Sem blizu podutiške v Lj.

Odgovor na objavo uporabnika
Nataša.258, 03.01.2024 ob 11:34

Nejko..

Ti si pa tolk srčkan da bi ti jo dala rada polizat. Sem urejena. Čista. Dišim.. A bi jo občasno polizal v tvojem avtu. Sem blizu podutiške v Lj.

Seveda z veseljem  povej kdaj kje  pa pisi mi. Na mail da se dogovoriva

Med tednom cs mam po 17 uri če te zanima hehe

Kako da ni nobena za poba je mlad sigurn bi kera mela mladega za avanturo  use dobr ti zelim

Javi Ti polizal

Pozdravljena,

piši mi na [email protected] in se vse zmeniva..lp

Pozdravljena Dekleta in Samske mamice. Sma par stara 32 in 39 let. Iscema NJO staro med 28 in 40 za druženje in VEČKRATNA srečanja ne samo avanturo ampak REDNA SREČANJA ,ter kaj več ob kemiji.. Sma urejena in z svojo hiso. Zaželjeno da ni BI. Prosim samo resne , moški ne pišite. Sma diskretna… Kontakt: [email protected]

Živijo   punce ali bi katera hotela z menoj    za eno noč  plesati   na kakšni veselici .

Če bi bila katera punca zato naj se javi   se vidimo na veselici   .

Pozdravljena, 😊

iscem posameznico za redno srecanje.. pisi mi na mail ali Hangouts:  [email protected]

Sem iz Lj. Imam lasten prevoz. Za vec info. mi pisi.. 😜

Lep pozdrav

Ma reeevca, kaj češ…. so jo tm posiljeval po wc-jih… pa neki v steno metal

Jaz bi ti jo tudi polizal. Če si za mi piši, lahko na meil [email protected].  lp

New Report

Close