Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Punce, POMAGAJTE !

Punce, POMAGAJTE !

Hojla, dame.

Ker smo se v službi selili, Vas nisem brala tri dni. Medtem pa sem včeraj doživljala pravo nočno moro, le da se je dogajala podnevi.
Včeraj je bil 17.dan v ciklusu, na kar se mi kar naenkrat ulije kri iz nožnice. Že zjutraj, ko sem prišla v službo. Ja kaj je pa zdaj to ???????????????
Cela prestrašena nisem vedela, kaj naj storim?! Čutila sem zvijanje v spodnjem delu, saj veste, kot prvi dan M.
Hja, nič. Pot pod noge in do G. Ker je bila zelo zasedena, sem se pogovorila s sestro, ki je zelo prijazna in mi je že velikokrat svetovala. Najbolj sem se bala, da sem sama povzročila splav zaradi selitve, čeprav nisem nosila nič težkega. Je pa res, da sem bila cel dan na nogah in prehodila najmanj tisoč stopnic.
Najbrž bo to pozna ovulacija in je močnejša kot običajno, je rekla. Ampak meni se to še nikoli ni zgodilo. Nič hudega, je rekla. Mogoče se pa ravno sedaj dogaja nekaj lepega ?! Ma ja, sigurno. Iz mene pa lije, za znoret. Naročila mi je samo, da če se danes ne umiri, ustavi, naj popoldan pridem nazaj.
Oh, ne vem kje se me glava drži. Dragi me miri in seveda močno upa na najlepšo novico, jaz pa si ne želim še enega razočaranja.

A se je kateri že mogoče zgodilo, da je v sredini ciklusa zakrvavela ?
Hvala za odgovore in kakršenkoli nasvet. Bom zelo hvaležna, res!!!!!!!

Prestrašena alenka

Ljuba Alenka,

žal nimam nobene podobne izkušnje. Mi je pa prijateljica ravno zadnjič pripovedovala, da je krvavela sredi ciklusa, potem pa nenadejano ugotovila, da je – noseča. Morda torej dober znak?

In zdaj, je krvavitev prenehala? Želim ti, da se ne bi preveč razburjala, umiri se in upaj na najboljše. Če pa boš še krvavela, pa seveda k ginekologu. Sporoči!

Lp, Ena

Živjo, Ena.

Ja, na žalost še vedno krvavim. Sicer sama sebe tolažim, da je manj kot včeraj, pa vendar. Upam, da bodo tvoje besede uslišane pri gospodu zgoraj, hi hi.
Tudi sestra pri G se mi je smejala, ko je rekla, mogoče se pa zdajle kaj lepega dogaja.
Ma, nič več se nočem obremenjevati s to lepo mislijo, ker sem že naveličana razočaranj. Poleg tega me pa vsak pogled na kri vrže na rob obupa, ker po dveh splavih seveda nimam prav nobenih dobrih izkušenj s takimi nepotrebnimi/nepričakovanimi ‘izbruhi’ le-te.

Se bom poskus’la skulirat.
Hvala Ti za lepe misli in želje in lep dan še naprej,
alenka

Draga alenka!

Močno držim pesti, da je to tisto lepo.

Draga Alenka
Močno upam, da je to zelooooooo dober znak. Jaz sem tudi krvavela kot ti in sem bila nosečaaaaaaaaaa…. Krvavela sem zelo močno v kosih mi je letelo ven iz nožnice in je tako trajalo 6. dni in sem bila noseča. Sedaj sem že v 34. tednu nosečnosti in samo še čakam, da pokukak moj zlati sonček na ta svet….
Tudi tebi želim, da se ti kaj takšnega zgodi………

Lepo se imej in držim ti pesti pa sporočaj.
Lep dan
Doroteja

Čau Alenka!
Jaz sem imela eno obdobje t.i. obarvano ovulacijo. Tako so mi razložili na GK. To je bil nekakšen rjavo rdeč izcedek, ki je trajal nekako dva dni. Meni so prav tako rekli, da to ni nič posebnega, če ne traja dalj časa. Še sedaj imam včasi sluz rahlo obarvano med ovulacijo. Res pa je, da prav lilo pa nikoli ni. Ampak zdravniki že vejo. Želim ti vse naj, naj!

New Report

Close