Punce luštne ste ! Fantje tudi !
Že nekaj časa spremljam ta forum, vse teme preberem vključno z odgovori, ker nikoli ne veš kdaj kaj prav pride. Zadnji mesec pa mi je prav všeč, ker se na forumu stalno nekaj dogaja, prej je bilo bolj mirno, ne manjka duhovitih domislic naših sončkov in vzpodbudnih besed, ko se kljub temu, da smo včasih na dnu, zavemo da smo na pravi poti. Z vašo pomočjo uživam v materinstvu z vsem srcem, kljub težavicam, ki so včasih na poti samo zato, da spregledamo in gremo z novim znanjem naprej.In kot pravi mojster Miha , bomo zmogli ?! Bomo ja ! Lep pozdrav !
Ker sem med novejšimi tukaj, sploh ne vem, kdaj bi bilo mirno in tiho, vem samo, da se vsako jutro rada vlogiram v ta blesav računalnik, ki me osebno čisto in popolnoma ne mara, ker se mi nenehno nekaj zaštekuje, ker vem da boste na drugi, tretji ali deseti strani ve….zdaj prijateljice po duhu in interesih.
Lepo je klepetati z vami, želim vam lep vikend in upam, da boste delali kaj posebnega. Če pa boste samo pasli lenobo – kot jo tudi mi včasih – počnite to z vsem užitkom ali kot bi rekel Vodnik, z “andahtjo” in “ornk”.
T
Seveda tudi jaz uživam v Forumu. Žal, razen kadar imam popoldansko ambulanto, ne morem z vami spiti jutranje kavice. Moj glavni internetni pristop je namreč od doma in kavica le v soboto ali nedeljo, ko vas običajno ni. Pri nas smo sami računalniški “fani”, sedaj začenja še Aljaž. (Računalnik pa samo eden…). Tale teden je bil prav grozljiv, saj nam je zaradi drisk v vrtcih in sprejemov zaradi dehidracije skoraj zmanjkali sester. Najlepše vas pozdravljam!
Nina
Tudi jaz se moram pridružiti pohvalam in še sama dodati, da je tale forum res krasen! Kot bodoča mamica (v začetku februarja) preberem marsikaj zanimivega in koristnega. Saj moram priznati, da me je včasih kar strah, ali bom vse zmogla,ali bom dobra mamica svojemu sončku! Potem, pa preberem kakšen vaš odgovor in si mislim, vsi se trudimo po najboljših močeh, bom že zmogla! Seveda, pa ne smem pozabiti, da bo tale sonček imel tudi krasnega atija!
Lep pozdrav vsem in veliko zdarvja!
Vsekakor moram tudi jaz nekaj napisat, saj tudi sama najdem marsikakšno pametn na temo otrok. Sem še zelo sveža mamica in vsakega nasveta sem še kako vesela. Ja, res človeka včasih obdajajo dvomi v zvezi s starševstvom, vendar tukaj na forumu srečaš toliko sorodnih duš, da je veeeelik problem takoj manjši. Morda le lepa misel naše Tinkare ali pa še kakšen sotrpin, ki se bori z zadnjimi atomi moči, ki so mu še ostali po neprespanih nočeh in svet je takoj bolj vesel. Skratka, pozdravljeni vsi stari in novi formovci! Še veliko lepih trenutkov z našimi malčki in veliko prijetnih klepetov vam želim.
Pety