Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Punce … jst grem na bolovanje

Punce … jst grem na bolovanje

Samo par besed preden izginem za dva tedna (v bistvu še to pišem zato, ker sem med bolovanjem prišla le še nekaj nujnega poštimat v službo) …

Torej … od včeraj naprej do 31.3. bom na bolovanju. Zakaj? Zato, ker zgleda, da je malčku zadosti, da mama stalno skače okrog in se prenapreza … in … jah … ne vem kaj je naredil tam not, v glavnem je začelo mamico bubat v spodnjem delu trebuha … pa trebušček ima stalno trd … oz. večkrat na dan. In seveda … počitek+Magnezol.

Tako kot sem si po eni strani želela bolovanja .. tako me sedaj skrbi. V bistvu imam za bit v službi samo še ta mesec in pol, ki bo minil v šusu … in punca, ki me ima za nadomeščat ne zna še popolnoma nič … In sedaj me dva tedna ne bo … in me rahlo skrbi kako bom vse skupaj speljala … Šef mi sicer sploh ne komplicira in pravi … saj bo … sam vseeno …

No … kakorkoli … ravno toliko sem napisala, da se ne bo slučajno katera spraševala kam sem izginila … in še to … Punce … pazite nase in počivajte. Jaz kipim od energije in sem polna življenja pa do sedaj nisem imela nobenih težav … me je pa prijelo kar naenkrat. Ni nič hudega … le za odležat … ampak … vseeno … Pazite nase in … pogrešala vas bom.

Lp, Bgv

Nič se ne obremenjuj kako bodo sedaj brez tebe v službi. Samo da bo z otročkom vse vredu. Ko bi le jaz imela kaj prosto, sedaj ko vse cveti in tak sonček, in vse. Sem kot martinečk, ob prvem soncu me kar vleče ven. Vso srečo in lepo počivajta.

Bgv, pridno počivaj. Se splača. Jaz sem prilezla že čez 36. teden!

Se beremo!

LP, t.

O. zivjo!
Sem se ravno danes razmisljala, kam si izginila. Ti se pocajtaj in se kaj oglasi!
Lep motoristicni pozdrav!

Jaz sem prav iz tega razloga na bolniški že od 22 tedna. prezgodnji popadki in otrdevanje. Boš vidla, ko boš počivala, bo veliko veliko bolje.

Kristina 30 t

BGV – sama foušarija me je, dete bo že uredu, v to ne dvomim :))) jst bi bla tud rada mal doma, sam morm zdržat še kakšn mesec :))

sicer pa – doma nabavi internet in nam poročej kako je luštn če si mal frej haha

fajn se mej/mejta/mejte :))

a.

kaj nimas doma neta?
pol ti bo pa res mal doklg cas.
eh, sej ne!
bos mal pred bajto/na balkonu posedala,
prebrala kaksno fajn knjigo, za katero si prej nisi mogla najt casa,
sla v videoteko poiskat kake fajn filme za zvecer in
3 meseci bodo minili, kot bi rekel keks.

no, je tut mene strrah, da me bo kej takega prijelo, ko tko laufam naokol,
mi je vcasih prav cudno v trebuhu-
cutim trdost in neko cudno tezo, da si vcasih kr mal z rokami podprem trebuh,
sej ves, kot tiste nosecnice “tik pred zdajci”

skratka: pocivaj, itak pa je zdej cas za spomladansko utrujenost.
na forum pa le se pokukaj kdaj

PS: to je bil po moje tvoj edini post brez enega samega 🙂
zato ti jih jaz nekaj posiljam
:)))))))))))) ;)))))))))))

bugna,

ti si sam potko od hladilnika do televizije nared, tko kot jaz, pa bo :)))

je pa tko, da sem nekoliko skeptična o temle počivanju in bolniški… doma imam namreč enega 2,5 let starega navihanca in ta mi ne da veliko počitka.

Upam, da ne bo kaj narobe in da me ne bo ga. gin poslala v porodnišnico na resting!

ampak saj je ja pomlad zunaj!

Pa pojdi v knjižnico saj je zastonj surfanje.
Pa tudi malio srehoda do knjižnice in nazaj ti pripada na dan.
Ana

Oj, BGV!

Tebe bomo pa pogresale….:))))…sicer pa pocivaj, redno pij magnesol, nic ne dviguj, ne hodi po stopnicah in nasploh ne hodi veliko….preverjeno pomaga…..tudi meni je dohtarca neki grozila z bolnisko…ma mi se nismo dali….in stanje se je umirilo, jaz pa lahko se zdaj delam….se dva tedna.

Lp v gorico!!!

New Report

Close