Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Punce, je ‘ velikost ‘ pomembna?

Punce, je ‘ velikost ‘ pomembna?

Pozdravljeni!

Spoznam tipa,se zaljubim,nekaj časa hodiva,pripelje do sexa…Samo eno vprašanje imam…Je velikost penisa vsem tako pomembna kot meni?Ne govorim o XXL variantah,ampak če je res majhen…
Hudo mi je bilo,ker se je s tem prvim sexom tudi najina veza končala.Nisem ga hotela prizadeti zakaj,ampak enostavno ni šlo.Nisem ga čutila…tema…v ustih kot duda,dudica…

br00tal mega =D

moški z majhnimi se ne bodo strinjali s tabo, je bilo že slišati, da je za oploditev tudi 10 cm dovolj :)))

jaz se pa strinjam s tabo, zelo 🙂

Za oploditev je dovolj tudi 0 cm, saj je v tem primeru pomembno le, da ima moda,ki proizvajajo semenčice, sama oploditev pa se lahko nato izvede v epruveti.

Ampak seveda ne seksamo samo za oploditev, ali?

Logično, da ti ne ustreza vsak penis, saj smo si rezlični.

Nimam velkega mam pa full lepega.

Kurc pa velek kurac če ma baba male joške.

🙂 Hvala za komentarje.

Ja,ne gre se za oploditev,ampak občutek.Oplodili se bomo tudi z majhnim,vem 🙂

Za moškega sem pričakovala takšen komentar,saj se tisti z majhnim tolažijo,da je važna tehnika,ne velikost…

Lepo se imejte!

Koliko pa naj bi bil (pribl.) dolg (v trdem stanju), da bi te zadovoljil? Pa ne, se ne ponujam, imam punco, dolžina mojega pa je 17,5cm.

Meni je velikost pomembna, rada ga čutim.

No ja, nekaj je. Da bi se moral človek s tem ravno hvalit pa to ni. Za vsak slučaj seksaj samo ponoči, da ga ne bo videla, čutila ga pa po porodu itak ne bo.

No ja, nekaj je. Da bi se moral človek s tem ravno hvalit pa to ni. Za vsak slučaj seksaj samo ponoči, da ga ne bo videla, čutila ga pa po porodu itak ne bo.[/quote]

AAAaaaaa moj te prehiti za 2 centi pa se ne hvalim.
V bistvo ČE hoče ženska čutit velkega kurca v seb je sam vprašanje dolšine sexa oz same penetracije ker eni pod to da se razumemo žetejejo že romanitko na klopci.
Lahko maš kurca (debelina) ko piksna od pira pa bo ženska po pol ure hotla met še kak prst polega da malo založi.

‘koliko pa’

🙂 si ga pa natančno izmeril!17,5cm…na decimalko! 🙂
hm,odvisno kakšna je debelina…

če je tvoja punca zadovoljna,potem je ok!

‘exorcist666’
…Lahko maš kurca (debelina) ko piksna od pira pa bo ženska po pol ure hotla met še kak prst polega da malo založi…

Ni glih tko.Ponavad to reče tip k ma majhnega…
Če je ‘komad’ taprav,ženske ne rabimo nič dodatnega zraven 🙂

pomembna je kot dolžina,kakor obseg…
meni vsaj…tak da… velikost sigurno je pomembna!
tako da… petra123 popolnoma se strinjam s tabo…
lahko spoznam ok tipa,ampak če pri sexu ne štima (zarad dolžine)
me pač nekoliko mine…bad luck!=P ampak ok,nihče ni popoln…in ne morš vplivat na to,kaj podarja mati narava… =)

Ja moški se bodo enkrat morali sprijazniti, da je dolžina in debelina pomembna. In tisto nič ne velja majhen in dober ljubimec. Ljubimec je lahko dober ampak goli sex pa ni. Pa če žensko še tako oralno zadovolji ali s prstkom ali karkoli že….. Ženska mora čutiti:-):-)

V glavnem bom raj pa tak napisal če ma dec dost keša se baba tud z malim zna nasexat

Hahaha :). Ampak ne.

Nekaj že more bit, da se vsaj čuti kaj. Sem moški in sem mnenja, da mora bit dobr skor vsak pimpek, ki je daljši od 10cm in kolikor toliko širokega obsega… Seveda, če je tip tudi drugače vredu v vseh pogledih. Če pa ni neke velikosti pa, roko na srce, ne pomaga še tako dobra tehnika. Se pa da verjetno malo “šlepati” tudi oralno in z roko… Ampak to se na enem primeru ne more posploševati. Vsaka sam zelo dobro ve, če je dovolj ali ne ;).

No pa še druga plat, tudi pri ženskah obstajajo izjeme, nekatere skoraj umrejo ko jim vtakneš 2 prsta, spet druge pa ne čutijo niti kija in sploh ne čutiš nič. Pa to nima veze z velikostjo tiča, o ne. Če ima deklina kolikor toliko spodobno razvito luknco (beri vaginalne mišice), ti z njimi stisne en sam mali prst da to prav fino čutiš. Kasneje pa ta “pojav” stiskanja postane nenadzorovan in samoumeven. 😉

Tudi jaz sem mnenja da je velikost pomembna, saj sem tudi sama imela podobno izkušnjo vendar v nasprotni smeri. Tip, s katerim sem bila je imel ful velikega in me je vedno bolelo ko mi ga je dal malo globlje, saj me je začelo ful bolet. Sedaj pa imam fanta kateri ima cca 15cm dolgega in mi je ravno pravšni. Nevem pa kako velike vagine pa imate druge, oziroma kako velikega je imel tip, s katerim niste bile zadovolne.

Meni velikost ni pomembna, sej moški bi si recimo tud želeli D košarice pri svoji deklini, pa nima vsaka D, kajne? Jaz nimam. In imela sem partnerja, ki je imel 12 cm dolgega in vedno mi je prišlo z njim, brez kakih pripomočkov.
Sicer pa je to že stokrat premleta tema.

ene punce imate tolk široke, da bi lahko dal celo pest z rocno uro vred (Casio model Pussy01XXX), pa govorim o mladih puncah brez otrok

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close