Punca me vara, in jaz ne ukrenem nič, še vzburja me to
Spoštovani “Nemoremnič”,
večkrat ste vprašali ali naj pošiščete pomoč. Na to vprašanje si lahko odgovorite le sami.
Tisti, ki potrebuje pomoč običajno želi nekaj spremeniti pri sebi in v svojem življenju. Odgovorite si na to vprašanje – ali želite kaj spremeniti ali pa vam je v redu tako kot je? Le v primeru, da želite nekaj spremenite oz. da vas takšna situacija in takšen odnos z vašo partnerko motita, je smiselno da odidete na pogovor k strokovnjaku. V primeru, da spremembe ne želite oz. ne potrebujete, ni smisla v iskanju pogovora, če si spremembe ne želite.
Poozornost mi je pritegnil tudi vaš psevdonim “Nemoremnič”. Menite da ne morete nič narediti pri tem ali pa mogoče le ne želite narediti nič in vam takšna sitaucija popolnoma ustreza?
Lepo vas pozdravljam,
Tvoja punca je očitno rada malo poredna in si je vzela tole kot dodatno sprostitev. Najbrž ima rada malce bolj divjo seks z nenznacem oz. bolje rečeno tujcem, kateremu pa je jasno povedala, da gre samo za seks in pika. Tudi ta bikec je očitno to vzel kot le seks in zadeva kot kaže klapa. Koliko časa bo, tega nihče ne ve, razen mogoče onadva.
Nebi rekel da si bolan, prej nasprotno, tudi ti si pri tem našel svoj fetiš, katerih smo vsi polni, le da jih tlačimo in jih ne upamo spraviti na plano.
Mogoče bi ti svetoval, da se s punco pogovorita o vsem skupaj, saj imata oba zelo zanimivi zgodbi. Če se med seboj dobro ujameta in če se znata pogovarjati ter se imata rada, potem si bosta nastalo situacijo sama še najlažje razložila in si stvari sama pojasnila. Iskanje nasvetov tu gor ali kjerkoli drugje ti ne bo odtehtalo toliko kot dober in odkrit pogovor s punco.
Mislm pa kwa ste konvencionalni vsi po vrsti.
Pač tipo je več kot očitno cuckold, to mu je fetiš, podzavestno se zaveda da ni alfa male, ve da ne zadovolji žene kot jo more, jo pa zato nekdo drug. A je zato k uživa v tem, da žena uživa bolan? Daleč od tega, bolj zdrav kot večina foruma. To pomeni da jo ma rad bolj kot bi si kdo drug tu predstavljal in ga pač ne moti. Ženi pa tudi to klapa in je dala v vednost ljubimcu, da gre samo za sex. Ljudje po naravi nismo omejeni na eno osebo, ker nas vleče nagon naokoli. Tako moške, kot ženske. Monogamijo nam je vsilila cerkev in zato je to tok čudno vsem ko se zgodi. Dejstvo pa je da vsaka oseba, ko hodi po ulici in vidi predstavnika/co nasprotnega spola, ki se mu dopade, si zaželi to. Pa naj bo fantazija ali realnost. Samo večini se je težko sprjaznit s tem in pač potlačijo to da imajo željo do drugega in rečejo “ne, jst si samo mojga/moje želim, drugi za mene ne obstajajo”.
Za blabalalala:
V večini pogledov, ki si jih zapisala se strinjam s tabo (še posebej z zapisom o cerkvi in monogamiji). Toda, da bi me vzburjalo to, da alfa samec natepava partnerko, medtem, ko jaz iz grma kukam in si ga mečem na roke… Sorry, to pa mi ni domače, bi šel raje poiskati kako drugo kandidatko, ki bi bila pripravljena deliti intimo z manj alfa tipom (mano) in bi v času, ko partnerka v ekstazi trza pod udarci (beri nabijanjem), alfa samca, užival tudi sam in doživljal kaj podobnega s svojo ljubico. Ali je pač bolje da počakam partnerko, da se iz seks turizma vrne domov, ji dam šopek vrtnic in zažvrgolim, koliko mi pomeni in da je moja edina in ji nato (ves hvaležen in blažen, če mi seveda dovoli), poližem iz muce in ritke ostanke sperme alfa samca, medtem, ko ona z zaprtimi očmi še vedno podoživlja pred kratkim zaključeno bližnje srečanje z alfa samcem. Halo!!!!
Nič te ne obsojam, če imaš tudi ti alfa samca po vzorcu zgoraj zapisane zgodbe, le od svojega tipa ne pričakuj enako ravnanje kot “nemoremnic”, ker to od tebe nebi bilo pošteno, pa še preveč brihtna si za tako razmišljanje.
Za:” tudijazsemrogonosec”:
Pa, to lahko razumem, da te (in verjetno tudi tvojo ženo), po tolikih letih, sex med vama ne interesira več (če med partnerjema ni več drugih trdnih fstičnih točk, ki ju povezujejo, pač prej ali slej počasi zamre tudi želja po intimnosti med njima…). Tudi to, da sta dobra prijatelja in se pogovorjata (kaže na medsebojno spoštovanje), je dobro in glede na opisane okoliščine je po moje prav, da ji pustiš sexati z drugimi moškimi… Nisi pa nič zapisal, ali je tovrstno ravnanje vzajemno (mislim, ali se z ženino vednostjo dolčkaš v njeni prisotnosti občasno z drugimi ženskami tudi ti)?! Če se, potem sploh nisi noben rogonosec, ampak sta pač izbrala način (sicer malce nevsakdanji), ki pa dela vajino skupno življenje znosno, obojestransko sprejemljivo,…( le ni mi še jasno, zakaj sem ob branju tvojega posta dobil občutek, da ni tako?!)
PS.: Še vedno pa v meni kljuva “mali firbec” in bi te zato želel nekaj vprašati (ti pa se odloči ali boš odgovoril ali pa ne):
Kako pa to zgleda, ko si ti doma? Gledaš npr. TV, bereš časopis ali pa naprimer googlaš…, pa pozvoni zvonec pri vhodu, žena odpre vrata, ti stopiš na hodnik, žena ti predstavi ljubimca, se rokujeta, ti se vrneš nazaj k opravilu, ki si ga počel pred prihodom tipa, žena pa mu sleče plašč, ga pelje v vajino spalnico, kjer jo potem tip obdela. Po koncu posteljne telovadbe, se oba še sprehodita v kopalnico, zavita v brisači (ali pa morda gola), se na hitro stuširata, oblečeta, tvoja žena ga nato še pospremi do vrat, tipo, pa ob odhodu še tebi zakriči pozdrav! Je to to?
Ne misli si, da obsojam takšno ravnanje! Sploh ne, če obema ustreza, je zame tudi popolnoma sprejemljivo, le če bi se jaz dal v vlogo npr. ljubčka tvoje žene, bi sam raje reskiral kakšen Eur in bi ji sam predlagal, da častim kakšno hotelsko sobo (pa tudi kakšno predjed ali poobedek), kjer bi se nato spustila v mesene užitke…
Tega nekako nebi želel delati (v tem primeru) pred teboj v vajinem stanovanju. Zakaj?! Imel bi občutek da sem nespoštljiv do tebe in konec koncev zakonska postelja v vajinem domu je le vajina, pa če se v njej kaj dogaja ali pa ne! Enostavno, bi imel občutek, da sem te s takšnim ravnanjem na tvojem lastnem domu nekako “razčlovečil” in tega nikomur ne priželim, čeprav sem tudi sam “varalica”, pa nisem nikoli tega počel iz zlobe (da bi koga namenoma prizadel, ponižal, užalil, razžalostil,…).
No, če se ti bo dalo mi prosim, pojasni svoj “zorni kot”, saj lahko, da se v svojih razmišljanjih motim ravno jaz. Pa lep pozdrav
Ce te baba vara je samo tri razloge
1) ti ji ne das dosti standinga –ubog si –zeli vec luksoza
2) Slab jebac si ali ji neznas se dokazat tvoje ljubezni nisi nezen z njo vse pozabis
rojstne dneve ali druge praznike .
3) ona se je navelicala zivljenja z teboj nic novega ji ne najdes da bi vsak dan bil drugacen
nisi dosti pozoren -nic zlata nic novega avta pa nic ne napreduje v vasem zivljenju
prazen splav si cimm te vidmo pa zacnemo zehat
4) zapustil si se nisi vedno obrit in cedno oblecen enako tudi ti ji ne kupis dosti oblek
ti je ne presenetis vec ona sanja o drugem — pa bi se lahko nadaljeval ???*
Fant tvoj majcken mezincek ti ne sluzi vec –bos si ze eno cevkico najdo
Ti samo to odrezi saj nic vec ne rabis ce te vara pa daj to v en kozarec napoljen z formolom
to spakiraj in ji za valentinovo podari ..pa bo vedla kak te je to bolelo ajde dej nared to za njo
TI SI ZRTVA BOGI REVEC
POTEM PA SI KAR KIKLCO NAJDI
NEMOREMNIC
si popolnoma zdrav možakar s katerim ni popolnoma nič narobe. Oglasi se na [email protected] bova rekla kako več na to temo nisi edini in veliko jih je tebi podobnih
Za partnerstva velja preprosto pravilo: dovoljeno je vse, s čimer se strinjata oba.
V tem (domišljijskem) primeru, tega ni. Oni cuckold moto: “It’s not cheating if my housband watches.” tu ne drži.
Samo v primeru, da sta oba odkrita, iskrena.. lahko rečeš, da partnerstvo še drži.
Tu pa prevladujejo poželenja in fetiši, ne oseba. Ni človeka.
Je pa hec, če bi res takšna situacija obstajala, kako bi reagirala žena?
Verjetno ne prav dobro.. ker sta obe dejanji: njeno in njegovo.. oblika prevare – drugi ne ve oz. naj ne bi vedel.
Predvidevam, da bi večino žensk takšna situacija pognala ravno v obratno smer: torej stran od moža.. ker naša družba predvideva, da si moraš ves čas lastiti določene intimne dele telesa drug drugega. Če tega ni, se zlomi zunanja fasad zakona, razpade maska para.. In se tako partnerja znajdeta dejansko gola drug pred drugim.
Teoretično bi to lahko bila idealna situacija, od katere se lahko začneta na novo spoznavati.. V praksi se pa držimo cerkvenih dogem, družbenih pravil in pričakovnj.. In kaj takšnega v realnosti torej ni za pričakovati.
Nenazadnje, če bi bil odnos že v osnovi tako odličen – odkrit.. Bi lahko tako žena priznala, da jo privlači “mišičnjak” (najbolj prosojen del te domišljijske zgodbice), kot bi moža lahko ob tem spreletelo, da bi lahko svoj zakon malce odprla – cuckolding.
Vendar literarna junaka te zgodbice tega ne posedujeta. Vsak se drži svoje forme, svojega fetiša, kar pa daje vedeti, nam bralcem, da jima je več do fetiša, kot človeka.
No, to je pa seveda osnovna definicija fetišizma – objekt, ki je več vreden, kot človek.
Fetišizem je tako v tej obliki, zgolj beg pred odnosi – odkritostjo.. O tem (beg pred odnosi oz. Zasvojenostih, ki le tega povzročijo) pa že desetletja razpreda Sanja Rozman.. Kateri manjko je samo malce širša razgledanost glede spolnosti, ki jo žal dojema zelo cerkveno.. Škoda.