Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost punca me je prevarala kako naprej

punca me je prevarala kako naprej

Pozdravljeni,

imen nebi izpostavljal, a vendar nekako se mi zdi, da bi tole lahko pomagalo mojim občutkom.

Torej kot sem v naslovu povedal me je prevarala punca, ki jo bom imenoval Andreja, prevarala me je pa z osebo, ki jo bom poimenoval Matej.

Moje ime pa naj ostane skrivnost 😉

Torej Andreja in Matej sta se spoznala preko prevozov, ko je Matej Andrejo velikokrat preko prevozov iz Ljubljane peljal v štajerski konec.

Vmes sta si velikokrat pisala, si pošiljala slike, kljub temu da je Matej vedel, da je Andreja v vezi z mano. Res sem jezen zaradi tega.

Torej enega petka se je Andreja odločila, da bo Mateja obiskala na njegovem domu. Za ta podvig se je odločila in vzela celo moj avto. Jaz sem se pa tisti dan naokoli vozil z njenim avtom.

Torej kolikor mi je povedala z njim ni šla do konca, kakor tudi pravi ni bilo ne sexa, ne oralca. Pravi pa da se je on s prsti poigral z njeno tamalo in ona pravi da mu ga je zdrkala do konca.

Torej na Vas se obračam z vprašanjem, če bi ji to verjeli? Vprašal sem jo že 100 x a vedno dobim isti odgovor.

Andreja je z mano v vezi že več kot 13 let in do sedaj sem ji brezpogojno zaupal, sedaj ji ne več, kljub temu da mi je vse priznala in povedala že isti dan ko je prišla domov.

Nekako sva se dogovorila, da bova ostala skupaj, odločila sva se tudi za obisk terapevta.
Od tega je že več kot 1 mesec vendar boli, kot bi bilo včeraj.

A je normalno, da par po takšnem dogodku ostane skupaj, kaj pravite?

Prosim za čim več odgovorov.

Pač se dogodi v danih okoliščinah !
Upam da bosta našla nadaljevanje skupne poti 😊
Lep dan še naprej!

Ne verjemi ji…Pofukala se je z njim kot največja prasička…Kruto,ampak resnično…

Iskreno je moznost da nista sexala zelo majhna … zal.

Temu kar ona dela se rece “trickle truth”.

A se ti zajebavaš????? Pri meni je bilo isto. Sem mislil, da nekdo prodaja mojo zgodbo naprej. No razlika je samo v tem, da sem po pol leta zaključil. Enostavno se mi je vse zagabilo na njej. Onadva sta tudi “samo nekaj s prsti”. Ponavadi to pomeni seks brez kondoma. Samo da jaz sem to izvedel po koščkih in po enem očitnem kiksu, ki ga je naredila, ko sta se dala dol baje šele v drugo, čeprav je zanikala.
Po pol leta trpljenja sem odšel, ona se ni nič “poboljšala”, žal. Samo pri nama so bile še druge zadeve…

Se je pa nekaj za vprašati v tvojem primeru. A to ti je ona sama povedala, ali si izvlekel iz nje?
Si jo predstavljaš, da to ponovi in ali ji še zaupaš?
Te to moti ali ne in ali si ji 100% zvest?
Bi jo delil še z nekom, da bi vedel kdo je to in jo opazoval?
Vidva sicer redno seksata in bi lahko rekel, da imata polno spolno življenje?
Kaj razumeš pod partnerstvo?

Pozdravljen,

predlagam ti, da enostavno ostaneš bolj pozoren mogoče se preko socialnih mrež pozanimaš kdo je tisti fant, če se slučajno še dobivata, mogoče malo gledaš kam kdaj gre tvoja punca – ne do stalker level’s. Enako velja za telefon – mogoče glej, če si s kom piše – seveda se lahko tudi briše tako poskušaj to pogledati, takoj, ko bi bilo sumljivo. Ljudje, ki varajo to storijo včasih iz razl. razlogov, napisal si da sta skupaj že 13 let tako je verjetno enostavno postavlo dolgočasno in je sam mindset potreboval spremembo in poželenje do tega je privedlo do varanja – določeni ljudje pa ne zdržijo sami z eno osebo več kot xx let in to storijo iz tega. Tudi spoznavanje novih oseb lahko privede do tega, sploh če je oseba izredno karizmatična in hitro vzljubljiva, druga pa rada sledi – v tvojem primeru tvoja punca.

V primeru, da je bila res iskrena – česar iz ene strani seveda ne moreš izvedeti (kot zgoraj omenjeno social networking etc. in preideš v to, da nekdo njega vpraša kako je bilo ipd.)
ali pa če ji enostavno slepo zaupaš in poskušata ponovno.

Je bolj vprašanje zate, si želiš naprej oz zmoreš ? Zaupanja ne boš povrnil, samo dva načina : al nehaš spraševati in greš naprej ali pa vse prekineš in nadaljuješ sam. Vmesne poti ni

Iz punce sem to izvlekel,
Tudi vse ostale stvari mi je po kosckih povedala…

Zanimivo mi je sedaj, ker se kao ne spomni vseh podrobnosti.
Rad bi se bil z njo a ne na novih temeljih, ki so sestavljeni iz lazi.
Mogoce se gre pa tu za istega moskega? A je v tvojem primeru bil moski iz Slo bistrice?
Sam sem ji zvest, me pa zelo mika da ji vrnem.
Kako si izvedel, da z prsti pomeni sex brez kondoma?

A je mos

Večkrat ko sem imel katero dekle me je prevarala sicer če smo bili na zabavi in tam plesali sem videl kako so se stiskale z fanom  ali celo poljubljale .

En krat ko smo šli prvič na morje je moja punca  zvečer   meni vzela dinarnico ter se  z tujimi fanti na pomolu zabavala  povedala mi je da je dobila še poljubčka .

Sicer jas sem  doživel  nekaj strašnega enkrat ko smo bili na zabavi  sicer tekmovanju je sla moja dekle za vogal tam se z drugim fantom  poljubljala po ustnicah  meni pa dajala prijateljico  .

Mislim ali ni to nasramno   date dekle prevara   .

Enkra sva z neko prijateljico na morju   plesala   pa pride naslednje jutro moja punca k meni in me vpraša če sem vanjo zaljubljenj  .

Zaradi pomanjkanja komunikacije o spolnosti, velikokrat pride do skoka čez plot, večinoma iz radovednosti, brez emocij, skratka obisk fitnes-a.

Da se to prepreči je potrebno o svojih željah in potrebah odkrito govoriti s partnerjem/ko.

Socialna omrežja ne morejo bit nadomestilo za resen odnos. V spolnosti pride do zasičenosti, upada želje, ker se praviloma vse odvija na podoben način, ob podobnem času in praviloma v sobi z zelo slabo svetlobo. Dragi mladeniči in mladenke, za dobro ujemanje v spolnosti se je potrebno potrudit, včasih to naredit na nepričakovanem kraju in ob nepričakovani uri, kak brzinc v avtu ali na klopci v parku, prav lepo sede, pazit je potrebno, da ni drugih, ki bi jih to motilo, kakšen voajerček pa zna prav popestriti akcijo. Potrebno je igrati različne vloge, od sramežljive mladenke, do pohotne prasice, fantje pa od nedolžnega pobiča, ki s strahom pričakuje akcijo, do mačota, ki zadovolji vse od 18 do 99, ki je poln samega sebe in predvsem zna poskrbeti, najprej za njen užitek. Uporabljajte prste, jezik in po možnosti tudi kakšno igračko, vse da je luštno in različno.

Zavedati se morate, da je odlična spolnost, 70%-ov uspešne zveze. Če je to področje zabave in užitka urejeno, so vse druge stvari rešljive z lahkoto.

Bodite samozavestni, nikdar posestniški, saj ljubosumje zvezo uničuje, povzroča sumničenja in posledično prepire. Za prevaro je dovolj 10 minut, pet za odnos in pet za opravičevanje, ker je bil odnos zanič. Boste partnerja nadzirali 24/365.

Predvsem jemljite spolnost kot prijetno zabavo, ki je na voljo 24 ur, zastonj in polna užitka za oba. Veliko je parov, ki se ob zamiranju strasti, odločijo za pomoč tretjega ali celo drugega para (swing) in tudi to je v redu, če je dogovorno in enakopravno za oba. Tudi “skrivni” zmenki z obljubo o podrobnostih ali celo pasivnem sodelovanju partnerja/ke, je sprejemljivo, če se tako dogovorita. Kadar je ljubezen in ujemanje dobro, so to vse variante, ki služijo popestritvi vajinih zadovoljstev.

V spolnosti je dovoljeno čisto vse, kar se dogovorita, soliranje pomeni, najmanj izgubo partnerja in se v dobri zvezi ne splača, s pogovori pa se pride do vseh rešitev. Naj ne bo razgovor o sexu TABOO, je preveč pomembna dejavnost.

To vam razlaga 67 let star, še vedno spolno aktiven stari prdec, ki je z ženo preživel nepozabnih 50 let, raznolikih, večinoma fenomenalnih spolnih dogodivščin. Imejte se radi in uživajte, ljubosumje pa pustite tistim, ki imajo o sebi slabo samopodobo in so polni  frustracij.

Če mene vprašaš, bi odšel. Predvsem zato, ker je neiskrena. V skupnem življenju si morata partnerja zaupati. Po vsem kar si napisal jaz takšnemu dekletu nikoli ne bi zaupal. Pri njej ne gre samo za skok čez plot”. Verjetno te bo razočarala tudi na drugih področjih, če te že ni. Seveda pa je odločitev tvoja.

in ne samo enkrat.

Pridna punca, si zna privoščiti, mnoge si znajo, tudi take, ki imajo doma, prav tako kot možje, če so pravi dedci, si rade volje privoščijo še kakšno drugo, tudi trojčka si privoščijo mnogi, če ni fovšije, škoda jamrat, bolje poiskat revanš, če se ti da, če pa ne ti tudi jamranje ne bo v pomoč,..sploh pa ne tukaj

Iskreno js rad pofukam zasedene ženske. Saj ce jo tip ne potesi dobro, po njenih zeljah, dovolj pogosto… Je pripravljena nardit marsi kaj iz drugim tipom.

Seveda pomislte pa tut na to de ženske loh pošljejo tut nude in sam sm jih dobu že velik od zasedenih žensk.

Če bi radi dobil kšno resnično zgodbo od mene kako sem pofuku katero zasedeno žensko kr napište.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close