Najdi forum

Pozdravljeni.
Sem v situaciji,v kateri ne vem kaj narediti.
Imam punco,katera ima otroka iz prejsne zveze. Otroka sem sprejel kot svojega in mu nudim vse kaj je v moji moci,tudi do nje imam mocna custva in ji izkazujem ljubezen in nudim pozornost.
Problem je sledeci,punca je nenormalno hladna oz. tezak karakter. Sprva se na to nisem oziral,kajti sem mislil da,je bolj previdna,kar sem razumel.
Po 1 letni zvezi se zmeraj ni spremenbe. Opazam,da je njej ljubezen in custva spanska vas. Moram priznat,je odkrita in zaupljiva oseba,ampak hladna. Custev sploh ne kaze,njej je samo vazno da sem prisoten oz da smo skupaj in da je tu in tam sex,kaksno objemanje,morda kaksen lupcek ko prides iz sluzbe,morda kaksen skupen film zvecer. Tega na zalost ni, enostavno ne zna izkazovat ljubezni oz je njej to cudno. Tudi pogovori so bolj taksni, ce nima kaj za povedat,je tiho,sprasuje zelo malo.
Sma se pogovorila ze o tem in je rekla ,da ona pac taksna je in da to naj nebi nic slabega pomenlo.
Morda sem res malo obcutljiv,ampak predvidevam da si vsaj 1% pozornosti zasluzim oz. skupen trenutek.
Sedaj pa nevem kako se s tem soociti,na case deluje tako kot,da sma sostanovalca,vsak dela po svoje.
Za mene je to res nekaj novega. Vsak nasvet je dobrodosel.
Hvala

Takole je s tem. Verjetno bo tudi seks usahnil. Deluje mi kot shizoidna oseba. Shizoidnost je ekstremna hladnost in oseba niti ne potrbeuje nič niti ne da nič. To je zelo tezko zdrzat. Pač zaprta vase in to je to. Mislim da si kot ptič ujet v kletki. Življenje bo izteklo iz tebe. Rszocaranja vsak dan. Tezko bos to prenasal naslednjih 50 let. Mogoče imaš pa opravka z kompromisom. Pač dala je najboljše bivšemu tudi otroka ima z njim. Ti si ji na 5 ali celo 6 mestu. Da ti toliko da ostaneš. Ker se je opekla. Te bo podprla prej kot svoja starša? Te zagovarja? Ji je sploh mar kaj delaš v životu ali samo da plačuješ polovico? Dokler nimata otroka verjetno nisi enakopraven. Si pač neka varnost in to je to.

Mislim da boš moral razmisliti o poroki, posvojitvi in zahtevati zase svoj status. Sploh pri njenih tastarih. Ampak boš težko. Se ti sploh zavedaš da ima drug moški njeno številko in dostop do nje sredi noči? Da ima vedno in naslednjih 20 let ona skupno temo z njim in da on pozna njene fore? Lahko se marsikaj zgodi. Jaz mislim da moraš tako žensko odpeljati na svoje (stran od njenih staršev) in postati glava družine. Če ti bo to zaupala in dovolila je pa vprašanje. Verjetno je zadovoljna ali si ali te ni.

Hvala lepa za obrazlozitev.

Se bom kar strinjal z vami,ker trenutno se je postala,cedalje bolj zaprta vase,pricele so jo motiti vse malenkosti in vse kaj sem naredil ni bilo vredu. Z normalnim tonom,se enostavno ni vec zanala pogovarjat, in nekako sem prisel do tega,da se dejansko ona sama ne vem kaj bi rada. Ker konstantno nihanje razpolozenja,nekako ni normalno.

Zal pa se mi zdi,da bom mogel to zakljucit,ceprav z tezkim srcem. Ker druge resitve ne poznam

Zdaj pa nehaj z izgovori. “Ne poznaš”. Lahko spoznaš 100 načinov pa ti noben ne bo pomagal če si ji odveč in sovražnik. To da ženska nerga in je nezadovoljna, ti je zadnji znak da si ji totalno odveč in hoče da ti zaključiš. “Resentment” oziroma skrita zamera je znak neke jeze ki skriva še globja čustva. To ni ljubezen, to je nek fix klip klap laminat ne pa smrekov parket. Če boš to popravljal brez da ona hoče kaj spremenit ne bo dobro. Pomojem se je šele zdaj zavedala kaj vse zamuja s tem otrokom in brez moškega. To je njeno življenje ne tvoje.

Ne vem kaj sploh vidiš na njej? Trosiš svojo potrpežljivost in prijaznost? Si jo vzel kot nek “project woman”? Ne bo dobro, druga oseba nikoli ne more nekoga osrečiti. Sreča je že v tebi in jo deliš ali pa je ni.

Če je pripravljena iti na terapijo mogoče se še kaj da rešiti. Igrati Supermana z žensko in tujim otrokom pa ne vem kako boš.

Hvala lepa.

Da bi imela kakšno zamero pa res ne vem,ampak možno je tudi vse.

 

Sem ugotovil,da je stopila v stik z bivšim po podporo in mi je postalo jasno,zakaj takšno obnašanje.

Hvala za pomoč

No vidiš.

Bivši ima vročo linijo do nje kjerkoli in kadarkoli in bo delal probleme. Mogoče bi se ti kot moški moral začeti meniti z njim.

To se zavedam. Sicer je ona z njim v stik stopla ne on z njo.

Z njim se pogovorit je tezko,ker je egoisticni karakter

ona se veselo dol daje z bivšim, tebi pa v obraz smeji. Take loleke kot si ti res težko razumem.

Škoda te je. Zaslužiš si kaj boljšega.

Živjo……zgodba mojega življenja končala se je pa tako da je je po 8 letih pustila čez noč z stavkom da je izgubila vse občutke in odšla .Pa vso sreco

New Report

Close