Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Pulziranje v levem ušesu

Pulziranje v levem ušesu

Pozdravljeni!

V začetku junija je mož obiskal ORL ambulanto zaradi pulziranja v levem ušesu, ki je trajalo približno 2 meseca, izraziteje zvečer oz. v tišini.
Citiram izvid: avdiogram: bp., timpanogram: obojestransko A.Oba sluhovoda brez vnetnih znakov, bobniča atrofična, razpeta. Endonazalno je sluznica rožnata. Septum nekoliko zvit v desno, v nosnih hodnikih ni patol. sekreta. Žrelo b.p. W ne lat., +R+, +5+
Septembra se je pulziranje umirilo, sedaj pa se zopet pojavilo in traja že približno 14 dni.
Osebni zdravnik mu je zopet izdal napotnico za otorinolaringologa, kar pa se meni ne zdi smiselno, saj najbrž z vaše strani ne bo ugotovljeno nič novega.
Os. zdravniku sem omenila angiografijo, pa ni o tem želel nič slišati. Ker sem sama sestra na NKRG, pomislim vse mogoče, tudi na kakšno AV malformacijo.Sicer mož nima nobenih drugih težav, niti z ravnotežjem oz. kakšnih drugih nevroloških izpadov.
Ali menite, da bi bilo vseeno pametno, da prosiva za pregled pri nevrologu, ki bi speljal nadaljno diagnostiko oz. ali lahko vi kot spec. ORL kot nadaljevanje zdravljenja izdate napotnico za CTA ali angiografijo?

Najlepša hvala in lep pozdrav!

Spoštovana ga. Ksenija!

Svetujem vam pregled pri specialistu za kirurgijo ušesa, ki bi podal mnenje glede možnosti av malformacije. V KC priporočam prim. dr. Gros ali dr. Battelino, v Mariboru pa dr. Rebolj.

lepo pozdravljeni, B.O.

New Report

Close