Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? puljenje zoba in bolniška

puljenje zoba in bolniška

Ali mi za dan, ko mi pulijo zob pripada bolniška? Imam namreč službo, kjer se veliko govori, tako da bom raje ostala doma. kako se to uredi?

Zobozdravnik napiše obvestilo zdravniku in tvoj zdravnik ti na podlagi tega, da bolniško.

Jaz sem bila na bolniški en teden. Kirurg mi ej napisal kaj mi je delal to sem pokazala mojemu zdravniku in dobila bolniško. En dan je kar malo, ker lahko pride do vnetja prehlada, zato le malo počivaj.

LP IN MIRNO OKREVANJE

pa takoj pojdi na sladoled. Je ni tablete, ki bi tako pomagala kot kepica sladoleda 🙂

Tole s sladoledom pa bom probala. 🙂

Odvisno, kateri zob in kdo ti ga puli. Ce je to sprednji, ti bo zobozdravnik samo namignil, da naj ti osebni zdravnik da bolnisko, ker ti je sam ne more. Ce pa bos pri kirugu (na koncesijo ali privat), ti je le ta dolzan dat izvid, na katerem tudi predlaga osebnemu zdravniku, ce in koliko bolniske predlaga.

Ne Topsy. Za vsak zob ti zobozdravnik lahko napiše obvestilo zdravniku. Sam pa bolniške ne more izstavljat v nobenem primeru.

zobnamiš sladoled pa res poiskusi. Seveda takega brez koščkov:)

Pa jogurti so tudi ok.

Ja, lahko dobiš bolniško.

meni je najbolj pomagala ledenka (zmrznjeni sok), ki sem jo cuzala ves dopoldan 🙂 nobenih bolečin in nobene otekline (aja, izrezali so mi spodnji modrostnik)

New Report

Close