Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija puljenje osmic

puljenje osmic

Lepo pozdravljeni!

Zobozdravnik me je napotil k specialnemu kirurgu na odstranitev osmic. Kje lahko najdem podatke o pooblaščenih kirurgih in čakalnih dobah?

Iskala sem že po straneh ZZZS, saj mi je zobozdravnik svetoval Stomatološko kliniko, a je nisem našla. Pa še nekega zasebnika s koncesijo na Viču je omenjal (je to mag. Sotošek?).

Najlepša hvala za pomoč!

zgublena

Spoštovana zgublena,

stomatološo kliniko najdete pri KC Ljubljana – Klinika za maksilofacialno in oralno kirurgijo.
Katerega zasebnika vam je vaš zobozdravnik omenjal boste morali pa vprašati njega in ne mene. Dr. Sotošek pa je tudi oralni kirurg, samo jaz ne vem, kje ima prostore.

Mag. sotošek ima prostore za intersparom an viču, pri gostilni via bona….

ima kdo izkušnje s pulnejjem osmic pri tem kirurgu?

hvala!

Kar brez strahu. S tem stomatologom sicer nimam izkušenj, so pa tudi meni izpulili osmico. Vsi so me strašili da moram v Ljubljano (sem namreč s Primorske) in da se tega ne počne v ambulanti. Moja zobozdravnica se je mojemu strahu in obrazložitvi samo smejala in mi rekla naj ne skrbim, da bo vse vredu. Dala mi je lokalno anastezijo in čez nekaj minut je bil zob brez bolečin zunaj. Res, nobenih problemov. Tudi ko je inekcija popustila nisem imela nobenih bolečin in rana se je zelo lepo zacelila. Tako da se nikar ne bojte, nič hudega ni. Pa srečno vsem!

Jst sm naročena decembra. 🙂

Tudi moja osmica je šla brez problemov ven. Sicer preventivno, še preden bi nastal kak cirkus, saj je sploh ni bilo videti, bila je namreč v dlesni. Na Metelkovi so mi prerezali dlesen, skopali ven zob in čez nekaj dni je bilo vse v redu. Sicer se mi je zdelo, da mi v ustih manjka pol zob, imela sem šive, bila sem tudi modra in rumena po licu in nekaj dni sem se morala pazit kakega prehlada. V pripravljenosti sem imela tudi tablete proti bolečinam. Pred posegom sem se malo bala, strah me je bilo, na koncu pa ni bilo nič pretresljivega. Zato: nič bat!

New Report

Close