Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Puljenja zoba

Puljenja zoba

Zdravo. Dobila sem datum za puljenje zoba in sicer modrostnega, zanima me ce je prvic zgolj pregled ali je ze prvi termin puljenje?

Pozdravljeni,

ja, vprašanje boste morali zastaviti tistemu, ki vas pošilja oz. vas bo sprejel!

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Lp… Včeraj so mi okoli 12ure pulili zob levo zadaj pod njem pa sem imela veliko gnoja torej lahko rečem kot je rekla zobozdravnica granulom. Okoli 20h zvečer sem dobila močne bolečine vzela sem nalgesin 550 in zaspala. Danes zjutraj pa ponovno bolečine sicer me ne boli sama rana ampak me boli kost, čeljust in bolecina se širi proti ušesu. Bolečina ne pojenja oz če vzamem tablet je dobro za 1h nato se ponovno pojavi. Nisem dobila nobenega antibiotika, nobenega drenaznega traka in me zanima ali je to normalna bolečina ali naj grem vseeno jutri v dezurno ambulanto. Hvala in lp

Pozdravljeni,

prisotnost granuloma ali gnoja ob korenini ni isto in tudi postopek ni isti. Zobozdravnik, ki je opravi poseg to že ve. Zato se zanesite na pravilnost odločitve. Bolečina po ekstrakciji je popolnoma normalna stvar. Če se bo pojavila bolečina, ki je z analgetiki ne boste mogli omejiti, oteklina ali povišana telesna temperatura, potem se morate vrniti v ambulanto, sicer ne.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close