puding
danes sem za kosilo kuhala vanilijev puding in tako iz navade pogledala še sestavine.
Prav razveselila sem sem, ko sem videla, da je glavna sestavina koruzni škrob. Motijo me samo arome in E 160.
Ko sem klicala proizvajalca mi ni znal točno povedati kaj je mišljeno pod arome in E 160. Mislim da je celo alergologinja v Ljubljani dovolila puding, nisem pa 100%
Zato vas prosim za vaše izkušnje.
Seveda bi ji ga naredila s sojinim mlekom
Naša Eva je namreč alergična na mleko jajca in pšenično moko.
Uživajte na sončku!!!
Mi kupujemo vanilijev puding v Avstriji v Reformhausu. Kolikor se spomnim ima oznako neuform, kar pomeni (laično, verjetno tudi pomanjkljivo ali celo napačno) da je narejen za alergike in posebno skrbno, kar po moje pomeni, da se v tak izdelek ne bi smela npr. slučajno vtihotapiti v tvojem primeru pšenica.