Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? PSORIAZA

PSORIAZA

SIN JE STAR 10 LET IN IMA MOČNO LUSKAVICO PO DLANEH IN PODPLATIH.
ALI MI LAHKO KDO SVETUJE DOBREGA DERMATOLOGA?

Zdravo!

S psoriazo imamo pri nas probleme kar cela družina in se zdravimo pri dr.Remsu,kar seveda pride v poštev če si iz okolice Mb.

TEJA!
ZA DR REMSA SEM SLIŠALA, DA JE EDEN NAJBOLJŠIH DERMATOLOGOV PRI NAS. ALI MI LAHKO POVEŠ KATERA MAZILA VAM PREDPISUJE?carmen je pisal/pisala:
>
> SIN JE STAR 10 LET IN IMA MOČNO LUSKAVICO PO DLANEH IN
> PODPLATIH.
> ALI MI LAHKO KDO SVETUJE DOBREGA DERMATOLOGA?

Žal ti ne morem,ker je mešanica treh zdravil in je celo med njimi mazilo,ki ga je potrebno plačat 2300 SIT,vendar imamo vsi mazilo kar 6 mesecev,tako da niti ni prevelik strošek,glede na to da kar hitro pomaga.

Carmen si morda slisala za sol mrtvega morja – prodaja Just po predstavitvah na domu in na slezenčevo mleko , poznam zelo dobre uspehe s tem . Mrtvo morje je sploh znano za zdravljenje dermatoloških težav kot je psoriaza.

Če želiš kaj več o tem mi lahko pišeš na mail ,
obstajajo pa tudi drugi načini ki so uspešni .

Spoštovani!

Psoriaza na dlaneh in podplatih je lahko precej neprijetna zadeva, ker je kar trdovratna. Verejtno bo potrebno poskusiti več variant zdravil in kombinacij mazil. Bolezen bo nihala, zato bo včasih občutek, da je nekaj super pomagalo, drugič spet, da ni za nobeno rabo. Zdravila lahko piše tudi osebni zdravnik in ni nujno iskati dermatologa.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Gospod Kersnik!

Ali imate kakšne izkušnje z zdravljenjem psoriaze….kakšen nasvet?

New Report

Close