Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Psji frizer v Ljubljani

Psji frizer v Ljubljani

Kje v Ljubljani je kakšen pasji frizer?

Zelo fajn je salon “Pasji smrček”, pa še drag ni. Je na Dunajski cesti. Točen naslov je pa na internet strani.

Sem kar pogledala kje je. Je na Dunajski 421 zraven eurospina.

Hvala za prijaznost, se bom kar naročila.

Jaz sem bila enkrat tukaj s svojim psom. Imam slabe izkušnje, zato le nasvet, če vaš kuža ni ravno mirne in ubogljive sorte 🙂 :
najprej se pozanimajte, če imajo kak nagobčnik njegove velikosti in če imajo kakšno rezervno mašinco, če “glavna” neha delat.
Jaz sem bila prav razočarana, čeprav imajo ljudje večinoma pozitivne izkušnje.
Se mi je zdela punca povsem zmedena, ker je dobila pod škarje psa, ki je potreboval nagobčnik (da ne rečem, da je bil nagobčnik premajhen in je pes skoraj skupaj padel, ker ga je tiščalo, se je slinil in pšri poletni vročini res komaj dihal).
S tem, da je sredi striženja nehala delat mašinca in sva šla domov, ker ni bilo rezervne. Na pol postrižena.

Upam, da bo pri vas kaj bolje, saj je, kot pravim, drugače slišati povsem ok ocene tega pasjega frizerskega salona.

P.S. Smi imeli najprej idejo postrižt (pristrižt) še kremplje, pa sem si vmes premislila :-/

Tudi v Mr. Petu je pasji frizer, prej se je potrebno naročiti.

Mi svojega vodimo v Grosuplje, pa nismo iz tam, ampak za njega zelimo le najbolje, kot zase…salon Liliput, cena poceni, gospa pa zlata, dela hitro in zelo vredu, ne menjamo frizerja za našga cufla, kajti ni nam vseeno kdo ga rihta, tu smo lahko zraven in preverjeno ni nobenih pomirjeval al špag in visenja psa na glavo in kaj jaz vem kaj še vse smo slišali o nekaterih salonih po LJ!! Salon liliput ima svojo spletno stran.

Liliput je zakon!

problem Liliputa je samo v tem, da samo strižejo in brijejo. Vsaj meni so tako rekli, ko sem hotla kokra potrimat in ne pobrit.

New Report

Close