Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Psihoterapija psihoterapevtka v oklici Domžal ali kamnika

psihoterapevtka v oklici Domžal ali kamnika

Zanima me, če kdo pozna kakšno terapevtko v oklici Domžal ali Kamnika. Ali so to samoplačniške storitve ali to pripada vsakemu tako kot zdravnik… Nimam izkušenj s tem

Lepo pozdravljeni,

sama delujem v bližini, samoplačniško. Načeloma so psihoterapevti v večini samoplačniško (problem zdravstva, države).

Lep pozdrav in vse lepo,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
kčjd, 13.02.2014 ob 20:49

Zanima me, če kdo pozna kakšno terapevtko v oklici Domžal ali Kamnika. Ali so to samoplačniške storitve ali to pripada vsakemu tako kot zdravnik… Nimam izkušenj s tem

jaz vam jo odsvetujem.  probajte sami se vključit na kakšne psihološke delavnice recimo na Ozaro v ljubljani. tam se ukvarjajo s takšnimi stvarmi, tud jz tja hodim, na tapkanje, že kr en cajt, in sem zadovoljna.

ene 4 leta nazaj sem mela psihoterapevtko samo zastonj ker se je moja svetovalka na csd-ju k sem jo mela zaradi moje psihe dogovorila z njo, pol čez en cajt pa sem od psihoterapevtke ušla ker me je skos nelogično spraševala, de sem bla pod pritiskom, izsiljevala od mene odgovore, namigov nisem dobila sploh nobenih,  pa še psiho mi je zjebala, de so mi nazaj prišli samogovori k jih rešujem še zdej ( prej pa sem jih rešila sama pa nisem nobene psihološke metode sploh poznala). jz se v zvezi s psiho pri sebi ukvarjam z jogo, pilatesom in različnimi vrstami meditacij in povem de koristi. probajte kej takšnega.

če boste pa iskali res pomoč psihoterapevta pa lahko samo potrdim kar vam je gospa že prej odgovorla pred leti: de so to samoplačniške zadeve, žal. ljudje dostikrat sploh ne grejo na te stvari, ker si jih ne morejo privoščit ker nimajo dnarja. nima vsakdo 50€ in več za eno seanso de pa na konc učinka ni.

probajte pri Ozari tam se ukvarjajo z ljudmi k majo psihične težave.

 

Pozdravljeni,

žal mi je, da ste imeli slabo izkušnjo s psihoterapijo. Lahko, da psihoterapevtka ni znala priti v stik z vami, ni bila dovolj usposobljena ali kaj drugega. Psihoterapija je v svoji osnovi metoda zdravljenja v odnosu in je nepogrešljiva pri izboljšavi psihičnega stanja. Nedvomno pa večkrat ni prijetna, saj se moramo soočiti z našimi najtemnejšimi deli, ki se nam stalno upirajo.

Žal je psihoterapija večinoma samoplačniška. Cene psihoterapije so lahko različne in v primerih, ko bi plačevanje terapije ogrožalo vaš eksistenčni minimum, mnogi terapevti tudi nudimo znižano plačilo. Seveda to ne pomeni, da plačujete manj takrat, ko si terapijo lahko privoščite in bi želeli denar zapraviti za nenujne življenjske potrebščine.

S prijaznimi pozdravi,
Miha Štrukelj

Mag. Miha Štrukelj, Psihoanalitični psihoterapevt v Ljubljani, Link: Psihoterapija Štrukelj

New Report

Close