Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Duševno zdravje Psihoterapevtka-Jesenice in okolica

Psihoterapevtka-Jesenice in okolica

Lahko kdo priporoči dobro psihoterapevtko iz tega konca Slovenije? Je res, da plača zavarovalnica, le napotnica je potrebna od osebnega zdravnika? Kje bi mi v bistvu lahko pomagali, sem v veliki stiski, deloma je to rezultat preteklih doživetij, zlorab, sedaj pa se soočam tudi z ločitvijo od partnerja, ki je že nastopila, sem depresivna in vsa tesnobna in nimam moči za naprej. Kam oz. na koga se lahko obrnem, hvala že vnaprej za odgovore.
Kaj pa dr. Janez Resman, ali tudi pride v poštev, kako je s plačilom pri njem, ali mi drugače osebna zdravnica dodeli na koga naj se obrnem, oz. me usmeri?

Lepo pozdravljena,

glede na to, da ste iz okolice oz. iz Jesenic, vam predlagam, da se oglasite na Ozari, ki ima pisarno za svetovanje tudi na Jesenicah, Tavčarjeva 3b. Vkolikor vam je neprijetno hoditi v pisarno, obstaja možnost, da se dobiva na terenu (kjerkoli se vam bo zdelo primerno in udobno). Lahko me kontaktirate na tel. 5836200 ali 031758 063. Po obsežnejšem pogovoru vam bom lažje svetovala kako in kam naprej.

lep pozdrav in pričakujem vaš klic.

Maja Kunčič

Pozdravljeni, bi se dalo mogoče konaktirati z vami preko e-maila? Zelo mi je neprijetno zaradi vsega in že tako bolj ali manj hodim sklonjene glave, z obiskom psihoterapevta odlašam že več kot 10 let, sedaj pa je skrajni čas, da se to zgodi. Če ste mi še vedno pripravljeni svetovati glede izbire psihoterapevta, se vam že vnaprej zahvaljujem, moj e-naslov je zgoraj, lep pozdrav!

Seveda si lahko dopisujeva, vkolikor vam je tako lažje. Pišite mi na naslov: [email protected]

lp še enkrat
Maja

New Report

Close