Najdi forum

Pozdravljeni,

prosim vas, da mi svetujete dobrega psihoterapeta (koliko je cena obiska) po možnosti iz SV Slovenije. Rabim pa terapije po tragičnem dogodku zaradi katerega sem zbolela za depresijo.

Hvala

dr. Viljem Ščuka, zelo dober psihoterapevt… trenitno se nahaja v SV sloveniji, predava po šolah, domovih, za starše… pa tudi osebno se da pri njemu najaviti….
velja poskusiti

Draga “Čokoladica”!

Zelo mi je žal, vendar za SV SLO nimam nobenih konkretnih podatkov.

Nadaljujete pa lahko z iskanjem informacij na to temo takole: Pokličete krajevno pristojni Center za socialno delo, tj. v kraju, kjer imate stalno prebivališče, če bi oni poznali koga takšnega. Obrnete se lahko na Ozarino zaposleno v Ljutomeru, Manuelo, na GSM: 051/475-199. Morda bi kdo kaj vedel na Frančiškanskem družinskem inštitutu v LJ: 01/200-6760.

Splačalo bi se obrniti par telefonskih in vprašati, kar vas zanima. Prepričana sem, da bo kdo od njih imel kakšno koristno informacijo. Aha, vmes sem se spomnila še na gospoda Roberta ORAVCA (upam, da sem si prav zapomnila njegovo ime), ki je psihiater. Več informacij o njem nimam, vem pa, da dela na vašem koncu.

Na Forumu je bilo že več vprašanj na to temo, tako da že nekaj časa razmišljam, da bi bilo potrebno pripraviti seznam vseh brezplačnih in plačljivih psiho- in drugih terapevtov (v najkrajšem možnem času…).

Upam, da boste lahko nekje začeli!

Srečno in LP! Maja

Draga “Čokoladica” in tudi drugi!

Rada bi vas povabila na spletno stran Društva DAM, ki že ima prav dober SEZNAM TERAPEVTOV. Na njem lahko vsakdo najde koga zase. Še vedno pa si želim, da bi tudi z naše strani pripravili kaj podobnega-mogoče dali gor še koga, ki zdaj manjka.

Srečno in smo na vezi!

Maja

New Report

Close