Najdi forum

psiholoski testi v mercatorju

pozdravljeni !!
zanima me ce ima kdo izkusnje z taksnimi testi, kaksna vprasanja vsebujejo.zelim zamenjati sluzbo in imam odprto moznost pri mercatorju ampak sem slisal za te teste katere vecina kritizira da ni prav da te tako testirajo zato me je posteno strah v primeru,da bom ustrezen kandidat za njihovo prosto mesto in me bodo povabili na taksno testiranje.PROSIM ZA VASO POMOC!!!!!!!!!!!!!!
Hvala vsem

Test lahko zavrneš. Nobeden te ne more prisiliti, da test opraviš, samo s tem tvegaš, da boš imel manj možnosti za zaposlitev.

Bila sem na tem testiranju in lahko rečem, da s predsodki iti tja je najslabše. Tudi jaz sem se obremenjevala in bila vsa živčna, nasploh me je motil njihov tip – psiholog . ki nas je obravnaval, kot neke testne živali. Hodil je gor in dol, kot kak narednik in se obnašal zelo neprimerno. Govoril
po GSM – ravno takrat je imel največ pogovorov, daj no. Test pa je po moje meritev tvoje splošne inteligence, spretnosti, ker urejaš, nadaljuješ miselne vzorce, seštevaš in podobne finte. Njihova razlaga je, da dobijo splošen vtis o tvoji osebnosti, da vedo, kako te voditi in usmerjati, kako s tabo ravnati, kako se obnašaš v kolektivu.

Po tem testu sem odpovedala ponujeno priložnost dela pri njih, ker me je izredno motilo, da bi me nekaj ljudi gledalo skozi ta test, pri katerem je veliko vlogo odigrala trenutna razpoloženost.

Nikar se ne obremenjuj, nekateri so ga delali po dobrem mesecu zaposlitve pri njih, pa so še danes tam.

testa ne more zavrniti. ker je stopnja v njihovem izbirnem postopku.
Sploh pa ni tako grozno.

hmmm zakaj pa te test skrbi?? Tudi jaz sem dal en tak test skozi, preden so me zaposlili v naši firmi. Meni se zdi logično, da firma prej preveri, če je kandidat psihično sposoben delat pri njih. To, kako pa se to preverja, je pa stvar resnosti firme. Pri nas nisem imel pripomb, so nas testirali strokovnjaki… Pa veliko sreče!

LP!

-----------------------------------------------------------

Jaz sem ga delala že v večih firmah, V mercatorju pa ne. Ne rečem, da niso bili naporni, saj so trajali precej ur…
Sem bila pa vesela ko so mi interpretirali rezultate. Sigurno dodaš kak kamenček v mozaik poznavanja sebe.

Da se pri teh testih tudi taktizirati, a nekateri imajo varovalko in ti na koncu (psiholog) tudi to povedo, koliko si se lagal…. hahaha

Drži se in naj te ne bo strah.

Moja prijateljica je bila povabljena na testiranje in je rekla, da ni to nič takšnega. Bila je sprejeta in sedaj dela v novem centru v Celju.
Je pa res, da se je prej morala en mesec vozit v Ljubljano na uvajanje, predavanja , itd….ampak sedaj službo po dolgem času le ima.

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

New Report

Close