Psihično nasilje (vse vehemente pravičnice preskočite)
Ne bi tožila, ampak prijavila. To je razlika. Pa mali je pri njemu po novem samo toliko, kot je sodišče odločilo. Nič več. In, čeprav bivši ŠE ne razume, kaj se mu dogaja in zakaj, bo, upam, kmalu začel razumeti in nehal psihirat. Upam.[/quote]
Tukaj ni kaj za razumeti. Tudi ni čudno da bivši od Neve na razume,saj se ona obnaša tako kot ji trenutno paše.
Ko je rabila čas,da se je gonila okoli in iskala kakšnega reveža,ki bi ji spet nasedel,jo je otrok seveda motil.In takrat je bivšemu vsakič pokimala,da lahko ima otroka.Da je le ona imela čas zase in zmenke.Zdaj pravi da je nekoga našla (revež bogi) in trenutno ji paše,da se gre družino in pač otoroka ne da. Čakajte saj ne bo dogo,ko bo spet pisala,da je otrok toliko in toliko časa pri očetu in se je zgodilo to in to. Ker seveda je rabila čas sama s tem revežem in je spet pokimala očetu,da naj otroka kar odpelje.
Pa ti povem, zakaj to počne? MOgoče ti še ni jasno.
Zato,ker ON pa že ne bo gledal,kako boš ti vehementno odkorakala iz njegove bajte in se vselila k tujcem in ti tujci bodo več z vajinim sinom kot on sam in bodo vajinemu sinu dajali streho nad glavo.
Ni opravičila da to počne sicer ne vem v kakšnih oblikah še,ampak kot berem te j*** po mailu s številko copat, kar zame sploh ni zajebancija ampak potrebno gumba na off.
Tip bo sral, dokler bo razlog sem ti pa navedla, če ga slučajno sama nisi dojela.
Nimam pametnega predloga kako ga ustavit,mogoča ga bo tvoje danešnje dejanje,vendar imam občutek,da nisi zmožna empatije kar se njega tiče.
Predvidevam, da bodo na PP po opravljenem razgovoru napisali KO na tožilstvo, to pa ponavadi itak zavrne in potem iz tega ni nič. Se mi zdi, da prekrškovni organi bolje delujejo.
Ne delaj si prevelikih utvar, poznam primer, ko je svojo bivšo partnerko protipravno zadrževal v njegovem stanovanju, ko je prišla po hčerko, vmes jo je še malo okljuftal, pa je potem policist napisal kazesnko ovadbo na tožilstvo, ki je ugotovilo, da kaznivega dejanja ni. Hčerkica pa še danes vsa prestrašena, ker je bila zraven.
Samo še večje veselje je dobil, ker vidi da se mu nične zgodi.
pozdravljene…
Ne me takoj obtoževat,vendar…..
Zame med odraslim osebam ne obstaja psihičnega nasilja.
In tega ne razumem.
Če se ena oseba da,da z njo manipolraš,torej si sprejel to igro in si bedak,seveda,če se tega ne želiš.
V nasprotnem primeru pokažeš takoj STOP in je te igre konec.
Torej sprejmi kod psihično nasilje ali pusti.
Druge zgodbe so,ko se ljudje ne znajo zase postavit,nimajo samopodobe ,samozavesti…,rabijo terapijo zase v osebi številka 1.
Ljudem dovolim,da me za mojih hrbtom ubijejo,ko nisem prisotna:)))
lp
copatka
Zdravo Muhe,
Sem “mimoidoč”, pa sem kljub temu opazil tvojo in še katero drugo izpoved pisočih, ki so na realnih tleh. Res bi bilo dobro slišati še drugo plat zgodbe in vedeti koliko je bilo v njenem življenju takih “pribežnikov” s katerimi si ob otroku krajša čas, s tem pa otroku povzroča nepopisno škodo.
Kaj pa, če je oče otroka čisto vredu človek in si zasluži otrokove pozornosti več kot ona, čeprav seveda potrebuje oba?
Kaj, če se NevaM skriva v vzorcu njenega EX in počne ravno to, kar piše ona slabo o njem?
Opažam, da gelde na napisane mnoge članke po forumih NeveM in njena “labilna in kontradiktorna izražanja” gre tukaj po vsej verjetnosti za precej labilno osebnost, še slabše histerično in kar si napisal, bo verjetno zelo dobro držalo.
Pa še eno moje relano mnenje: glede na količino dnevno napisanih sporočil na MON, ji povsej verjetnosti ostane zelo malo časa ali nič za POZITIVNO vzgojo njenega otroka, če sploh zna oceniti kaj to je. “Normalna” mati bi raje šla z otrokom na “sonce”, kot pa, da ga ima ves ta čas pri sebi nekje na tleh ali v kotu, ko “opravičuje” sebe in išče uteho pri ljudeh, ki jo poznajo samo po njeni plati in še to verjetno zgolj črno na belem… in tukaj na MON ni edina…ŽAL!
Zdi se kot, da je SKORAJ vse skupaj v tej temi med pisočimi, ena sama igra kdo bo koga in uveljavljanje škodljivih pravil ter napihovanje drug drugega proti tretjemu. Žalostno.
Otroke je potrebno vzgajati v pričakovanju pozitivnega. V prvi vrsti se moramo mi odrasli tega najprej naučiti in še tako napet trenutek lahko potem obrnemu otroku v prid, da ga bo videl topleje in srečneje. Otroštvo je enkratno, posebno in bistveno pomembno obdobje v človekovem življenju.
OTROCI SO NAŠE ZLATO IN PRIHODNOST. POSVETIMO SE NJIM.
Če toliko bereš in zasleduješ moje poste, potem bi lahko opazil (glede na tvojo zelo visoko inteligenco), da ne pišem ob popoldnevih ali med vikendi-ker sem z družino.
Kot drugo, pa sem zadevo že uredila. vso dokazno gradilo sem predala na policijo, bila tudi pri socialni delavki (pri kateri je mimogrede bil že on in spet iz razloga omejevanja stikov, ker so zdaj pač samo tolikšni, kot je v sodni odločbi in nič več) in kot zgleda (pa ne bom prehitro hvalila) se je malo umiril. Zgleda, da mu je policist na nazoren način razložil, da to kar počne je neumestno.
Aja, pa še to. Ko je socialna delavka prebrala tisti njegov spis o meni, ki ji ga je sam poslal, me je najprej vprašala, če bi on mene želel nazaj in je zato tako močno ljubosumen…
Meni to dovolj pove. Tudi “mimoidoči” takoj opazijo za kaj gre.
Lep dan vsem.