Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Psihično nasilje (vse vehemente pravičnice preskočite)

Psihično nasilje (vse vehemente pravičnice preskočite)

Nop, sem ravno na nasprotnem bregu 🙂

Joj, gospe, gospodične…..

Pa saj večina vas tukaj ne potrebuje nobenega EX- nasilneža; ste same dovolj hude ena na drugo….

No, jaz tudi svoji EX- (mamici mojega otroka) nisem nikoli nič težil; ona meni tudi ne! Me je pa zato tožarila, obrekovala itd.

No, je pa še vedno mamica, pred otrokom jo vedno tako imenujem….

Dajte, ne se kregat okoli malenkosti….
Ko je človek v stiski, velikokrat pomaga, če se lahko komu izpove… in ravno to Neva počne….

Pa lep pozdrav vsem

Očka samohranilec….

Sem opazila, da imamo novega moškega dopisovalca na tem forumu:))))

Dobrodošel Marijan:)

Izpovedovanje, spuščanje pare, jokanje na rami soforumašev……..a ni to namen foruma….aja spustila sem tisto, ko je treba komu nastaviti ogledalo, pa mu ni všeč….tudi to je forum (NevaM…tole ne leti nujno nate…saj so/ste nekoč tudi meni nastavile ogledalo)…

Kakorkoli, upam, da je tebi NevaM malo odleglo, da boš sprejela določene sklepe in se jih držala….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Dobro jutro!

Hvala za te besede in vso podporo. Ja, mi je lažje, ker vem, da ni nič narobe, če tako ravnam, tudi ve bi/ste. Najhuje mi je bilo, ker me je pekla vest, da bi naznanjala očeta svojega sina-ne glede na to, da bi ga naznanjala zato, ker bi se samo branila…

Hvala, ker ste me brale, prebrale in mi svetovale/i.

Marijan, dobrodošel med nami.

Lep petek vsem, sončka na pretek!

Evo spet, samo da se te nič ne kritizira in ti že pošiljaš sončke, zahvale …

da se ne boš počutil zapostavljenega….veliko sončka, lepe in blagoslovljene praznike ti želim…

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

vsem babam http://www.youtube.com/watch?v=skeEF3MuqQM&feature=PlayList&p=05099BF706CA05D5&playnext=1&playnext_from=PL&index=85

:))))))

da se ne boš počutil zapostavljenega….veliko sončka, lepe in blagoslovljene praznike ti želim…[/quote]

Pa še veliko pofarbanih jajc ;=)

da se ne boš počutil zapostavljenega….veliko sončka, lepe in blagoslovljene praznike ti želim…[/quote]

Pa še veliko pofarbanih jajc ;=)[/quote]

hehehehe….sem mislila dopisat naj ne uporabi preveč močne barve za barvanje pirhov, ker jo je težko dol spravit, pa sem se zadržala…psssssttttt, da ne boš komu povedala;)))))))

p.s.: resnično vsem želim vesele in blagoslovljene praznike, čimveč ujetih sončnih žarkov in čimmanj slabe volje……tudi tebi tadej, upam, da ne boš zameril prej napisanega…..

Enako tudi iz moje strani.

lahko noč.

Pa smo se najprej šli psihologe, se trepljali po ramenih, drli in bili ironični…Zdaj pa smo se še poljubčkali za praznike in rešili topic problem…Fajn…

WW, hvala. Jaz zameril? Tako zlahka že ne. 😉 Pust Xenno. 😉

Neva
pekla bi te vest, ker bi ovadila očeta svojega sina??????
Potem se rajši skrij v mišjo luknjo, da te ne bo videl in prepoznal nihče, ker si se koza pustila oploditi takemu kretenu.
Rajši razmisli kakšno sporočilo puščaš s svojim NEravnanjem.
Da je nasilje sprejemljivo.
Kako bo znal živeti tvoj otrok, če ga boš učila takšnih vzorcev sprejemljivega obnašanja.
Kaj če bo začel maltretirati njega, otroka, odvisnega od tega da je pri očetu sprejet, pa bo tiho, ker bo mislil, da je tako prav. Da lahko oče počne karkoli, samo zato in edino, ker je oče. To sporočaš.
Kako bo lahko tvoj otrok odrastel v samozavestno in srečno osebo, če ga ne boš naučila postavljanja mej. Ki jih moraš seveda znati najprej zase.
TI SI ZA TO ODGOVORNA!!

Kje je potem med prazniki bil otrok?

z nami.

So bili zato tako žolčni telefonski pogovori?

ne. Po telefonu je začel noret, ker se najprej mali ni hotel z njim pogovarjat, potem pa mu je povedal, da je za pisanko dobil (od žlahte) žele bonbone. Potem se je začel na mene zdirat, da je to stup in kje imam pamet, da mu jih dovolim jest in kakšna mati sem in da bom zastupila sina ipd. Ko je mali začel jokat, sem odložila.

Pa, seveda je treba povedat, da moj mali poje zelooooo malo bonbonov. Skoraj nič. Razen, če kje dobi. Če je sladkarije, poje recimo kako kinder jajčko ali eno kinder čokoladico (ne vseh v kartončku), ali pa kako kinder milch schnitee. Na tri dni eno, pa je mir.Tako, da mu sploh ne paničarim, če dobi kakšne bonbone in kakšnega poskusi. Do konca pa tako nobenih ne poje, ker mu niso dobri. Je pač po mami. Sladkarije mu ne ležijo najbolj.

Mali je pa jokal, ker ga ta ton preganja že od rojstva. Če seveda odmislimo to, da ga je poslušal že, ko je bil še v trebuhu.

Neva, ne razumem najbolje zakaj bi tožila svojega bivšega – po drugi strani pa dovoliš, da je mali pri njemu tud polovica dni v mesecu. Jaz tako malega otroka ne bi nikoli pustila več kot tri dni skupaj pri bivšem partnerju! Si kdaj razmišjala o tem, da ga s tem mogoče zelo zmedeš, saj več ne ve kje je njegov pravi dom.

Ej,Nina,ti si še en kandidat k bi te bilo treba z macolo po glavi,da bi skapirala,da lahko živiš samo svoje življenje in ne življenja tvojega otroka in exa…
In tud pod razno nisi bog i batina,da boš ti dovoljevala ali prepovedovala očetu biti oče.
Ccccc,svašta p…a rodi.

Ne bi tožila, ampak prijavila. To je razlika. Pa mali je pri njemu po novem samo toliko, kot je sodišče odločilo. Nič več. In, čeprav bivši ŠE ne razume, kaj se mu dogaja in zakaj, bo, upam, kmalu začel razumeti in nehal psihirat. Upam.

New Report

Close