Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? psihiatri

psihiatri

Prosila bi če mi kdo ve za kakšnega psihiatra v Ljubljani

hvala

Dr. Vanja Rejec, dela pa v Zd na Aškerčevi. Mislim, da ima forum psihiatrija na Mon-u.

Se opravičujem, foruma nima več on.

HROVATIČ KLELIJA DR. MED., SPEC. PSIHIATER. SLOMŠKOVA ULICA 35,

tel, (01) 430 45 00.

zelo sem zadovoljna z njo

Če boš povedala, za kakšne težave gre (depresija, osebnostne motnje, bulimija…), ti bomo laže svetovali, saj se določeni psihiatri ukvarjajo predvsem z določeno problematiko.

V Ljubljani jih je cel kup. Moraš pa vedeti, kaj iščeš, kaj rabiš. Eni se ukvarjajo samo s tabletkami, ki te zafiksajo, spremeni pa se ne nič, lahko pa ti škodijo.
Redki se ukvarjajo s psihoterapijo, ki ti lahko pomaga, da boš našla v življenju drug način. Govorjenje zaradi govorjenja ne pomaga.
Najti dobrega, pa je že drugo vprašanje.

Zdravo…

Jaz pa sprašujem zaradi moje babi!
Obvezno ji moramo najti drugega psihiatra, ker pri zdajšnjem ji gre zmeraj na slabše.

Že dolgo časa je v hudi depresiji. Pred 3 leti pa je poskusila s (če lahko tako rečem) samomorom – prerezala si je žile. Takoj naslednji dan po dogodku je bila sprejeta v bolnišnico v Idriji in tam ostala 2 meseca.
Med zdravljenjem in tudi en mesec potem je bila “kot nova” – polne volje, življenja, veselja, motivacije, koncentracije itd.
Nato je spet začela obiskovat svojega psihiatra in stanje se je začelo slabšat. Vsak dan slaše je z njo. Čisto v drugem svetu je, skoraj da se ne zaveda določenih stvari. Pred nekaj dnevi jo je skoraj zbil avto, ker je šla direkt čez cesto brez se prepričat ali lahko gre…samo da jo pogledaš že joče, nima volje sploh do življenja.
Dedek se je ne upa pustiti same niti 5 min!

ZAto Vas sprašujem, ali mi lahko kdo priporoči kakšnega dobrega psihiatra, ki ji bo znal pomagat, bo človeški in jo bo poslušal?
Mi smo z obale, pripravljeni pa smo it tudi do Maribora če bo treba!
Prosim pomagajte…

Pojdite stran od takih zdravnikov. Balonček, žal mi je, nekateri zdravniki menijo, da je vse, kar ti dajo neka zdravila, nikome ništa, meni so pač vsi umrli, pohabil me je nato še zdravnik, no pač sem potrebovala določeno pomoč. Meni se je toliko slabšalo, čeprav sem opozorila tudi zamenjanega os. zdravnika, da se ne bom filala s tableti, ker jih ne potrebujem, ker je bil pogovor bistven. Pognala sem vse nekam, ki so me filali s tabletami, počutim se mnogo bolje. Ko se me filali s tableti, sem bila leto dni kot zadeta, v nekem svetu, ki ni bil moj. Nisem potrebovala drugega sveta, kot so tableti naredili, le preprodenje težav. En k. jih gleda. Vse je šlo tudi pri meni narobe Baloncek.

Babi bo zadovoljna – sočutje, ljubezen, toplina, komunikacija. Poskušaj. Ti bo hvaležna. Ne izsiljuj, vse bo dobro s potrpežljivostjo, z omenjenim..

Znam poslušati, pa ne želim prevzeti kakega križa, ker imam svojega.

Čim dalj od psihiatrov, ker so stroke tablet, brez sočutja. In denarja, ko imajo seanse. Dve leti je, ko mi je umrl še fant, poleg familije, ki sem jo izgubila, zato vem kaj govorim.Pa še dohtar me je pohabil.

Dr. Rebolj bi znal biti ok, če je tako, enkrat sem ga srečala, vendar zanjga moraš biti biti bog i batina, ker ima polno posla in napihnen Ego.

Lp

Sam k njej ne. Ona mi je pisala Lexaurine kot bonbončke. Potem ko sem ratal odvisna (ker me ni dovolj poučila), me je pa enostavno odrezala, ne dobiš nič več. Vsak normalen zdravnik ve, da odvisnosti ne moreš kar presekati. Sedaj imam ful težave se rešit te odvisnosti.

New Report

Close