psihaiter
Menim, da so mi bile kršene pravice. Vse skupaj je bilo tako: Moj psihiater je povedal (izdal) tretji osebi, da se drogiram. Vse to je za sabo potegnilo posledice in sicer to, da so ljudje zvedeli skrivnost ter se neustrezno odzvali. Izgubil sem zaupanje, prijateljstvo ter kar je najpomembneje, izgubil sem del materijalnih sredstev (to je dejstvo).
Ali je imel psihiater to pravico? Kam naj se obrnem? Razmišljam o tožbi, seveda, če se ne bi dalo prej kako drugače poravnati izgube, katere sem bil deležen.
Aja, pa še to – psihiatru sem povedal za to, toda on zanika, prizna posredno krivdo, toda bila je neposredna.
Že vnaprej hvala za odgovor.
Na vaša vprašanja vam bodo odgovorili na Zavodu Evros, kjer se ukavrjajo prav s takimi težavami.
Najlažje jih boste našli prav na forumu kjer je tudi naš – Pomoč in sociala – Varovanje pravic, kjer lahko dobite tako odgovore na vaša vprašanja, kot tudi naslov Zavoda in druge njihove podatke.
Veliko uspeha!
Špela, Šent
Toda iz zavoda Evros se ne javijo oz. mi ne posredujejo odgovora. Kaj naj storim?
Hvala
Ali ste jih poskusili dobiti preko telefona? Ali ste se oglasili pri njih osebno?
Če do njih ne boste mogli priti sami, potem vam svetujem, da se najavite pri našem pravniku, ki vam bo pomagal priti do Evrosa! Naročite se lahko na telefon 01/ 431 94 08.
Lep pozdrav!
Špela, Šent
Hvala
Sem se že zmenil po telefonu.
Forum je zaprt za komentiranje.