Najdi forum

Pozdravljeni !

Po vašem nasvetu sem obiskala psihiatrinjo. Predpisala mi je tablete LIBREX, katere se lahko kupijo samo v Italiji. Psihiatrinja mi je zagotovila, da so tablete “nedolžne” in da skoraj nimajo stranskih učinkov (zasvojenost).
Danes sem tablete kupila vendar me je farmacevtka opozorila na številne stranske učinke in na veliko možnost zasvojenosti (telo naj bi zahtevalo vedno večjo dozo).
Italijansko ne znam zato si z navodili ne morem pomagati.
Prosim, da mi čimprej odgovorite saj bi z zdravljenjem rada čimprej začela.

HVALA !

Spoštovana Tanja, v prilogi pošiljam angleško verzijo opisa možnih stranskih učinkov, povdarjam možnih, saj obstaja precejšnja verjetnost,da se sploh ne bodo pojavili, ali pa v neznatni obliki.Proizvajalec se z navedbami omožnih sopojavih ščiti pred tožbami, ki bi si jih ob zamolčanju lahko nakopal, tako tudi vso odgovornost prenese na zdravnika in uporabnika.
Librax je le ena izmed variant psihofarmakoterapije, zato predlagajte svoji psihiatrinji spremembo, če boste ob jemanju doživeli enega od naštetih neprijetnih stranskih učinkov, ali če pričakovani zaželjeni učinek ne bo zadosten

WARNINGS
If you are pregnant or breastfeeding, talk to your doctor before taking this medicine.
Check with your doctor before taking this medicine if you have liver disease, glaucoma, enlarged prostate, difficult urination, myasthenia gravis, or other medical problems.
This medicine may cause dizziness and vision changes. If it does, avoid driving a car or operating machinery.
While taking this medicine, avoid becoming overheated during exercise or hot weather; it can result in heat stroke.
Call your doctor if you develop a skin rash or severe sunburn when exposed to sun or ultraviolet lamps.
This medicine can be habit-forming. You should not use more than the prescribed amount or for longer periods than your doctor has ordered.
If you have taken this medicine for a long time or in large doses, do not stop taking it suddenly. You may need to take smaller and smaller doses before completely stopping this medicine.

——————————————————————————–
SIDE EFFECTS
Call your doctor right away if you have any of these side effects:

Irregular heartbeat
Yellowing of eyes and skin
Eye pain with blurred vision
Fever or sore throat
Rash
Trouble breathing
Trembling or shakiness

If you have problems with these less serious side effects, talk with your doctor.

Dizziness
Drowsiness or confusion
Headache
Decreased sweating
Nausea
Constipation

IF YOU HAVE OTHER SIDE EFFECTS THAT YOU THINK ARE CAUSED BY THIS MEDICINE, TELL YOUR DOCTOR.

Overview | Precautions

Copyright © 2001 Yahoo! Inc. All Rights Reserved.
Copyright © 2001

New Report

Close