Najdi forum

Ma tebe ne k mas fante !

Kot sem že Frucki napisal (da se ne ponavlajm), naj velja tudi kot odgovor na tvoj post o barbikah (kako lušten izraz, a ne). Moj mali Telebajsek sicer ni še expert za modo, dobro pa ve kaj je novo, večji se pa sedaj v peti razred odpravlja na centralno šolo (prej je obiskoval podružnico), tu bo pa tako v pol leta spoznal vse stvari, za katere se mu mogoče še sanjalo ni.
Ampak, kot praviš, kaj bi brez teh naših nadebudnežev ;))

Janci , si prevec na unmu forumu “mladi in seks” ;))))

Sem ti rekel, da me meče, meče, meče ha ha ;)))) Sej veš da mal tud zarad’, ups, moram utih’nt…. ampak, prvošolčki, pa mladi in sex – pa sej vse to gre enkrat skup, a ne?

Lep dan!

ssssss……….mene pa meče, meče, meče, meče he he he…..;)))

Ja fante, ampak, tudi ti, po pripovedi starejših in pametnejših od mene, znajo skomplicirat’ življenje staršem 😉

Evo, pa je moj dragi sin ravnokar prišel iz šole in me poklical v službo.Pogovor je začel nekako takole:
“Mami, pa sem doma. A veš, da mi moraš kupiti Slovar slov.knjižnega jezika, ker imamo iz njega nalogo, pa kupi še zvezek s črto za nemščino..(kličem knjigarno in cena za slovar je 22.890,00 sit, tako zvezek še omembe ni vreden).
Vnaprej mi pove,da prfoksa za mato obvlada zadevo, pri tjih jezikih prfokse skoz
govorijo tuje-si mislite-nič slovensko, pravi-za znoret…
Na koncu še pove, da ,če se bo še kaj spomno-me pokliče, da kupim preden pridem domov.
Pa se vprašam, kdo bo znorel zdaj?!
Lep pozdrav! Iva.

Pa te res, ja…mi je to všeč! Kar ostani tak, kot si…
Tisto pa, ne vem kaj te čaka…najstniki so nepredvidljivi…ni pravila, veš! Lakhko, da bodo tvoji čisto drugačni.
Pozdrav,
Angel

D’bro jutrooo! Lep sonček vsem :))

Mogoče prihaja čas ko bomo sedanje šolstvo ukinili in se lotili kake bolj progrresivnejše tehnike pridobivanja sreče za v prihodnosti!!!

Moja mala je močno razočarana nad 1. razredom devetletke. Pritožuje se, da se skoraj nič ne učijo, pa tudi se praktično nič ne igrajo, ker ni igrač, da je kot pravi “živi dolgčas”…. Skratka, izgleda da so učitelji vzeli zelo resno to, da je treba otroke zelo počasi navajati na šolo, vendar v vrtcu so imeli ogromno igrač, itd…

Kaj naj naredim? Naj grem težit učiteljici? Sicer mi je že drugi dan šole sama od sebe rekla, da imamo strašno brihtnega otroka, ok to mi laska (mala sama od sebe piše in čita, ve npr. katere živali so sesalci, stalno me spravlja v zadrego s vprašanji kot so, kako je nastalo vesolje, kje je že tihi ocean in podobno..), vendar počasi dobiva odpor do šole. Upam, da bodo čimprej začeli “jemati kako snov”.

p.s. Mala še ni stara 6.

Le od kje mali tak talent?!
Da jo niso v porodnišnci zamenal ! Ja, tko zgleda ko očka svoje otročke hvali…!

P pa tri pike, kol’k jih maš pa že ti, da t’ko fajn veš? Mislem, tole, k’k foter svoje mulce hval’?

2

Pa se teb’ tvoji ne zdijo najboljš’? ;))

Ok, lahko rečete da se hvalim, saj mi je tudi v ponos, ampak od tega nič nimam, saj me tukaj skoraj nobeden ne pozna itd…

Ampak dejstvo je, da je moja punčka nadpovprečna, da to pravijo vsi, ki jo poznajo ( in ne samo prepotentni očka, ki je tudi sam zelo pameten…;))))), in da je lahko to, poleg tega da je v principu razveseljujoče tudi velik PROBLEM, ki si verjetno zasluži obravnavo na tem forumu. Namreč, če je otroku v šoli zeloooo dolgčas, potem je to za njega ravno tako velika travma, kot če ne more slediti, predvsem pa lahko nastopi problem pri privzgajanju delovnih navad. Poznam cel kup brihtnih odraslih ljudi, ki pa zaradi lastne neorganiziranosti, le redko katero nalogo kvalitetno speljejo do konca.

Po pogovoru s tovarišičo je v petek dobila dodatno zadolžitev, iz šole je prišla malo bolj vesela, vendar je povedala, da je tudi tista dodatna zadolžitev bila zelo lahka in jo je hitro končala.

Don”t worry jou have a friend !
Vivendi

haj
cao.
tama je za nc.
ajd

New Report

Close