Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost PRVIČ,….(posebaj za fante)

PRVIČ,….(posebaj za fante)

ŽIVJO!! sedaj pa mi plis priznajte, fantje ali vas je motilo ko ste spali s punco ki je bla še devica?? Mislim na krvavitev!! ali se vam to gnusi??? kaj ste punci predlagali? In s kero je bolj spat devico al z izkušeno??

zhvala bay

Veliko ne morem pomagat ker še nisme bil z devico, lahko ti pa kljub temu zagotovim da ni variante da bi bilo z devico bolje spat kot z izkušeno žensko. edino mogoče če je za oba prvič.

Razen v primeru, če bi res spala :))

MF

ha ha ha… ja, razen v tem primeru 🙂

Marjan na te stvari gledaš čisto narobe.Če si ti dovol iskušen ni nuja da imaš iskušeno.Kar pa se devic tiče pa tole.Sem spal s devico in vam povem, da se ne pretvarjajo.Je pa res da jih moraš določene stvari naučiti , oziroma pokazati.Glede krvi pa nič nagnusnega.

1. Sploh ni nujno, da device krvavijo pri spolnem odnosu!
2. Kakor za koga. Biti devica je vrednota ki si jo vsak tip ne zasluži… Seveda je to odvisno od tega kakšen je tip…če je Don Juan, mu je čist useen. Sam da se hval… !!

Jaz imam kar nekaj teh izkušenj, mislim da sem imel več kot 10 takih primerov.
Krvi je ponavadi zanemarljivo veliko. Uživa ob prvem seksu le malokatera;(v mojih primerih seveda nikoli ni bilo kakšen velike ljubezni, tudi sem rabil nekaj časa, da sem pogruntal kako važno je malo navlažit, v dveh primerih celo nisem uspel prvič, ko sva z dekletom poiskusila, ker enostavno ni šlo, v glavnem pa bi rekel da prvi seks ne more biti in ni kvaliteten, sploh če je v naravi, v sposojenem avtu, skratka kjerkoli drugje kot v postelji in seveda z dovolj časa in brez nevarnosti, da te kdo preseneti… Izjema so lahko le primeri, ko dva dlje časa hodita, sta se že prej seznanila s telesom drugega in se kaj igrala, predvsem se pa imata tako rada, da si to res iskreno želita…

Seveda ni nujno, samo z izkušeno je bolje kot z devico, a ne?

Zakaj gnusi, al niste nikoli seksal z žensko ko je imela menstruacijo, tam je šele krvi!!!

Jets bi rekel, da je to odvisno od tega, v kaksen odnosu si s to “devico”. Osebno sem bil ze dvakrat v taki situaciji, ampak obakrat je bila to res iskrena ljubezen, ne v kaksnem avtomobilu al pa v wc-ju.
V tem primeru res nisem razmisljal o tem, da bi se mi zadeva gnusila ali kaj podobnega….je pa res, da je bilo rahlo mucno obakrat, predvsem za punco, ker je lahko clovek nezen do konca in naprej, se vedno zadeva ne pade kar sama od sebe notr.

Ce si z devico, tega po mojem mnenju ne mores primerjat z “obicajnim” seksom, sploh ce imas vsaj malo spostovanja do punce…prvic naj bi blo tko, da pac je, z dobrim seksom se lahko ze kdaj drugic ukvarjas.

Jah, zacetek je za vsakega drugacen. Jaz sem sel prvic z mojo nedolzno punco in lahko brez premisljanja povem, da je bil to najboljsi seks kar sem ga dozivel. Na zacetku je sicer bilo nekaj treme, vendar je po nekaj minutah vse steklo prav lepo. Nevem… verjetno je veliko dodala tudi obojestranska ljubezen tako da sem bil dobesedno med oblaki. Tudi punca je uzivala, na zacetku jo je malo bolelo, potem pa je bilo vse uredu. Krvi pa ni bilo nic, pa tudi ce bi bla nebi blo panike. Prvic je pac samo enkrat…

Preveč se obremenjujete z izkušnjami, premalo s čustvi. Če si z nekom, katerega ljubiš, se ti ne gnusi in si v oblakih, pa čeprav ni super strokovnjak v posteljnih veščinah.

Ej…to je tako čudno vprašanje. Zdej je odvisno kaj ti iščeš?!? Če iščeš resnega tipa verjemi, da bo raje s teboj. če boš devica. Jst bi dal vse za to…mene je njena prihodnost stala ljubezni&zveze….če hočeš pa sexat iz užitka, kr tko z enim, bo pa raje videl, da ima s teboj čim manj dela in da boš izkušena…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close