Najdi forum

Prvic: Avantura?

Zdravo!

Zadeva je taka: Preko IRCa sem spoznala tipa. Dobila sva se u zivo in se ful dobr zastekala. Zlo mi je lustn, jz pa njemu prav tako. Predlagal mi je, naj pridem za kaksen dan ali dva prespat k njemu domov (prevod: sexat). Avantura pac. O resni zvezi tuki ni govora, ker ziviva dalec narazen. Problem je v tem, da sem jaz se nedolzna in zato nisem cisto prepricana ali bi sla k njemu ali ne. Da ne omenjam tega, da bi se mogla zlagat svojim starsem glede tega, kam grem. Po eni strani bi se ful rada dala dol z njim, po drugi strani me je pa strah. Zavedam se da je to samo avantura in o kaksni resni zvezi ne razmisljam, ker v tipa pravzaprav nisem zaljubljena, ampak za posexat bi bil pa idealen 🙂 Stara sm 19 let.

Hvala za odgovore & LP

J.A.Z.

Žal se boš tukaj res morala čisto sama odločit – pa tega ne mislim, da ti ne bi hoteli pomagat, ampak: če je že tebi takšna dilema, ki poznaš situacijo, kako naj presojamo mi, ki je ne? It’s completely up to you!!!
(ampak, če je on take “sorte”, bi se na tvojem mestu zelo zelo zeloooo dobro zaščitila! Nikoli ne veš… Slovenija pa tudi žal ni več tako “zadaj” v določenih stvareh!)

definitivno NE naredi tega, če nisi zaljubljena vanj, pa še prvič bi ti bilo.

naredi to z nekom, ki ga boš imela rada, ko boš nekaj čutila do njega, ko si boš tega tako želela, da te ne bo moglo nič ustaviti, ne pa da bi še razmišljala ali ja ali ne…

kadar si prepričana, da si želiš, ni več razmišljanja…

ne naredi tega, sploh pa če boš tudi ti njemu tudi samo avantura.
ker ti bo žal.

ker spomin na prvič ostane za vedno.
kako boš o tem npr. povedala bodočemu možu, otroku, če te bo v puberteti vprašal po tem…

da si se dala dol pač z enim, ki ti je bil všeč, ni šlo pa za nič resnega??

ne nori.
počakaj na resnega fanta, ki bo počaščen, da si prav njemu poklonila nedolžnost.

Za poseksat bi bil idealen? Halo? Če si še pri 19 nedolžna, bi jaz na tvojem mestu raje počakala na tipa, ki ti bo kaj pomenil. Tu pa je jasno kak je namen…

Skorajda ne verjamem, da bi punca ki še ni sexsala, šla z nekim neznanim tipom sam zato ker je dober.

Jaz bi ti odsvetovala, ker je bistveno boljši občutek, vsaj za prvič, da si z nekom ki ga ljubiš, ga dobro poznaš in se oba pripravljata na ta dogodek (če temu lahko tako rečem).

Sicer pa je to stvar presoje. Če se ti zdi mamljivo, probaj!
LP

Js sigurno ne bi šla… no, ti pa tule res ne moremo glih pomagat… je čist tvoja odločitev…

LP, Anita

Kot fant, se strinjam z puncami, ki pravijo, da ne iti v to stvar, sploh zato ker bo prvič in ga nimaš rada. Pa verjemi, da ta fant ni kaj prida, če ti začne takoj po prvem “zmenku” težit za tako stvar.

Ampak smo pa pozabili na neko drugo stvar: Zgledalo bo nesramno, ampak po moje je to bistvo vsega. Stara si 19 let, še nedolžna in z nekimi “potrebami”. Te “potrebe” so pa tako hude, da se boš spustila v neko zelo neumna avanturo samo za to, ker bi rada videla kaj je to seks. Ampak temu fantu bo to najmanjša skrb, ker vse kar bi rad je “praznjenje” v / na tebi. Mislim, da se boš počutila izredno slabo, umazano itd. No lahko se motim, nisem punca.

Ne bo se svet podrl, če ne boš seksala do 20 leta, ne boš edina, zato preštudiraj vso stvar.

Še en citat, ki je pa “moj”: “Velikokrat bližnjica postane podaljšnjica in izgubi svoj prvotni namen”

Lp, Mišek

Hej ti JAZ
Bodi kar si in ne bodi problem, ki je pa sploh navidezne narave. Simple, ga ni. Naredi to danes in nas cez mesec vprasaj kaj si dobila. Pravijo, ce ne naredis, ne dobis. Pomisli se drugace, ce ne naredis, zgubis. It’s up to you.

buuuu ni šans predvsem zaradi zdravja kdo ve kakega hudiča ti bo prinesel če je tak da se dol daje z vsako ki pride mimo.
zate ni problema ker si nedolžna se pravi popolnoma zdrava-
kaj pa on???daj malo premisli kaj počneš predvsem pa s kom saj ne moreš vedeti
priporočam ti, da če se spustiš v to, da od njega zahtevaš potrdilo da nima aidsa ali akkega hepatitisa pa ebv virusa itd. ne igraj se s tem!
l.p.

Vsekakor ne hiti! Če bo to zate prvič, mislim da ni prav da to storiš z nekom, ki te trenutno privlači, hkrati pa nikakor ne glej na to, “ker se ti mudi”, da bi izgubila nedolžnost in se s tem tudi povzpela v stran spolnega življenja.
Priporočam ti, da vseeno počakaš, da bo prišel tisti pravi, in mu boš lahko takrat podarila nekaj , česar res ne doživi vsak moški.
Čeprav nisem moški, pa vem da jih veliko niti ne bi šlo v avanturo z eno, ki je nedolžna, saj nočejo prevzeti odgovornosti ter posledic, ki bi lahko nastale pri dekletu v emocialnem smislu. (vsaj tisti, ki iščejo le sex in ne resne zveze).
Tako da raje še enkrat premisli, pa boš videla kaj bo.
L.p.Esy.

Glede na tvoje pisanje te fant kar fejst spolno privlaci in ce ti nedolznost ne pomeni nekaj neverjetnega in svetega (kakor tukaj na zalost vecini, ceprav bi ti lahko vsi povedal, da je bil prvi sex gledano na ostale med najslabsimi, razen ce imajo res neko hudo smolo). Poanta je v temu, da ljudje imamo potrebe in za dober sex, je treba tudi dosti sexat in spoznavat svoje telo.
Glede komentarjev na variante kaj bos povedala potem svoje mozu ipd. bedarije pa je zguba casa. Edino na kaj moras pomislit je kondom, ker med slovencki se vedno velja, da mi pa ne moremo dobiti nobene bolezni pa standardne bedarije “Brez skrbi, bom pazil”.

Ok, nimam nič prit če nekdo želi izgubit nedolžnost na tak način…ampak glede na to da si sama v dvomih in po opisu tipa mislim da niti ti nisi pripravljena na to, za njega boš pa itak samo še ena črtica na seznamu…Poleg tea pa tak tip ni vreden da pri starših lažeš in (bogndeaj da zvejo) izgubiš njihovo zaupanje, ni vreden nikakršnega rizika…Poleg tega pa tut prvič ni tak užitek da bi se človek dal dol z nekom samo zato ker ga hudo seksualno privlači..Usaj moje mnenje.

Sama sem izgubila nedolžnost na zelo podoben način, kakršnega ti opisuješ. Iz lastnih izkušenj ti to ODSVETUJEM. Ne, da je bilo tako zelo slabo… ampak iz same potrebe in radovednosti, pa zato ker tip dobro izgleda, se ne splača. Sedaj mi ni žal, bi bilo pa veliko lepše, če bi slabo leto kasneje to naredila prvič s fantom, s katerim sem imela daljšo zvezo in sem ga imela res rada. Je pa odločitev na tebi.

Alo!

Najprej: prijateljica je na ircu spoznala nekega tipa, s katerim je tud šla v kratko avanturo. Podobna situacija kot je tvoja, s tem da ona ni bila več nedolžna.
Bla je blazno navdušena, dokler ni prišlo do tega, da jima je že prvo noč počil kondom. Ne me vprašat ali je blo namerno al ne, samo ne vprašaj kakšne travme je peživljala. Prvo ginekologu po tabletke, … in še sedaj ne upa iti na test, ker jo je strah ali se je s čim okužila.

Jaz mislim, da ni vredno, ker tipa potem ni nikoli več videla, kr sprhnel je, ona pa ima še zmeraj posledice. Hkrati pa si ti še nedolžna.

Rebeka

kaj cakas? poroko?

Predlagam ti, da ne greš. Ker prvič je le prvič in mislim, da bi morala počakati na nekoga, ki ga ljubiš. On te očitno samo fizično privlači, kakšne ljubezni pa tu ni in mislim, da boš preveč razočarana. Verjetno bi bilo vse drugače, če to zate ne bi bilo prvič, tako pa jaz na tvojem mestu ne bi. Poleg tega se boš potem počutila kot kakšen sex objekt, tvoja duša pa bo prazna.
Odločitev pa je na tvoji strani.

Moja mnenja:
1. na koga cakas, ce si pri 19 se nedolzna? nic hudega, ce si, samo zakaj se gres potem dat dol z nekim x tipom, ki ti nic ne pomeni? kaksen tak se ti je verjetno pokazal ze kdaj prej?
2. glede na to, da si se nedolzna, on pa je verjetno podrl ze pol irc-ark, moras biti zelo optimisticna in pogumna, da se spustis v kaj takega!? ponavadi imajo zenske pred prvim odnosom veliko tremo, se bojijo bolecine, da bodo izpadle “lesene” ipd., ti pa gres kar tako na easy?
3. se nekaj sem mislila, pa mi je uslo… no, ja hotla sem rect… skoda bi je blo izgubit kar tako tjavendan… konec koncev “tisti prvic” si ponavadi zapomnimo, zato, v kolikor se ne bi izslo, bi imela za vedno en slab spomin, sploh pa, ko bi srecala tistega pravega…

lp

Ma to se moraš sama odločit, samo meni se mal hecno zdi, da praviš da si še nedolžna, govoriš pa kot ena stara maca, da bi bil sicer dober za posexat drugač pa boli te k.. :))) a ne bi blo boljše da si mal zaljubljena zraven? Al se ti mudi :)))?

lp ajs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close