prvič ati po 40. letu
he, he, revež, ti je konkretno stopilo na žulj, kaj?:)))
ampak tale izjava je pa čez vse – da bi se o literarnem junaku moralo govoriti v pretekliku…džizus kristus, mislim, no comment.
ti pojma nimaš o kaki kulturni dediščini in o sporočilni vrednosti junakov ipd., ne? a ti misliš, da je jokasta zares živela ali kaj?:)))
joj…mislim, škoda sploh komentarja, ker itak ne moreš dojet.
Tvoje cmeraste izjave o vzvišenost in podobnih zadevah so pa tipične izjave ljudi, ki pač ne dosežejo nekega nivoja, potem se pa izgovarjajo na neko kao dušo in srce.
Ti pa glede tega sploh pravice nimaš, ker samo preberi, kak je bil tvoj začetni post, ko si odgovoril jokasti. si malo pozabil, ha? aja, selektivni spomin, seveda (a veš kaj je to?):)))
kako si jo nadrl, kaj si ji zabrusil? in ti boš nakladal o neki širini – ej, dečko, moraš pa še kar konkretno dozoret. tam si dokazal svoj nivo tako intelektualni kot srčni. Ker je bil tvoj odgovor poden od podna na vseh nivojih, tako da se nekaj sprenevedat, ker si prav bebavo dolgočasen v tem in samo znova in znova dokazuješ svoj nizek nivo.
pa lp:))) če boš kaj zabavnega pripomnil, se morda spet oglasim, samo postajaš vedno bolj dologčasen, ker debata je možna samo med ljudmi na istem nivoju, jaz sem se rpenizko spuščala že predolgo.
…sej res ne rabiš komentirat..
škoda da se spuščašna mojo raven..;))) .. a vseeno ko si že omenila moj “začetni post”,ki naj bi bil namenjen “jokasti”… res je bil namenjen njej …točno tako…
… in naj ti razložim, tebi pametni “odgovor”,ko ne znaš drugega kot pametovat!!!!!!!!!!!!
… TUDI JOKASTA JE ZARADI NESMISELNIH POMISLEKOV IN TAKŠNIH PREROKOV KOT SI TI,SE ODLOČILA ZOPER SVOJEGA OTROKA,ZOPER ŽIVLJENJE…
IN KAJ SE ZGODI POTEM??????????????????????????????????????????
ne misli da res nič ne vem …. a življenje gledam skozi realo in ne skozi literarne junake in pravljice..
..v tebi in tvoji reali,pa res ne vidim veliko pameti,zgolj samo tisto kar sem že napisal zgoraj.. ..;))))