Najdi forum

prvič ati po 40. letu

pa dajte no mir! kam ste zapeljali to temo?! bodite kulturni in malo bolj realni.
pretirana leta res niso primerna za starševstvo z vidika otroka, ki bo hitro brez starša. ampak 40, halooooo???? to ni nobenea starost! jaz sem sicer otrok mlajših staršev (imeli so me pri 27) in v puberteti so res neke zadrege povezane z njimi. pa ne s starostjo (razen če ni res visoka). moja zadrega oz. veselje je bila, da sta imela moja starša v moji puberteti malo višji standard, kot od ostalih vrstnikov. kar pomeni, da sem imela lepe obleke, sem jih lahko pripeljala v našo lepo hišo, v svojo sanjsko sobo in sestra prav tako. in smo uživali 100/h. sosšolke je bilo pač malo sram, ker so imeli še vse neurejeno in nismo mogle k njim. in mislim, da bi jim bilo takrat bolj, če bi bili njihovi starši 10 let starejši, pa z več denarja. vem, danes mi je to smešno, ampak takrat pa verjemite nam je bilo to zelo pomembno!
lahko gremo še v drugo skrajnost, ki je vsak dan v Slovenskih novicah ali na Tedniku: mladi starši, ki se stiskajo v eni ali dveh sobicah s tremi ali več otroki, ki jim starši ne morejo kupiti kolesa, računalnika, jih peljati na morje…a so starši res srečni, samo da so mladi in so otroci res srečni ali bi želeli imeti malo starejše starše, ki bi že imeli kakšen evro več za njih?

Strašno se jeziš 😉

Zakaj pa navajaš cifre (češ, kdaj je po TVOJE človek star ali prestar za starševstvo) in ko se nekdo ob tvoje lastne cifre obregne in ti s tvojimi lastnimi besedami pokaže ogledalo, je pa kar konec sveta (no ja, saj konec sveta v resnici ni, tako se zdi samo tvojemu egu).

… in aja, saj zdaj si se nehal dopisovati z dolgočasneži (že drugič)? Ampak, morda pa se le še oglasiš 😉

Zakaj pa ne? Kdo si ti da lahko sodis drugim kaj lahko in cesa ne smejo?
Aj samo xy xy ;).[/quote]

Lahko sodim in tudi bom! Svoboda nekoga se konča tam, kjer se začne svoboda drugega. Ko se dva starca odločita za otroka, vlečeta v to še eno bitje in tu pač ne gre več samo zanju. Ja, še kako lahko sodim, brez skrbi!![/quote]

sebi lahko,drugim nikakor,ampak narcisi sebi nikoli ne sodite,vsem drugim pa po tekočem traku..odrasti,živlenje te bo zmlelo,ker je 1000x močnejše od tvojega narcizma..

res si jokasta…
sama sebi se smiliš in potem posplošuješ..
tvoj odgovor se mi zdi prav banalen, zgoraj ti je napisala čist prav…

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

podpišem..

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

Nimaš pojma, kdo je jokasta, a ne?:))

pojdi prebrat kako knjigo. malo izobrazbe pa to.

;))))))))) tudi ti nimaš pojmakoliko in kakšne knjige jaz berem…

če se že sklicuješ na “izobrazbo”….

.. vem pa dobro da ni vse v knjigah,marveč je več v poštenosti in rokah…

… kaj ti rabijo milijoni evrov,ko si pa z njimi ne moreš oprati obraza….

ah samo jamranje tukaj gor spopadite se sami z sabo.Če sami nemorete si pomagat tudi drugi vam ne bojo,pomagali reševati probleme.

ah, dej no, kako bezvezno nalaganje.

da ne veš, kdo je jokasta, kaže, da imaš hude luknje v osnovni izobrazbi.

brez veze…

sploh me ne zanima kdo je… ;))))))))))

v reali je eno v virtuali lahko čisto drugo.. !!!!!!!!!!!!!!!!!

o bog…ti si pa RES…da ne bom rekla kaj.

Ok, ker vidim, da ne dojameš – jokasta je zelo znana oseba iz grške mitologije.

džizs…

In nima nobene zveze z “jokanjem” in “jokico”, kot si zgoraj namigoval. za ostalo pa poguglaj, uporabi internet še za kaj pametnega, kot tukaj kozle streljat.

sori, samo si dokazal dokončno, da s tabo ni pet sekund vredno debatirat. se poslavljam, ker…tu mač.

kakšno zvezo imajo leta pri moškem? brez zveze, važno je, kakšen jep o srcu, če si otroka želi, če stoji mami ob strani itd.

Pa res misliš, da je vsem v življenju pomembna grška mitologija in da se ji vsi posvečajo s tako pridnostjo, kot ti? Saj tudi res ni vse v grški mitologiji, ni vse v Niobi in v Hestiji, mar ne ??? Kakšna malenkost bi se našla tudi V “Bajkah in povestih o Gorjancih” in v čisti studenčnici !!! No, lahko bi kdo ka našel tudi v zgodovinopisju Marije Jurić Zagorke, mar ne in v preslotu Matije Korvina ali pa morda v Svetem pismu stare in nove zaveze, kaj praviš! Lahko bi nekdo “umiral” za branje o Tizianovih stvaritvah ???? vse je mogoče, ker res ni vse znanje zajeto v grški mitologiji, čeprav sem jo po svoje tudi jaz od nekdaj oboževala …

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

ma dej no dej, ne zganjaj drame. kaka patetika, kristus.

o jokasti se uči vsak srednješolec. vsaj ime bi lahko spomnilo, da ga je nekje že slišal, ne pa da klamfa kozlarije. še ob nevemkoliko namigih mu ni potegnilo, da bi vsaj v google vrgel, je tako obseden s forumom, da je mislil, da je govor o neki osebi s foruma. hudo, res.

Ma dej no dej, odgovor, si pa res “full izobražena”, če še vedno misliš, da se vsaka srednja šola posveča grški mitologiji, dej no dej… s tem svojim “gimnazijskim srednješolskim znanjem” se ti res ni treba ravno po prsih tolči o tem, kaj znaš … na srednji gradbei šoli se o jokasti niso učili, sorry no, če si že tako starogrško osveščena in poučena, potem bodi še sodobnejše … tudi na srednji ekonomski šoli o jokasti niso veliko slišali: btw., očitno se imajo za srednješolce le gimnazijci ali kaj, kjer je res dovolj časa za vse mogoče oblike “zapravljanja časa” in časa, kamor ljudje spravimo učit svoje otroke, da jih imamo še nekaj časa pod svojim okriljem, predno gredo v “pokvarjen svet” pokvarit se z “real lajfom”, v katerega je vključeno vse drugo prej, kot jokasta … in na teh gimnazijah seveda je treba nekako čas zapolnit in ga zapolnijo vrli profesorji tudi z grško mitologijo … kar pa seveda ni problem na tistih srednjih šolah, odkoder naj bi človek šel naprej delat za življenje, ne pa še naprej na faks nabirat drugo polovico znanja. Nič ne rečem, ne omalovažujem nobene gimnazije in nobenega znanja, ki ga ta oblika šolanj da, a žal moraš tudi ti, preljubi in orgomno znanja poln “odgovor” vedeti, da ni vse v eno vrečo srednješolcev za tlačit. Btw., tudi sama sem naredila srednjo šolo, šla delat in nato ob delu zaklučil še druge oblike višješolskega študija, ampak, v srednji šoli o jokasti nisem slišala niti besede … hvala bogu, grška mitologija mi je bila drugače pri srcu, ne more pa biti pri srcu vsakemu gimnazijcu ali drugemu srednješolcu, da bi si prav jokasto zapomnil ali pa celo o njej v srednji šoli čisto nič slišal … odgovor, ne moreš kar cele SLO tlačit nekam, kjer je tebi bolj domače stopati in hoditi. Ali pa morda misliš, da je bilo vse znanje srednje šole in nadaljnjega študija podajeno ravno tebi, da bi se lahko iz drugih s svojim “znanjem in poznavanjem grške mitologije” norčevala iz drugih ??? Če je tako, si zamudila eno samo uro predavanja … tudi Grki so namreč poznali lepo obnašanje in zelo visoko inteligenčno raven komunkacije, ki pa je tebi kljub vsemu tvojem znanju nekam tuja ???

Ne obremenjuj se več z mojo patetičnostjo, jaz se s tvojim znanjem ne več! namesto grške mitologije pa bi ti priporočila v bodoče vzeti v roke bonton, ker tudi forum, ne glede na to, da prenese popolnoma vse, spodbuja komunikacijo, ki ji ti še nisi dorasla oz. se je očitno niti v srednji šoli še nisi naučila.

Lahko noč!

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

o džizus, da se ti da…kake litanije, menda ja ne misliš, da bom šla tole zares brat?

kr neki.

marija..
… saj me ni sprasevala kdo “je bila ” jokasta.. ce bi ona tako vprasala bi ji ze tako tudi odgovoril
….. :))) tako pa…. “pametnemu” vprasanju sledi taksen odgovor..
… kaj ces… sprasevala je ce vem kdo je jokasta,to pa vsak ki malo pozna slovnico
ve da je sprasevala v sedanjiku…. to kdo pa se in kako se podpisuje na teh forumih
pa me cisto res ne zanima… zaradi mene se lahko podpise tidi kot jezus,ali pa alah ali morda siva ,buda ,jahve ….itd da nebi pricel nastevati rimskih ali grskih bozanstev..
bistvo je v vprasanju pametnega odgovora.. he he ” KDO JE JOKASTA”

Lahko bi bil že dedek.

Nimaš pojma, kdo je jokasta, a ne?:))

pojdi prebrat kako knjigo. malo izobrazbe pa to.[/quote]

marija.. zakaj se ukvarjaš z nekom ki ne ve kaj je pretekli čas in kaj sedanji čas..
… z nekom ki ne zna postaviti vprašanja da bi le to bilo razumljivo in jasno..
… izobrazba in nje/ga hvala je samo dokaz napuha in uzvišenosti..

… tam je mene spraševala “če nimam pojma kdo je”,jokasta.. ako bi ona spraševala ali bolje rečeno poznala tudi pretekli čas in vprašala “kdo je bila” potem bi ji tako tudi odgovoril. Ker pa je bil čas sedanji se razume, da sprašuje po osebi ki se z tem nickom predstavlja ali podpisuje,tu danes in sedaj,na forumu..to pa me ne zanima…

o njeni/em razgladanosti in kulturi ter izobrazbi pa govori tudi njen odgovor tebi,ko se ji pa res ne zdi da bi prebrala tvoj odgovor,njej ki misli da je vse svoje pametovanje ujela v svojo ,oholost,nesramnost ,odrezavost , v dveh besedah. Za kaj več pa seveda najverjetneje ni ne volje in tudi pameti ne.

pa še opravičilo za oni post brez šumnikov,saj sem ga pisal na mobitel .. ;)))

pa lep pozdrav mariči.

New Report

Close