PRVIČ
-Mene pa zanima kako se fantje odzovejo na to, da dekle pri prvem spolnem odnosu krvavi in pač lahko umaže npr. prevleke v avtu…Veliko devičk ima namreč ta strah, čeprav se lahko sliši neumno.
-Kaj pa dekleta in prve izkušnje…Vas je bolelo?
fantje, hvala za odgovore.
Mislim, da gre za enostavno resljiv “tehnicni problem”, za
katerega res ni treba, da koga ze v naprej skrbi (si pac
pomagas s kaksno svezo brisaco) – se enostavneje je,
ce ima avto usnjene prevleke za sedeze, ki se jih enostavno
obrise z mokro krpo – that’s all.
No ja sam usnjene sedeže imajo avtomobili višjih razredov. Razen če ti ga posodijo starši, sam si verjetno v najstniških letnih tega ne moreš privoščiti. No pa saj vseeno. Mislim, da če se fant odloči s punco preizkusiti spolno življenje bo tok študiral in vedel, da je to normalni pojav, pa da zaradi tega ne bo vzganjal panike in študiral kako pa zdaj to ščistiti, po možnosti še v pričo nje.
Pametno je, da izgubiš nedolžnost z nekom, ki ti je posebno pri srcu in ti njemu. V tem primeru res ne bo zadrege, ker se bosta prej pogovorila in bo on vedel, da je zate prvič. Mislim pa, da avtomobil ni ravno primeren kraj za prvič (zelo nepraktičen in nekomot).
Pa sedeze se da umazati tudi ce ni prvic in nisi vec devica… Tudi meni se zdi, da avto ni ravno najbolj udobno mesto za prvic.
Če sta s fantom že nekaj časa skupaj, če se imata rada in prvi seks ni le zgolj zaradi “firbca”, zaradi krvavitve in kako bo fant reagiral na to sploh ni panike.
Ja mene je prvič bolelo. In drugič tudi in tretjič tudi: Imela sem to srečo, da je bil fant zelo pozoren do mene in me ni silil
PRVI SEX ,se ne bi smel zgoditi v avtu….za PRVI SEX bi se morala fant in punca dobro pripraviti,kajti že kaj drugega kot zamazani sadeži je bolj pomembno….pravijo,da si predvsem dekle (pa tudi fantje) PRVI SEX najbolj zapomnijo….jaz bi vsem, ki prvič sexajo predlagal,da se to zgodi v stanovanju,kjer se je možno oprhati pred in po sexu,ob svečkah in nežni glasbi….verjetno kadar “tastarih”ni doma….predvsem pa fantje….bodi nežni s puncami in potrpežljivi,kajti vaša naloga je predvsem to,nežnost in potrpežljivost….punce izgubijo nedolžnost,krvavijo,prestajajo tudi bolečine,psihično se morajo drugače pripraviti kot fantje,da se sprostijo…..fantje pa…potegnejo svojo britko sabljico in…….ja,ja fantje bodite nežni….
Se čist strinjam s Tortico in Markom pa Jožetom. Meni je ostalo vse skupaj v zelo lepem spominu…
ubogaj/te nasvet jožeta….
Jest sem si prvi seks zapomnila samo po tem, da je bil brezmejno beden…žal…
Mislim, da se splača prvič seksati z nekom, ki ga imamo resnično radi.
Žal se pa pregosto to zgodi na neprimernem mestu, z napačnim tipom, na brzino brez ustrezne predigre, celo grobo…
Mislim, da veliko o tem piše na strani spolnost.com.
Po kolikem času naj bi se dekle “prepustilo” svojemu tipu?Nekaterim se sploh ne zdi pomembno koliko časa je punca s tipom preden mu”da”,…Kaj pa vam?
Ali je smiselno tudi obratno vprašanje?
Vsi vemo kaj pravi naša dvojna morala o uspešnih moških in uspešnih ženskah na seksualnem področju!
V resnici pa menim, da ta čas sploh ni pomemben, lahko je zelo kratek ali pa zelo dolg, ker v resnici ni pomembno kaj bodo drugi rekli, ampak kaj ti čutiš. Začni, ko si boš to res želela in ko boš partnerja toliko spoznala, da mu boš res res zaupala.
Ne delaj pa tega zato, ker so to naredile vse sošolke, če se bojiš, da ga boš sicer izgubila, ker si že dosti stara, ker je ravno prilika in podobno…
Prav imaš.Slišala sem, da nekateri tipi obožujejo še neizkušene, “čiste” punce.Videzno sicer ne zgledam ravno devica(način oblačenja),tako da ne vem kako bo moj naslednji tip reagiral,ko mu bom rekla,da sem še “nedotaknjena”.Mogoče bo razočaran, ker si bo predstavljal da je dobil neke vrste sex bombico, potem pa odkrije devico…A vem, da se mi zaradi tega ni treba počutiti neprijetno,a ne?
Dosedaj mi je še pri vsaki, ki sem ji vzel nedolžnost, uspelo, da ni krvavela. Pomembna ja dobra predigra, sproščenost in prijetno okolje. Sex v avtu po mojem mnenju ni primeren za odvzem nedolžnosti, če pa že ne gre drugače, kakšen madež na prevlekah gotovo ne bo motil tebe, niti tvojega ljubimca. Povsem se strinjam z Jožetom.
si pa optimist…kako pa ves da si ji ravno ti vzel nedolznost… to je pa res stvar ki jo ne mors preverit…razen ce se nisi spuscal v tok mlade da je logicno da so se nedolzne…pa se pri njih je vprasanje…dons folk seksa ze pri 14 ih in se manj…tko da ne bit tok preprican.
Forum je zaprt za komentiranje.