Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Potem pa lahko da je ratalo upam sa je

Ne verjamem. Ker sem mela M konec 10. In od takrat sva tudi imela odnose. Cudno mi je pa bilo tole res … pa utrujena sem nenormalno postala. Kar med voznjo mi oci vlece skupaj pa ceprav spim zelo dolgo. Malo prehitro je za to… po izracunih niti O nisem imela. Nevem. V temi sem.

Saj bos vidla kako bo zdaj pri drugi m ti samo od misli in bo ratalo bos vidla smo dosti ne ses mislit na to. Samo jaz mislim da si.

Martinah ti si tak soncek 🙂 jaz vedno zate mislim ti pa zame hehe tako je treba biti pozitiven! 😉 upam, da bova avgusta obe izvedeli, da je to to… jaz zaenkrat nimam nobenega obcutka niti nic ker se mi zdi da je prehitro vse. Vem, da lahko tudi izven O zanosis ampak ce do zdaj nisem nevem zakaj bi bilo drugace. Ampak upam, da bo zdaj 🙂 drzim pesti za obe 🙂

Tudi jaz Drzim pesti za obe da izvema lepo novice avgusta upam res da boma imela lepe novice. No in sem postala na novo teta danes jeee

Oooooo cestitke !!! 🙂 zdaj se pa veliko cartajte ! Meni je to nekaj najlepsega na svetu ko sem postala teta … nebi mogla vec brez tega malega srcka !

HvHvala pikica8 je res ja neki najlepse ga in vesela sem full. Samo bi imela pa tudi jaz otroka ipam da nama bo naklonjeno zdaj v kratkim kaj pravis. Sem pa full vesela za necaka ja

Jaz pravim, da bo nama uspelo … julij je tukaj, morje, soncek, …. kaj ces lepsega? Nama je blo usojeno se zadnje poletje uzivati v dvoje ker bova deugo leto obe sle na morje v troje 😉

Bomo vidli pikica8 kako bo a ne

Bomo videli ja 🙂 danes pa mene tak pika v jajcnikih malo na desni malo na levi. Nekak imam dober obcutek, da bova pa ta mesec res razveselili z novico 😉

Tebi po moje ti je ratalo. Pri meni pa ni ker nismo nic pridni ker moj my se ne da.
Zate pa mislim da ti je ratalo in drzim pesti da je.

Nevem.. pomoje imam sele zdaj O. Zakaj nista pridna joj joj 🙂 bomo vidli drugi mesec … saj ves da morem cakat do 7. Ali 8. ali celo kasneje. Se mi pa zdi cudno kaj je bila tista pikica krvi … hm. Imam pa dober obcutek zato, ker mi je 2 dni nazaj storklja letela mimo avta tam kjer storkelj sploh ni drugace. Je cudno da je tam mimo sla ravno nad mano. In potem sem sla v trgovino in po poti na tleh nasla dudo zunaj. Ceprav ponavadi sem vedno potem razocarana. Upam, da nebom.

Moj je grozno utrujen zato. In jaz mislim da si noseca. In da ti storklja let Ela tudi neki popoo je znaki da si drzim pesti

Ah joj …. tako pa nebosta mogla nic naredit 🙁 eh nevem … sej ves da mam vedno upanje in potem nic.

Je rekel moj da zdaj pa bo akcije tako da bomo vidli. Jaz mislim da si pocakaj in pole bomo vidli samo pokonci glavo

Hehehe tako je treba ! 🙂 uh kje se malo … tak se vlecejo dneviii !

Zamotim se

To pa v teh dneh res ni tezko hehe 🙂

Sigurno da ne ha ha drzim pesti

Jaz tudi zate 🙂 saj ves da je lahko ze en odnos odlocilen 😉

New Report

Close