Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

lahko pa da te bo tokrat prevaral obcutek hahahhha ne ne se hecam.
Bos vidla kako bo ne, ce ne pa drugi mesec ce ne bo ze ta.

Zmogli bova ane? 😉

seveda, obvezno ni druge…

Samo spim spim in spim… neverjetni dnevi so za spanje 🙂

obupni dnevi so ja ker tudi jaz bi samo spala. pri tebi pa lahko da je razlog haha

Ah kje pa … kaj mi ze zdaj delajo jajcniki haha groza pa se pojma nimam kdaj naj jo pricakujem, ker ko sem jo mela na 8. se je nekak uskladilo, da je bila na 31 dni ali 33. Zdej pa sem jo imela 10. In nevem ali se je zdaj prestavila na 10. al kaj!? Samo kak me pa prsi bolijo se vedno. Zjutraj ko vstanem so obcutljive in bolece nemormalno… cez dan pa zeloooo manj in na trenutke celo nic.

Test se vedno negativen, menstruacije se vedno ni, znaki mocnejsi..:( klicem v naso bolnisnico pravijo da naj pocakam.. joske bolijo da je joj. tisci mev trebuhu… rada bi sla k zdravniku pa nimam razloga…

Pojdi v laboratorij vzet kri samoplacisko in bos vidly kaj bo.
Pikica8 pocaki do 10 prvo da vidis sploh kaj je in bos videla kaj bo samo mores zdrzat in bi it mocno. Saj cas gre hitro.
Moja sestra pa ima rok drugi teden15-ega in bo rodila. Meni pa mi je tezko vesela za njo in se tezko mi je glede tega

Lina261 res pojdi v laboratorij in reci za krvni test pa bodo dvomi odvec 🙂
Martinah kaj nam dela psiha… zadnje dni imam nenadno zeljo po lubenici in cocacoli !!! Neverjetno pa prej nikoli skoraj nisem pila cocacole.
Joooj bodi vesela, da je prislo se eno bitje na svet… navsezadnje si mu ti druga mama. Tete smo zakon! 😉 naj ti nebo tezko… meni je lazje ker imam necaka saj ga imam najraje na svetu in nebi mogla brez njega vec zivet !!!

sem ful vesela ja da pride otrok na svet in res je tete smo ful zakon hahahah.
ce je tako pikica8 pole je kaj ratalo jaz mislim da si in drzim pesti saj prav kmalu bo tukaj 10 da bos vidla kaj je hahaha drzim pesti.

Ja res je … nekaj neprecenljivega je, ko vidis kako te ima necak ali necakinja rada in dejansko je tako malo bitje pa si ne predstavlja vec zivljenja brez tebe. Naj ti nebo tezko … tudi tebi bo prisel ta dan in bos zibala … ta cas pa imas njega ali njo. Jaz vedno recem, ko kdo vprasa zakaj se nimam otroka… ker imam zdaj njega in res sva veliko skupaj pa se igrama in stiskama in vse in ce ga ne vidim kaksen dan ali dva ga tok pogresam da mi je tezko. Hehe psiha je to drugace … nic ni uspelo. Danes me prsi obcutno manj bolijo … skoraj nic. Jajcniki so me pa zaceli … in ne tisto malo kot pravijo, da lahko mislis da bos dobil in potem ne ampak tisto ko VES da bo prisla… sem ostala dlje v postelji saj nisem mogla vstat zaradi neprijetnega in bolecega obcutka.

pikica8 pa bomo sli v nov krog ne ni druge kaj cemo manj se obremenjevat in it naprej.

Ja normalno 🙂 soncek je… pozitiva… pomisli to tak.. naju bo proti koncu poletja matralo malo slabosti ne pa zdaj ko je najlepse 😉 izkoristit je treba !

se strinjam ja pikica8, jaz pa itak imam poln delovni dneve, ker delamo centralno in kopalnico tako da je kot sus da se zamotis in malo soncka itd.

Draga martinah … danes se ti pridruzujem pri trpljenju… prisla je M. Krce imam taksne, da komaj sedim kaj sele kaj drugega. Oziroma bolj boli v eno. Groza ! Uglavnem .. greva dalje z nesmeskom, pozitivno energijo in seveda cimvec vrocih poletnih dni hehe 😉

Soda pikic8 no pa tako kot si rekla naslednji krog in z pozitivno energijo naprej

Draga moja martinah … kako si? Uzivas v poletju? 🙂 delata kaj na otrocku ali si malo dala mozgane na off 🙂

Oooo pikica8 sem bolj na of ker sem na dopustu oz bolj delovno doma ma delamo tudi na otrocicku ja.
Pa ti si dala ze se na off delas te na ptrocicku ker upam da bo ratalo ta mesec ne.

Samo sprosti se 🙂 jaz tudi upam na to …. se mi je pa nekaj cudnega zgodilo danes zjutraj ko sem vstala. Na wc papirju sem vidla pikico rahle svetle krvi. Nevem kaj bi to lahko bilo. Moja M je bila pa grozna in je trajala samo 3 dni. Cudna, cudne barve in predvsem zelo malo jo je bilo. No, prvi dan se je vlilo ampak potem nic. Sem pa mela neki obcutek vceraj cuden in danes zjutraj to.

Zdravo! Ne vem ce to spada sem ampak lahko poskusim. S fantom nisva imela spolnega odnosa,prišlo je le do igranja z rokami ampak po vsej verjetnosti ni prišlo do vnosa semenske tekočine v mene,nisva prepričana. Menstra mi zamuja danes ze tretji dan,imam občutljive prsi oziroma bradavicke,boli me hrbet,sem tudi napihnjena,ni mi pa nic slabo,nisem občutljiva na hrano ali na vonjave,nimam glavobolov in tudi območje okoli bradavic ni potemnjeno. Je možno da mi je menstra zaostala zaradi stresa in nenehnega skrbenja da sem mogoče noseča? Obstaja možnost da sem?

New Report

Close