Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

pikica8 vem kako se pocutis samo0 z dvignjeno glavo in dobrim upanjem naprej.
ce je tako kot si opisala pa si res lahko noseca, pocakaj do desetega in ce je ne bo naredi tes bo kmalu tukaj datum bos vidla, in jaz mislim da si, da ti je ratalo in drzim pesti.

Psiha, psiha in se enkrat psiha :)) res zelo dvomim v to! :/ jaz upam, da bos vsaj ti zagledala plus ! 🙂

Evo spet negativen test. Menstruacije se nisem dobila… cist sm obupana… Veselila sm se pa spet nic. 🙁 Nic ne morem. Najraje bi izginila. Ze tako mi je po 6ih poskusih ze mucno delat na temu ce sem vsakic razocarana…

Lina261 … daj to negativo stran od sebe. Stres ne vpliva dobro na telo. Tako nebos nikoli zanosila, ce bos tako razmisljala. Svtem bos svojega partnerja odrinila stran od sebe … najprej poskrbi zase in za svojega partnerja, da bosta sploh ustvarila vzdusje kamor si zelis da pride dojencek… saj mu ne privoscis tega kot si zdaj kajne? 6-i poskus je zelo malo… glavo gor! Drzim pesti 🙂

Pikica jaz upam da rata obem zdaj.
Lina261 se strinjam z pikic8

Jaz tudi… tak me mika da bi test nardila ampak sem 99% da ni ta mesec to to.

Pikica8 potrpi do 10 ega in bos lahko delala test. Jaz mislim da si tako kot si opisala da se dogaja no drzim pesti, in misli pozitivno.
No da pa ti povem jaz sem jo pa danes dobila joj ta m tecna ne vem kdaj bo ratalo koncno pocasi obupavam samo nimam druge kot it naprej a ne da z glavo pokonci ni druge.

Ne morem. cist sm na tleh. Niti delat ne morem ker je sefica noseca. 🙁 Nimam vec veselja. Zdaj ko to pisem je za mano otrok a se samo bojim pogledat… cutim kako bom dobila menstruacijo… bojim se ker me bo popolnoma zlomilo.. 🙁

Ne morem. cist sm na tleh. Niti delat ne morem ker je sefica noseca. 🙁 Nimam vec veselja. Zdaj ko to pisem je za mano otrok a se samo bojim pogledat… cutim kako bom dobila menstruacijo… bojim se ker me bo popolnoma zlomilo.. 🙁

Martinah zal mi je… seveda ni druge. Poletje je … sprosti se 🙂 prihajajo boljsi dnevi… bodita spontana! Imejta se rada in ustvarita vzdusje v katerega bi zelela prinesti se eno sreco! 🙂 tudi jaz sumim, da jo bom dobila… mocno dvomim v to, da je uspelo. Saj bo .. poletje jeee 🙂
Lina261 … oprosti za moje besede ampak so cisto dobro namerne. Bi mogoce poiskala pomoc ? Recimo koga za pogovor ali nekaj podobnega? Cutim tvojo bolecino ko berem napisano ampak ni prav, da tako razmisljas… kako bos potem ko bos imela otroka? Bos v depresijo padla, ce bo naporen? Ali ce bi imela tezko nosecnost ali nekaj? Glavo pokonci !!!! Ko bo pravi cas bos zagledala plusek ! Do takrat te pa prosim, da najdes nekoga za pogovor, ker s tem razmisljanjem in vso to negativo nebos nikamor prisla. Pa vso sreco !

Martinah … prijateljica je prisla na obisk in mi prinesla test, ker je neucakana ce bova skupaj zibali. In sem naredila clearblue navadnega in je bil negativen. Niti rahle crtice ni bilo.

Lina261 je res tako kot pravi pikica8 dobi koga da se izpoves ven in mores bit mocna glede tega lahko ti ne rata zdaj lahko bo drugi mesec ce ne bo drugi pa cez dva meseca…. glede tega mores bit trdna in mocna in mislit pozitivno, ker na tako nacin ki dajes sama sebi slabo energijo je zaradi tega pole tako ko se bos pogovorila s kom si olajsala duso in imela pozitivno misljene ti bo ratalo bos vidla samo glava pokonci in mislit pozitivno. Daj se pogovorit s kom. Pa si sla na preiskave kaksne ti in tvoj.
Pikica8 ti meni zmeri vlijes moci da nadaljujem in tudi sama pri sebi sem si rekla tako ali tako ze bo kadar bo bo sem si rekla in mislim pozitivno. Pikica8 malo prehitro si naredila test se mi zdi meni, saj bos vidla kako bo kadar pride tvoj datum, lahko ti je pokazal tako test ker je prezgodaj se nikoli ne ves pikica8. Pocakaj da vidis kaj bo.

Ja res je… prezgodaj ceprav pise na testu, da lahko do 5 dni prej delas. Ampak nevem zakaj ga sploh delam ker dvomim, da je. Ja kako lepo je to slisat … saj sem ti rekla.. ustvarita si vzdusje in imejta se rada iiiiiin bodita srecna 🙂 to je najbolj pomembno 🙂

No pozabila sem ti povedat da me pa prai se vedno bolijo na trenutke pa me sploh ne. In ze zdaj me cevici v jajcnikih tak da cutim da bo M.

Bomo vidli kaj no pikica8 lwho bo ali pa tudi ne pocakaj in zdrzI se malo. Jaz upam da si

Sem klicala ginekologinjo in sem ji povedala za mocne znake in da ni niti znakov da bi dobila M. Rekla je da sm naredila zanic test in naj raje jutri ponovim clearblue. Jokam kako mi joske bolijo, 2 dni mi je noro slabo… vrti… sproscena sm..

Lina261 poslusaj tvojo gi. In kupi ta test in naredi se enkrat ce ne pa pojdi vzet kri ki pa je 100%.

Lina261 se strinjam z martinah. Ali pa pocakaj se malo, da hormon naraste, ce si seveda noseca 🙂 drzim pesti! Pa sprosti se in malo vec pozitivne energije v sebe ! 🙂
Martinah groza so ti zadnji dnevi do M …. kar vlecejo se v nedogled. Pa imam celi dan kaj za delat ampak se vedno mi gre pocasi :)) danes sem zacela cutit v jajcnikih malo bolj neko crvicenje al kak naj opisem. Tocno tak kot vedno ko imam M oziroma prihaja M. Tisto nebolece se… tako, da zdaj sem pa res prepricana da bo prisla. Me pa prsi se niso nehale bolet. Cudno… ponavadi me kaksen dan prej zacnejo. Saj vidis kako se nase telo zna igrat z nami 🙂 hjoooj zenske :))

Pikica8 ne gledat na dneve zdaj ka imas za dobit m , rajsi se nekako zamoti in bo sel cajt hitro potem, in bos vidla ka pride datum bos vidla na cem si. Tako da se rajsi zamoti ker zato se ti velcejo dnevi ka studiras manj ka mislis boljsi je bos vidla.

Saj se zamotim.. celi dan mam poln pa potem, ko pomislim na to se mi pa zdi da se vlece haha… ne saj brezveze, ker ves da ko sem jaz prepricana v to da bo M potem bo 1000%! Cutim tako. Se nikoli me ni obcutek varal… ce ze me je nasprotno ampak zdaj vem da bo.

New Report

Close