Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Lahko pa da je pikica8 in se ni znaki in da pride pole bolj in da si v pricakovanju

Ne verjamem. Saj ves da jaz bolj dvomim v to. Sem pa opazila danes zelo povecan beli tok. Kar vlilo se je. Bolj prozorno bele barve.

No ravno ko sem govorila o tem, da bolecin ni so se mi pojavile ko sem se ulegla zdaj v posteljo. Obcutek, kot da bom dobila M vsak cas. Ampak ne verjamem da bi lahko karkoli drugega bilo kot pozna O… ker je do moje M se 8 ali pa 10 dni. Naceloma, ce bi bila na 31 dni se kasneje ampak ponavadi neglede na stevilo dni v mesecu jo imam po datumu tocno nekak. Zdaj pa nisva bila aktivna ze 3 dni ker sva bila toliko zaposlena … tak da pomoje tudi ta mesec nebo nic, ker pravijo da zanosis samo med O lahko najverjetneje in zdaj se ocitno dogaja.

Lahko da je pikica ali pa imas sele zdaj ovulacijo

Ja lahko res da je sele zdaj O. Nevem. Se kaksen teden pa bom vedla. Kaj pa ti? Je ze kaj?

Razen da me boli jo prsu nic saj jaz ponavadi nimam nobenih bolevine in nec tako da bomo se vidli kaj bo

Zivjo,
s fantom si res zeliva otroka, poskusila sva 6ic. Jutri pricakujem M a ze nekaj dni imam mocnejsi beli tok. Boli me v krizu in a momente krci brez razloga.Danes me je zacelo scipati v prsih. Znakov da bi dobila M ni kot ponavadi. Skrbi me da bo spet razocaranje.

Lina261… pozdravljena ! Pocakaj in bos videla … vse si ga zelimo 🙂 naj nebo razocaranje ampak vzemi tudi to pozitivno kajti stres slabo vpliva na telo. Ko bo pravi cas bo tudi tebi bil se en srcek pod tvojim. Drzim pesti zate 🙂

Martinah mene so pa vceraj zacele prsi bolet… ful. Nekaj je … al je M ali pozna O ali nevem. Vseeno dvomim da se je kaj primlo.

Pikica8 ni nujno ker pri te boli jo tudi ka si nosec ba je tako pocaki in bos vidla in bodi trna in glavo pokonci

Uh kje se morem js pocakati do 8 ali 10 ali pa bo spet zamujala pa me bo presenetila 🙁 pri tebi je se ni? 🙂 zdaj je pa ze 2. !

Aja pa naj ti se povem da komaj grem po stopnicah dol tok me bolijo haha

Ce te tako mocno boli jo pole pa ti lahko res ratalo. Jaz ja jutri bi jo magna dobit in bom vidla prsu boli jo ma drugace pa itak nimam nobenih znakov drugace

Juhuhu samo se en dan pa bos vedela …

Mene je danes zacelo ze nekaj v jajcnikih crvicit kot da jo bom dobila prej !? :O

oh Pikica8 upam da je ne dobis da bos bila v pricakovanju upam zelo upam zate in drzim pesti da ti je ratalo bos vidla kako bo ne imas se casa cel teden ce ne saj bos vidla upam pa da je ne dobis in drzim pesti za pluseka.
Pri meni bi pa mogla dobit danes ampak trenutno je se ni in bomo videli kaj bo.

Ja.. tud js upam ampak zelo zelo dvomim. Nekak imam obcutek, da bo prisla. Hvala martinah 🙂 tudi jaz zate upam in tok mocno stiskam pesti, da nekaj pa more bit 🙂

bomo vidli pikica8 kaj bo ne da upajmo na pozitivno ma tudi jaz dvomim ker nismo bili pridni.

Ravno takrat se zna zgodit 😉 mene pa prsi bolijo ful bolj kot ponavadi ampak me vcasih na trenutke tudi nehajo. Sicer bolijo samo na dotik ali ko lezim se moram drugace nastimat in nesmem po stopnicah hitro ker boli (si jih morem druat haha). Cutim pa v jajcnikih nekaj ki neznam opisat.. ni kot pritisk in popolnoma nebolece. Pac nekaj. Ampak ce sem se kaj naucila do zdaj je to, da se moje telo rado igra z mano in psiha dela na polno. Tako da je vse skupaj samo en velik dvom. Samo prsi me res bolijo bolj kot ponavadi.

Aja pa se to.. ponavadi sem jo mela okoli 8. in ta mesec celo 10. Kar je cudno, da bi zdaj ze lahko imela kakrsne koli zbake ane? In zdaj sploh nevem kdaj naj je ne pricakujem, ker je od zadnje minilo zelo malo in ponavadi ce racunam po datumih sem jo imela na nekje 31 dni priblizno zdaj pa je bil mesec krajsi in sploh nevem. Tudi februarja mislim da sem jo dobila potem kasneje ampak res nevem vec. Groza. Komaj cakam da bo konec teh mor in cakanja…

New Report

Close