prvi znaki nosečnosti
Kaksne imas obcutke? Da je kaj uspelo? Nesmes vnaprej misliti, da pride … saj ves da je vedno moznost da je nebo 😉 jaz sem ok… ves, ko me vsak mesec okoli teh dneh zdaj boli v jajcnikih? Zdaj me nic ne in mi je cudno… mogoce se sploh nisem imela O. Kako je to nase telo cudno 🙂 upam, da je nebo … ampak je se veliko casa za cakat saj se mi je spet prestavila in je prisla 10. Tak da se bom kar nacakala … ti bi pa ze mogla vedeti do zdaj ali pa se je prestavila tudi tebi? Drzim pesti, da je nebo ;)*
Opa … pomota. martinah zadnji je bil tebi namenjen zgoraj pa mi je Malečka odgovorila in sem takoj sklepala, da imas nov nickname. Oprosti Malečka … odgovorila sem martinah. Kar se pa tice tebe … tudi sama imam 10.7. Pricakovano m. Ampak je malo prehitro da bi cutila, ce sta imela odnos sele takrat.
malecka pocaki do datuma in bos vidla pole na cem si drzim pa pesti da ti je ratalo.
pikica8 je res cudno ja da se nimas bolecin ka se mi zdi da ti si imela toliko casa prej bolecine pred m a ne da. Pri meni se priblizava moj datum za dobit tecno m jojjjj, res bi upala da bi ze enkrat zagledala ta+, me pa zelo malo bolijo prsa ma prav malo ponavadi me boli bolj, in stalno sem utrujena ma tudi lahko zaradi toplote mogoce.
je pa res da tako cudno funkcionira nase telo in da je vse povezano z psiho, je res prav cudno to telo nase kako deluje. Jaz ta mesec nisem bila niti pridna z mojim ker je bil moj utrujen in imel volje tisto malo pa dvomim da je kaj primlo.
Zate pikica8 pa res cudno da ni tako kot ponavadi lahko pa da se ti bo spet spremenila m, ali pa ti je ratalo in da zaenkrat ni znakov ker je vse odvisno od posamezne zenske upam res zelo upam da ti je ratalo.
Joj martinah res je to nase telo cudno.. ja, vsak mesec sem imela bolecine v tem casu zdaj … tisto je verjetno bila Oali kaj ampak cakam se vedno saj nemores vedet :)) meni se vse prestavlja … groza! Ponavadi se prime ravno takrat, ko imas najmanj odnose … midva sva pa bila zdaj zelo zelo pridna. Ma vseeno dvomim, ker se do zdaj ni nic primlo. Tudi jaz sem utrujena skooooooooooos! Spim ponoci in dolgo zjutraj in popoldan vsaj 3 ure drugace nemorem funkcionirat … verjetno je od vremena ja :)) jaz pa zate upam … nikoli neves 🙂
saj ves kako je to pikica8 zmeri ka kaj nacrtujes ne rata in zmeri so kaksne spremembe in ce pa ne bi nacrtoval druzino bi ratalo pa takoj. pri meni je bila zmeri tocna in zdaj pa ka delamo na tem pa je zmeri kaka sprememba saj ves cudno vpliva psiha na telo kaj ces, tako je.
Lahko tudi da ti je kaj primlo pri tebi ce nimas se bolecine, pri meni bomo vidli na ma dvomim ker ta mesec nismo bili tako pridni. Kaj bi dala da bi bilo kaj.
Ja res je … potem je vedno kaksna sprememba ! Groza! Nevem … glede na to, da sem M Imela 10.6. Sklepam, da nebi se moglo primit se ta cas … bi O morala biti zdaj nekje. Tu pa tam malo cutim nekaj v jajcnikih ampak nic kaj taksne bolecine kot vedno… niti priblizno. Mogoce pa nama je ratalo 🙂 nikoli neves ! Ja res je.. odkar delava na tem se obema kar nekaj prestavlja !
ja pikica8 vse znake smo ze imele tako da ne vem vec in tudi ce bo zamujala se tosti ne veselim ker mi je zmeri zamujala od kar delam na tem je zmeri kaj in tudi dvomim da sem ker z mojim ta mesec nisma bila tako pridna.
ti pikica tudi tebi se ze priblizava pocasi a imas ze kake bolecine ali kake spremembe druge.