prvi znaki nosečnosti
V naši skupini nas je kar nekaj takih ki smo v tistem času zbolele. Če ne drugega mogoče ni tako velikega pritiska ker si misliš ah sej ta mesec pa nič ne bo (vsaj jaz sem si tako mislila. Namreč zdelo se mi je da tudi če se je kaj prijelo se ne bo obdržalo ker sem imela par dni visoko vročino) Jaz predlagam da odmisliš nosečnost, greš na morje, si rečeš še to poletje brez nosečniških težav in tegob potem pa se lotimo-ker poletja res ne bi blo fajn preždet na wcju (pa te morda vmes kaj iznenadi) 😉
Zdravo.. mene pa zanima kaksna je moznost da sem zanosila.. kajti tabletke jem in sem jemala vsak dan kod je pac predpisano.. in tudi med samimi spolnimi odnosi z fantom nikoli nisma postila izliva v meni.. vendar problem je da imam 2 meseca res blago menstruacijo toliko glih da je in tudi krcof ni vec kot prej ki sen jih imela… tudi zjutraj mi je slabo in vcasi tudi bruham.. in se zraven tega so mi dojke zelo obcutljive, ter nimam zelje po hranii.. skoraj nic ne pojem cez dan.. Je mozna zanositev al ne?? Hvala ze v naprej za odgovore.. lp
Vedno, kadar imaš spolni odnos obstaja možnost zanositve (ob kontracepciji je skorajda enaka nič, ampak je.) Pri tebi je pravzaprav ni, sploh če je res vse tako kot pišeš. Torej ne, najverjetneje nisi noseča. Opcija 1- pojdi v lekarno po test in se prepričaj. Opcija 2- počakaj in boš slej kot prej videla.
nika123 dvomim da si noseca ker pri tabletih ne mores bit edino ce nisi redno jemala kot je treba pojdi po test in bos vidla kaj je.
OOOOo moja Pikica8 res je se priblizava moj sitna m ja in bomo vidli kaj bo , tudi jaz upam da bi docakala ta + oz obe in vse no.
Pa s tabo pikica8 kaksno je stanje pri tebi. kako si?
Mamica777 bodi v postelji in ce bodo se tako hude bolecine je boljsi ce gres do dohtorja.