Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Hmmm … ja fuuul me mika da bi nardila ampak mam prevec dvomov v to..

verjamem ja da te mika samo ce nisi prepricana pocaki se par dni, samo ker je tako in ponavadi imas zmeri mocne bolecine in tokrat malo drugace in je podobno in mislis da bos dobila vsak cas bi naredila test. Jaz namesto tebe bi naredila ker je en toliko drugace. In pravijo da je podobno m in se da zenska tocno opazi razliko in cuti kadar je v pricakovanju jaz mislim da si.

Hmmm… ja na trenutke me tud prsi bolijo na dotik… nevemmmmm. Bom pocakala do jutri in bom danes kupla test potem ce je se nebo. Vseeno dvomim. Pisejo tudi o povisani temperaturi ampak jaz je nimam. Nevem.

ce si v dvomih pocaki se par dni ce ne. Samo pravijo da zensaka ve kdaj je ker baje da cuti in je podobno m samo ti ker je malo drugace brez bolecin kot ponavadi ka jih imas po moje si.
Jaz bi naredila namesto tebe vsaj cez par dni ce si v dvomih se ma mislim da si in drzim pesti.

odvismno od zenske je. POonavadi te tudi bolijo prsi pred m ali ne. Ce te ne po moje si to mislim jaz

Ja cudno ker me e dolgo niso nic bolele pred M. Se vedno ne duha ne sluha o M in tud tisti obcutek je zginu. Tak sam kot da so obcutljivi jajcniki ampak nic drugega. Bom si danes kupila test pa nardila jutri pa kar bo bo ampak res nemorem ti povedat kolk dvomim v to …

Jaz pa mislim da si noseca. In drzim pesti

Imam clearblue doma … do jutri pocakam in nardim, ce je se nebo. Ceprav ko hodim cutim kot da bo vsak cas se ulila… nevem zakaj tok dvomim. Sma mela najmanj casa in najmanj sma bla skupi ta mesec tak da sma najmanjkrat bila pridna.

Evo grem spat jutri je nov dan pa bomo vidli kaj bo. Cutim nek pritisk v jajcnikih oziroma v tem predelu.. cuden obcutek. Ampak sem se vedno polna dvomov .. javim jutri 🙂

Pikica8 jaz mislim da si noseca in drzim pesti zate da je.
Danes je nov dan in cakam da sporoci velelo novice.

Martinah zal … me moj obcutek ni varal. Danes sem se zbudila z bolj intenzivnimi bolecinami in sem takoj vedela kaj je… sem sla na wc in res. Je prisla ta smotana M. Ah joj 🙂 greva dalje ane martinah 😉

Kaka skoda sem bila pa prepricana da je ratalo. Ben pa v naslednje krogu bo ratalo bos vidla.

Ja… zdaj nama pa bo ratalo 🙂

Kak nama zdaj skos zamuja… smotana M 🙂

Zato ker nam dela vse to v psihi zato morem prav od mislit vse skupaj pa bo mogoce .psihi dela svoje in pole so vsi znaki da misli da si nosec ze . Zato pravim jaz vse na off dat in pole lahko da bo

Ja res je 🙂 se boma mogle potrudit dat mozgane na off 😉

Je res ja da se bomo mogli potrudit da dam glavo na of

Je res ja da se bomo mogli potrudit da dam glavo na of

Hei punce Tricipat se javlja. Me veseli da ste se vedno aktivne na tem forumu in da se bodrite in spodbujate za pozitivne rezultate. Res ta skupina je meni dala tok nekega upanja in verjamem da bo za vse enkrat napocil srecni tenutek. Samo verjeti morate v to. Tudi ce niste najbolj aktivne ne.se sekirat. V februarju sem bila 2x aktivna in dokaz je zdaj ze moj velik trebuscek.
Mojedva soncka rasteta, ravno ta petek imam kontrolo. Sem ze v 20tednu in pricakujemo dva fantka. Pocasi ze cutim premike v trebuscku, doma se pa zacenjajo priprave (sobica, pregled oblacil…) zelim biti pripravljena pred septembrom saj lahko presenetita dosti prej. Tako da punce verjemite vase in menstruacija bo tako bolj urejena. Vem pa da je tezko res, bila sem na tem. Ce ne bi februarja zelo zbolela, se vedno ne vem ali bi bila noseca. Tako se pa nisem s tem obremenjevala in je ratalo.
Vas se pridem pozdravit punce. Srecno vsem 🙂

Tricipat pozdravljena ja se moremo med sabo spodbujat ka spodbuda nam da moc na ne zgubimo upanja. No sem pa vesela zate dva fantka kako lepo in lepo nosecnost ti zelim in v pripravljanju vsega lepo in uzivajte ….

New Report

Close