prvi znaki nosečnosti
verjamem ja da te mika samo ce nisi prepricana pocaki se par dni, samo ker je tako in ponavadi imas zmeri mocne bolecine in tokrat malo drugace in je podobno in mislis da bos dobila vsak cas bi naredila test. Jaz namesto tebe bi naredila ker je en toliko drugace. In pravijo da je podobno m in se da zenska tocno opazi razliko in cuti kadar je v pricakovanju jaz mislim da si.
Hei punce Tricipat se javlja. Me veseli da ste se vedno aktivne na tem forumu in da se bodrite in spodbujate za pozitivne rezultate. Res ta skupina je meni dala tok nekega upanja in verjamem da bo za vse enkrat napocil srecni tenutek. Samo verjeti morate v to. Tudi ce niste najbolj aktivne ne.se sekirat. V februarju sem bila 2x aktivna in dokaz je zdaj ze moj velik trebuscek.
Mojedva soncka rasteta, ravno ta petek imam kontrolo. Sem ze v 20tednu in pricakujemo dva fantka. Pocasi ze cutim premike v trebuscku, doma se pa zacenjajo priprave (sobica, pregled oblacil…) zelim biti pripravljena pred septembrom saj lahko presenetita dosti prej. Tako da punce verjemite vase in menstruacija bo tako bolj urejena. Vem pa da je tezko res, bila sem na tem. Ce ne bi februarja zelo zbolela, se vedno ne vem ali bi bila noseca. Tako se pa nisem s tem obremenjevala in je ratalo.
Vas se pridem pozdravit punce. Srecno vsem 🙂