Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Hvala pikica8 ja ja saj pozitivno mislit in z dvignjeno glavo in naprej a ne da.

Ja res je… in malo manj mislit o tem 😉 se 4 dni do moje M.. sem skoraj da 110% prepricana da bo prisla tak da se nic ne veselim..

Pikica8 bomo vidli kako bo lahko pa vseeno bo kaj. No bomo vidli vseeno Drzim pesti zate in ce ne mislit pozitivno in bobo

Ojla punce. No moja m se ni prisla in sedaj sem ze skoraj prepricana da bo dojencek 😊 jutri se naredim enkrat test da vidim ce je to to 😊 drzite pesti…

Živijo punce, kako se držite? Obiskov se ni.. Naredila nekaj dni CB nazaj in je bil negativen. Dojke bolijo na dotik, zgubila voljo do moje najbolj priljubljene čokolade, se sladoled se mi zdi presladek. Po vodi mi dela slabo, Porcije so se precej zmanjšale, se mi zdi da pojem več kot pol manj.jutri bo 2 tedna odkar zamuja.. Raje bi vidla da bi prišla kot pa da se to vleče.. Morda bo kaj, morda ne bo.. Joj..
Držim pesti za vse da bote docale plusek 🙂

Jeja … supperr !!! Cestitke !! 🙂
Liana88 … pomoje si noseca 🙂 kaj pa bo drugega!? 😉

jeja cestitikeeeeeee
Lina88 naredi se enkrat teste, ce ti ne pokaze in ne dobis m pojdi do laboratorija da vzames kri tam bo sigurno pokazalo, in seveda tudi po moje si noseca.
Pikica8 kako je stabo se tri dni in bos vidla kaj bo, imas ze kaksne znake?

Martinah … se malo ja. Nimam nic. Mogoce na trenutke cutim malo obcutljive jajcnike tak ko se pripravlja na M. Ampak nic posebnega. Cisto nic. Sej sem ti rekla, da sem skoraj 110% da ta mesec ni 🙂

Pikica8 nni nujno da je tako kot si prepricana rajsi malo pocakaj in bomo videli kaj bo drzim pa pesti da je ne bi bilo m apak da bi zagledala+

Ah kjeee … ze danes cutim, da bo M. Ne pika me ali pa boli ampak enostavno obcutek na trenutke ko cutim kak se pripravlja na M.

Pikica8 je podobno tudi kadar zanosis baje da je podobno m tako da ni nujno. Se en dan in bos vidla na cem si, tako da pocakaj se zamoti in bos vidla kaj bo. drzim pesti da rata+.

Joj martinah ti si tak soncek 🙂 vem, da je podobno ampak te obcutke, ki imam zdaj dvomim da je to. Ker tocno poznam svoje jajcnike in vem, da pride jutri M. Pa saj bova pa vnaprej bolj pridni ane? 😉 hehe prihajajo lepi dnevi in bomo bolj z mozgani na off 😉

Saj boma vidle kako bo jutri kadar bi mogla dobit je pa res da se da zdaj lazje dat na of ker bo lepo vreme hahah

Haha jaaaa … soncek in ta vonj po poletju 🙂 mozgane bo treba dat na paso :)) evo danes me se bolj ‘zvija’ oziroma me ze skoraj boli. Sicer ponavadi imam neznosne bolecine danes pa ne toliko ampak se vedno vem, da prihaja tako da sem pripravljena ! 🙂

Tocno pikica8 soncek prihaja in glavo na of. AAAAA bomo vidli kaj bo od tega lahko pa da se je kaj primlo haha drzim pesti.

Haha niiii se nic primlo… bo prisla M. Cutim v jajcnikih, da bo 🙂 ceprav je zaenkrat se ni ampak cutim tak da se nic ne veselim haha

Se vedno ni M ampak naj povem, da sem prej kosilala in mi je blo tak slabooooo takoj ko sem se najedla da je bla groza. Zdaj pa ze lezim. Ne boli me tak kot vedno ko me res fuuuuuuuuuuuuul zna bolet ampak cutim malo bolecino pa take jajcnike da bo vsak cas M. Ampak sem res prepricana v to da bo.

pikica8 ni nujno lahko pa da se je primlo in bos zagledala+.
kako je danes s tabo a si dobila ze m.

Se vedno tisti cuden obcutek v jajcnikih ampak M se nikjer. Dvomim, da se je primlo ampak je pa cudno da je se ni. To se mi se ni zgodilo.. no, se je pa enkrat prestavila za 6 dni kasneje ampak zdaj imam redno 8. Nevem.

jaz mislim da je kaj ratalo. Saj lahko ze naredis test hahah. ce ne pa pocakaj se par dni in ce je se ne bo naredi test, in jaz mislim da ti je ratala. In drzim pesti

New Report

Close