prvi znaki nosečnosti
Živjo!
Mene samo zanima, ali lahko zanosiš po 7, 8 dneh menstruacije? Nekje sem brala o krvavem izcedku, ki naj bi prišel 12-14 dni po zanositvi… Ali je ta izcedek možen že prej? Recimo dober teden? Fant je rekel, da ni možnosti, ni nevarnosti, saj mu, tako rečeno med O ni prišlo, ampak se še vedno bojim. Je kakršna koli možnost, da je v mojem primiru nevarnost in se imam česa bati?
Hvala za odgovor.
Pozdravljene!!
Prosim če mi lahko katera kakor koli pomaga in je imela iste težave kod jaz,namreč takole je,meni M zamuja že 3 tedne,danes sem šla k splošni zdravnici in mi je dala vzeti kri in vodo-vse je ok razen tega da nisem noseča,ko pokličem ginekologinjo mi pove naj počakam 3 mesece in se naročim potem :(,vsake toliko mi je malce slabo,bruham in trebuh me boli kod bi imela M..
Prosim če mi lahko katera koli kako pomaga im kaj naj storim če ne bom znorela………
Pozdravljene!!
Prosim če mi lahko katera kakor koli pomaga in je imela iste težave kod jaz,namreč takole je,meni M zamuja že 3 tedne,danes sem šla k splošni zdravnici in mi je dala vzeti kri in vodo-vse je ok razen tega da nisem noseča,ko pokličem ginekologinjo mi pove naj počakam 3 mesece in se naročim potem :(,vsake toliko mi je malce slabo,bruham in trebuh me boli kod bi imela M..
Prosim če mi lahko katera koli kako pomaga im kaj naj storim če ne bom znorela….naj še dodam da mi M prej nikol ni zamujala in tudi prsi me sploh ne bolijo…tabletke že 6 mesecev ne jemljem…tako da pomagajte če kahko
Pozdravljene poznavalke!
Sem že naredla test, čeprav mi še menstra ne zamuja.
Oz. še niti na vrsti ni.
Pred tednom sem imela ovulacijo.
Bel izcedek imam. Na bruhanje mi že gre. Visok pritisk imam v glavi.
Upam, da ni prašičja gripa:)
Jah nič…zdaj ko to pišem, vidim, da bo treba počakat in naredit test…
Jaz pa neučakana:)
Bo že…
Hvala in lep dan,
Muca
ojla punce 🙂
ker še nisem pripravljena na otroka, se zelo bojim, da sem zanosila.
s fantom imava spolne odnose vedno s kondom, tokrat/9. dan po prvem dnevu M/ sem si zaželela, da za par trenutkov prodre vame brez kondoma.to je tudi storil, kondom si je nadel kasneje..do izliva je prišlo v kondom.
ker imam redne menstruacije(28-ti ali 29-ti dan) sem si izračunala, da takrat, ko sva to počela, ovulacije sigurno ni bilo.
ovulacija je nastopila 5-ti dan po tem spolnem odnosu.(sem jo občutila s krči in napihnjenim trebuhom)
teoretično je najbrž malo možnosti, da sem zanosila..ampak mene zelo skrbi, saj me dojke čudno bolijo(kot, da bi me nekaj kljuvalo v njih).drugače nimam kakšni posebnih znakov.
danes je 8 dan od tega spolnega odnosa.
kaj vi mislite?
kakšne so možnosti za zanositev?
se lahko pojavi zbadanje v dojkah(če sem zanosila) že 8.dan, torej 3 dan oploditve .
najlepša hvala za odgovor .
lp
oj. mene zanima tud glede prvih znakov nosečnosti.s fantom sva imela pred enim tednom nezaščiten O, vendar ne do konca. M mi pa zamuja okoli 5 dni. samo po zadnji M prejšnji mesec sem prenehala z jemanjem tabletk in ne vem če mogoče to vpliva na zamudo? imam pa neverjeten apetit, če na hitro vstanem se mi včasih zvrti in ne vem ali je to od utrujenost, sem pa neverjetno hitro utrujena, čeprav se naspim. vendar 2 uri po tem ko vstanem sem spet utrujena.oba z fantom pa si želiva otroka.
živjo!
stara sem 19 let (močno premlada za pisanje tule gor), vendar me zanima…je normalno v primeru nosečnosti (nekako en mesec po odnosu) še dobiti menstruacijo – popolnoma normalno, trajala je toliko kot ponavadi tudi zamujala ni oziroma ni prišla prezgodaj…
plus… ali je dejansko možno, da se ženska ne zave, da je noseča? jaz sem imela nezaščiten odnos kar nekaj časa nazaj, vendar se občutka ne morem znebiti(vsaj ne zadnej čase). vprašati ne upam nikogar, testa prav tako nisem delala… včeraj pa sem nekje prebrala da se ženske vse do poroda niso zavedale, da so noseče. seveda se mi zdi to totalen idiotizem-.-
in..kakšni so običajni znaki nosečnosti nekako po dveh mesecih?
upam, da mi bo znala katera pomagati. pa hvala že vnaprej:)
Najprej en lep pozdrav vsem skupaj!
Imam eno vprašanje.in sicer…pred cca 2 mesecema sem nehala jemati tabletke..od takrat sem začela jemati tudi folno kislino…13.11 sem imela O. počutim se danes tako kot da bi me kdo z traktorjem povozil:) naredila sem že test ne sam enega pa še hudič vedn negativn kaze….:) od takrat ko sem prenehala z tabletkami imava z partnerjem redne (ko zajčka) spolne odnose:) M pa mi je predvidena v začetku nasled.meseca.Imam pa res občutljive bradavičke ..na čase hodim vsa omotična in križ me boli ko satan.Kdaj lahko test fiksno pokaže če je kaj ali ne?Lp Vsem ter hvala:*
Ojla
Jemala sem tabletke femoden 8.let.Odločila se se da jih nebi jemala več,sedaj jih ne jem 6.mesece ,ali je možno da sem zanosila test sem naredila ampak je bil negativen.
Imela sem spolene odnose in nisva z fantom pazila ali je možno da sem noseča.Prsa me zelo bolijo pa v trebuhu imam krče.
Hvala za odgovore.
Lepo pozdravljeni
dober večer,
imam oprašanje in sicer, kakšna možnost je da sem zanosila, s fantom nisma imela zaščite jaz ne jemljem tablet, nikol jih nisem, danes je 3 dan od spolnega odnosa.
Izliv je spustil vame in me zanima kakšna je vrtjetnost, da se je primlo? ali je možno da se ni? in kdaj bom najprej vedela če sem noseča ali ne?
hvala in lep pozdrav
zravo . mene pa samo zanima sem stara 14 let in pred 15 dnevi sma se z fantom odločila da boma imela spolne odnose skup sma že eno leto in pou . naslednj dan pred spolnim odnosom me je vse zelo bolelo mestruacije nism mela 45 dni nič in boli me pa tko da bi jo dobila pogosto bruham in mene je zdai strah da bi bila noseče sicer moja mama bi bila jjezna name kaj mislite a so to posledice nosečnosti??
lp
POZDRAV SEM MAMICA 5 OTROK SEDAJ NAJ BI PRIČAKOVALA 6 ZANIMA ME NEKAJ VSAKO NOSEČNOST SEM DOŽIVLJALA DRUGAČE ZATO ME TOKRAT ZANIMA V TREBUHU ČUTIM DA SE MI NEKAJ PREMIKA HODIM VEČKRAT NA VODO SLABO MI NI MENSTRUACIJO NAJ BI MELA ŠELE 22 A SE MI ZDI DA SEM NOSEČA KAJ PRAVITE NA TO TE SPREMEBE V MOJEM TELESU SPOLNE ODNOSE SEM MELA PRED ENIM TEDNOM HVALA ZA ODGOVOR IN ODGOVORITE MI ČIM PREJ LEP POZDRAV
Lep pozdrav!
Imam eno vprašanje in bi prosila za čimprejšne odgovore!!!
S fantom sva imela nezaščiten spolni odnos, pri katerem je prišlo do izliva vame.
Sicer imam VEDNO redne menstruacije, ta mesec pa sem jo dobila 8 dni prej- zelo blago.
Slabosti ne čutim, pogosto pa uriniram. Pred menstruacijo so me tudi zelo bolele dojke.
Ali je možno, da sem noseča?
Živijo!
Stara sem 18let..Pred kratkim sva z fantom imela zaščiten spolni odnos,vendar me je zelo strah,saj me že 3dni boli trebuh in veliko spim..Pa tudi razpoloženje se hitro menjava…
Malo še bom počakala,saj bi v začetku meseca mogla dobiti M,če je nebo pa me zanima,kdaj naredim test in kateri je najbolj siguren?
Lep pozdrav vsem..