Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Mene pa zanimam ali je možno da te prsi oz. bradavice začnejo boleti 1teden po spolnem odnosu. Ali je to lahko znak nosečnosti? M sm že imela.

Lep pozdrav.
Rada bi vprašala če katera pozna samoplačniški odvzem krvi v Celju.!! nujno! Namreč, rada bi bila 100% da nisem noseča. Drugače jemljem kon. tabletke, vendar mi je zadne čase precej slabo, tudi bruhala sem. Naredila sem že 1x test, ki pa je pokazal negativno, vendar me skrbi kajti moja kolegica dolgo ni vedela da je noseča, tudi test je kazal negativno.

Lp!

Lep pozdarv.
S fantom sva imela zaščitene spolne odnose s kondomo. Na koncu ga zmeraj preverjava in nikoli ni bil počen. Kondom mu nataknem po predigi preden mu pride.
M imam redne, ampak mi že 4 dni zaostaja. Prvič. Nimam posebnih znakov razen belega izcetka in porosto uriniram ampak ponavadi čisto malo. Na dan spijem veliko vode in se mi zdi da je to od tega. Včasih me ščipa v predelu ledvic. Strah me je da sem noseča. Mi lahko kdo pomaga? Čimprej. HVALA:D

Lubika, v lekarno po test…drugače ti me ne moremo pomagati.

pa srečno!

pa srečno![/quote]

danes sem naredila test. bil je negativen, samo ena črtica. a se lahko na to zanesem 100%?

pa srečno![/quote]

danes sem naredila test. bil je negativen, samo ena črtica. a se lahko na to zanesem 100%?[/quote]

Po petih dnevih bi test že pokazal nosečnost…poizkusi ponoviti test čez dva dni, če do takrat ne bo sprememb, pokliči ginekologa.
Srečno!

danes sem naredila test. bil je negativen, samo ena črtica. a se lahko na to zanesem 100%?[/quote]

Po petih dnevih bi test že pokazal nosečnost…poizkusi ponoviti test čez dva dni, če do takrat ne bo sprememb, pokliči ginekologa.
Srečno![/quote]
danes sem dobila M. hvaaaaalaaaa*

živjo

mene pa zanima če je možno da si vseeno noseča čeprav imaš menstruacijo.že kake 14 dni mam zelo napet trebuh M sm pa dobila tri dni prej k ponavadi.mi pa nikoli ne zamuja ali pa prej pride,se mi pa tudi vsake toliko zavrti pa tudi slabost me je obšla že nekajkrat.je možno da sem zanosila?

živjo

mene pa zanima sm lahko noseča čeprav imam M.imam pa ze kake 14 dni napihnjen trebuh, m sm dobila tri dni prej k je nikol ne in tud zamuja mi nikol ne se mi pa vsake tolk zavrti pa mal mi slabo prihaja.je možno da sm zanosila,nisem pa že nekaj časa uporabljala nobene zaščite

lp

mateja

Tukaj smo sami jasnovidci…… Verjetno bi bilo bolje opraviti nosečnostni test….

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Pozdravljene…Punce…mam enih par vprašanj…S fantom se že kar nekaj časa trudiva “na otročku”…ampak nekako “ne rata”… :O( …ampak..delamo naprej na tem, da pa zj končno rata…meni se zdajle že dva dni dogajajo čudne reči…zelo se mi vrti…in zjutraj mi sicer je slabo,ampak ne bruham…vendar tako ni bilo običajno v preteklosti…srčno upam, da ta mesec “rata”…čeprav se po nasvetih prijateljic poskušam čimbolj odklopiti od teh misli “da si želiva”…ampak ne gre…to je noro…odkar se trudiva…so spolni odnosi “čudni”…z moje strani…nisem sproščena…tko cela zamorjena…kaj mi svetujete…lep pozdrav vsem….

Po moje pri tvoji starosti M še ni uravnana in se to šele ureja. Mislim, da ni nujno da si noseča. Če je test bil negativen, se jaz ne bi obremenjevala. Mogoče se podzavestno žreš in misliš, da si noseča, zato ne pride M.

Osebno vem, da kadar sem pod stresom (podzavestnim tudi) mi M nagaja (zamuja po par dni).

Lepo uredi! In uživaj življenje!

Lep pozdrav.
Pred nekaj dnevi sva imela s fantom odnos, vendar je kondom počil še preden mu je prišlo. Potem sva uporabila še enega in sperma se je ujela vanj. Kakšna je verjetnost, da je vame prišla tekočina, ki se izloči še preden fantu pride? V njej so prav tako spermiji, kajne?
To se je zgodilo približno v času moje ovulacije, tako da me še dodatno skrbi če sem zanosila.
Prosim odgovorite mi čim prej ker sem strašno živčna. Hvala.

Po moje je bojazen odveč. Midva s fantom sva par let stvari počela brez zaščite, tako da je sicer na koncu vedno končal zunaj. Tudi okoli ovulacije. Je pa res da možnost obstaja, ampak možnost imamo tudi zadeti na Lotu, kajne?

Zivjo,

Nova sm na forumu,in bi vas nekaj vprasala.

M mi zamuja vec ku dva tedna, par dni mi je bilo slabo,slo mi je na bruhanje,kadilka sm pa kadit tud nism mogla,prsa so me bolela (nikol prej pred M),vcasih bi vse pojedla kar mi pride pod roko :), zdej pa je vse normalno,(kadim,jem normalno,nic vec muka), a je mogoce nosecnost ali…

Hvala za odgovor!

[i]""Kdor ni hvaležen v malem, tudi v velikem ne bo."[/i]

Lilika, če redno jemlješ tabletke in je test negativen, potem je praktično nemogoče, da si noseča.
Raje začni razmišljati, zakaj ti je slabo. Mogoče pa slabo prenašaš ravno kontacepcijo in bi morala zamenjati tabletke?!

Hej!
Ali je katera imela pred pričakovano M poleg vseh ostalih znakov M tudi nečisto kožo, pa se je na koncu vseeno izkazalo, da je noseča?

Aja, pa še nenadoma kiselkast okus in malo več sline, da vam je bilo malo bolj vroče kot ponavadi ter povečana žeja?

Pozdravljene!

Danes sem prvič v življenju naredila test nosečnosti in je pozitiven. Sem vesela vendar čisto zmedena, saj nisem pričakovala, da lahko zanosim že četrti mesec po nehanju jemanja kontracepije. Pa me zanima al lahko test tudi laže, čeprav piše da so 100%. kaj naj še mal počakam, pa naredim še enga ali se čim prej oglasim pri ginekologu! M pa zamuja samo 1 teden.

prosim za nasvet!

Živjo,

js mam podobne probleme kot vse ve tuki, ampak bom vseen povedala kaj me muči… 3 dni nazaj sva s fantom mela nezaščiten spolni odnos, prej sem kaka 3 leta jemala tabletke ampak potem ni blo časa it v celje po recept zarad izpitov in smo rekl da bomo s kondomom, ampak je bla sila in tako dalje… v glavnem pršu je vame. zdej pa nevem al je zato k sm živčna al zakaj, ampak ful sm napeta v spodnjem predelu trebuha, skos me tišči lulat pa ful se čudn počutm nasploh…(- podobno kot pred in med M) v glavnem, rabim nek nasvet… za test je najbrž še prezgodaj… so še kake druge opcije? M pričakujem okol 15.10….

New Report

Close