prvi znaki nosečnosti
lep pozdrav.jaz bi sam vprašala vas punce,ki imate več prakse v tem kot jaz,če ste se počutile zelo napete v spodnjem delu trebuha,kot če bi doble vsaki čas menstruacijo pa je ni blo?mam čudne občutke,prsi me bolijo,želodec me vsaki dan boli,zvečer mi je občasno slabo in se počutim omotično.mislite,da sem noseča ali ne?napeta pa sem tako,da bom vsaki čas počla.prosim za odgovore.hvala.
Pozdravljeni!
Mene pa tut neki zanima. en teden nazaj sva se s fantom mal igrala. sicer mu ni prišlo v mene in tut ni šel do konca. Potem sem prebrala da lahko zanosiš tudi s predsemensko tekočino in me zanima kakšne so možnosti da zanosiš? Zdaj po enem tednu imam ful napet trebuh in me kar malo skrbi. menstruacijo bi morala dobiti pa čez kak teden.
ajda501, vse je še možno. mene je zmeraj črvičilo, 3 krat je bilo neuspešno – prišla M, zadnji postopek pa celo kri (en zarodek se je poslovil) z drugim pa vztrajava v 10. tednu.
lublancanka19, clearblue baje nekoliko kasneje pokaže, je pa najbolj zanesljiv. ponovi test čez kaks teden, če se ne bo menstruacije, ceprav po moje skor sigurno nisi noseca.
Lep pozdrav! Prvi dan zadnje menstruacije sem imela 2.4.2009 in do danes še nisem dobila menstruacije, vmes pa sem imela nezaščitene odnose s svojim fantom. Tabletk pa ne jem več od marca! Kaj je možno da nama je uspelo zanosit, ker mi je malo čudno to, da še do danes nisem dobila menstruacije!? Zelo si želiva otroka in bi bila zelo srečna, če nama je uspelo!
Hvala za odgovore!
POLONA
polona28- kaj pa pravi test nosečnosti? Možno definitvno je, da si zanosila… ampak pri meni se je ciklus le urejal 🙁 Sva bila tudi midva že vesela, da mogoče pa bo kaj….
Jaz imam danes fuuul čuden filing (čeprav 6 dni nazaj na UZ ni bilo videti ne ovulacije, ne nosečnosti). Pojavlja se mi “beli tok v čudni izvedbi” 😀 taki rozsati barvi… ali se je mojim rodilom spet zmešalo, ali pa je uspelo :D? Bomo videli čez cca. 3 tedne 😀 če ne bo m. grem delat test (spet sem na 42. dnevi cikla :S)
pozdravljeni!
jst mam tui eno tako nenavadno vprašanje.
1.5 sem mela menstruacijo in takoj ko mi je končala(6.5) so me začeli “špikati” jajčniki in spodnji del trebuha.
ponavdi me “špika” zjutraj in zvečer, malo manj tudi čez dan. zjutraj mi dela ful slabo in karkoli pojem mi začne delat slabo.
zanima me ali je imela katera izmed vas podobne težave in ali je možno da dobiš menstruacijo tudi, če nosiš malega otročička pod srčkom?
in še to….stalno se potim in mi je fuuuul toplo….
sicer a ju grem k ginekologu, sam me malo skrbi kaj bo rekel.
drugače pa mam M na 22-24 dni.
Lp, katka
Pozdravljeni
Moja punca je stara 37 let in sma imela v mesecu aprilu redne večkratne spolne odnose-nezaščitene, tudi v času ovulacije, čeprav ima neredne menstrualne cikluse, so se ji pojavile boleče se oprsje(isto ima kot pred menstruacijo), ciklus men. ima neredne, test nosečnosti sma naredila devet dni to je 37 dan ciklusa bil je pozitiven (lahko bi ga prej sam ga nisma naredila)-če bi potekal normalno 28 dni, nasledni dan je dobila redno menstruacijo-bila je običajna, pred tem kak tedn dni nazaj je imela par kaplic krvi. Test nosečnosti CLEARBLUE ko ga je delala ji je pokazal takoj v sekundi dve znak da je noseča.
In naju zanima ali je nosseča ali bi se lahko test zmotil, kajti Clearblue bi naj bil 99,99%
Prosim za vaš čimprejšnji odgovor.
Hvala
Aleš&Alice
Aleš: Če je pozitiven, potem je skoraj 100% noseča. Sama sem v soboto naredila test First sign in je bil pozitiven (čisto rahla črtica), v ponedeljek ponovno (močnejša črtica), včeraj pa še Clear Blue, ki je ravno tako v trenutku pokazal plus.
Pri meni je bilo tako, da sem imela od ovulacije dalje stalno rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, zelo me je bolel križ ter hitro sem bila upehana. Drugih znakov ni bilo.
Sedaj pa je počasi vsak dan kaj novega, ampak mislim, da je tako zgodaj še prekmalu za kakšne “konkretne” znake. Stalno mi je vroče, daje me zaprtost, nespečnost in občasno me špika.Tudi apetita nimam.
lp
mene neki zanima jz sm mela 1 maja spolni odnos brez zaščite z mojim fantom pa bojim se da mi je not špricnu ker po teden pa pol sm mela krče, vrtoglavice, slabosti, bruhanje, napet trebuh še zdaj sm napeta pa sm 21 maja delala test je bil pozitiven pa pa 22 maja spet sm ponivila test pa je bil negativen zdaj pa neven kaj naj po dopustu tk grem h ginekologu pa bom vidla kaj je. zakaj se mi ti znaki pojavlajo kaj bi mi ti znaki pomenli slpabost, bruhanje, napet trebuh…
—————
Pozdravljeni.
Imam velik problem. S fantom nama je zadnjič počil kondom.
Komaj čez kakšen mesec bom imela 16 let in se bojim, da mi pripomočkov, kot je test za nosečnost v lekarni ne bodo prodali.
Sem na dokaj resni gimnaziji in obstaja verjetnost da me, če zanosim vržejo iz šole in starši iz stanovanja. Prosim… kaj naj storim?
—————
Pozdravljeni.
Imam problem. Zadnjič nama je s fantom počil kondom.
Ker bom šele čez kakšen mesec dopolnila 16 let me je strah, da
mi v lekarni takih pripomočkov, kot je test nosečnosti ne bodo prodali.
Hodim v dokaj resno gimnazijo iz katere me bodo verjetno izključili,
če zanosim ( da staršev sploh ne omenjam ).
Kaj naj storim? :/