prvi znaki nosečnosti
Pozdravljeni!
Imela sem spolni zaščiten spolni odnos, vendar, se je kondom vtrgo med odnosom in me zanima, če je vrjetnos da sem zanosla… Prvič ko se je vtro, je bilo že meseca decembra, vendar takrat bil test negativen, in sem vsak mesec redno dobila menstruacijo, 29.3. se je že 2-gič vtrgo, in bi mogla dobit menstruacijo misliom, da najkasneje se 1 dan, al ze poteklo, ne vem točno… veliko jem in kar hitro sem lačna, pa še bi kar naprej jedla, drugih znakov še nimam. Zanima me če lahko test bnaredim v 10 dneh od odnosa, glede tega da bi menstruacija morala bit, pred temi 10 dnevi…
Že v naprej najlepša hvala!
Pozdravljeni!
Imela sem zaščiten spolni odnos, vendar, se je kondom vtrgo med odnosom in me zanima, če je vrjetnos da sem zanosla… Prvič ko se je vtro, je bilo že meseca decembra, vendar takrat bil test negativen, in sem vsak mesec redno dobila menstruacijo, 29.3. se je že 2-gič vtrgo, in bi mogla dobit menstruacijo misliom, da najkasneje se 1 dan, al ze poteklo, ne vem točno… veliko jem in kar hitro sem lačna, pa še bi kar naprej jedla, drugih znakov še nimam. Zanima me če lahko test bnaredim v 10 dneh od odnosa, glede tega da bi menstruacija morala bit, pred temi 10 dnevi…
Že v naprej najlepša hvala!
zivjo!
jst in moja punca sva imela zasciten spolni odnos vender je kondom pocil. Sperma ni prisla v njejo mednozje saj sem bil nekoliko vinjen.(sploh mi ni prislo)
sedaj je ze skoraj en mesec od tega. pravi da jo usak dan boli trebuh(je nekoliko napet) menstruacija ji je zamujala(skoraj 1teden)
ali je moznost da je noseca?
hvala za odgovor
možno je vse, midva delava sicer na otročičku, vendar še zase ne vem. test je bil negativen, m pa še ni, poleg tega se pa na znake ne morem zanesti, ker me boli kot, da bom bolana, prsi tudi, pa še pri prvi nosečnosti ni bilo takih znakov, da bi lahko rekla, da sem noseča, razen, da mi je zamujala,kot nekaj mesecev prej, edino kar mi je bilo čudno je bilo to, da mi ni pasalo ležati na trebuhu, pri seksu mi je bilo čudno,…imam še lahko upanje, da bi bilo kaj, ne a ne?
Pozdravljeni.
Mene pa zanima sledece.
Pred 3 tedni sem imela spolni odnos in je bil zakljucek v mene.
nekaj dni po tem me je zacelo scemit v spodnjem delu trebuha al maternici. prsi so me zacele boleti na dotik. slabosti trenutno ne zanavam in tudi vrtoglavic ali cesa podobnega ne.glede okusa nisem nic opazila razen da mi nekatere stvari res smrdijo in mi gre na bruhanje. pred 5 dnevi bi morala dobiti menstruacijo pa je se sedaj nimam vceraj sem sicer naredila test ampak je bil -. sedaj pa ne vem ali sem noseca ali nisem. menstruacije se kr nimam. Pravijo nekateri da testi niso 100% zanesljivi. Kaj naj naredim? kako bom najtocneje izvedela da sem noseca?
otrok ni bil nacrtovan.
Hvala za cimprejsni odgovor.
lep pozdrav.
Pozdravljeni!
Sem nova na forumu, ogromno tega sem že prebrala, ampak nujno potrebujem vaše mnenje oz. odgovor.
Torej nezaščiten spolni odnos sem imela, prišel je vame. Dobila sem redno menstruacijo, trajala je normalno 5dni, kot običajno močna krvavitev, krči, prav kosi so šli od mene, kot običajno.
Prvi dan zadnje menstruacije je bil 7.3.2009, danes je že 12.4.2009, vendar menstruacije še nimam. Je pa kr redna že par mesecev. Naredila sem vmes že dva testa za preizkus nosečnosti CB, vendar negativno -.
Danes zjutraj sem z jutranjim urino ponovila test, vendar spet negativno. Nimam nobenih znakov čudnih, pač kot ponavadi mozolji so izbruhnili po obrazu, vendar menstruacije še nimam. Kaj bi bilo lahko še narobe oz. test mi je trikrat pokazal negativen rezultat, torej lahko ovržem misel da sem noseča? Sem močno v dvomih, prosim za odgovor, čimprej, upoštevajte datume zadnje menstruacije.
Najlepša hvala za pojasnila.
Lp Neli
Pozdravljeni!
Sem nova na forumu, ogromno tega sem že prebrala, ampak nujno potrebujem vaše mnenje oz. odgovor.
Torej nezaščiten spolni odnos sem imela, prišel je vame. Dobila sem redno menstruacijo, trajala je normalno 5dni, kot običajno močna krvavitev, krči, prav kosi so šli od mene, kot običajno.
Prvi dan zadnje menstruacije je bil 7.3.2009, danes je že 12.4.2009, vendar menstruacije še nimam. Je pa kr redna že par mesecev. Naredila sem vmes že dva testa za preizkus nosečnosti CB, vendar negativno -.
Danes zjutraj sem z jutranjim urino ponovila test, vendar spet negativno. Nimam nobenih znakov čudnih, pač kot ponavadi mozolji so izbruhnili po obrazu, vendar menstruacije še nimam. Kaj bi bilo lahko še narobe oz. test mi je trikrat pokazal negativen rezultat, torej lahko ovržem misel da sem noseča? Sem močno v dvomih, prosim za odgovor, čimprej, upoštevajte datume zadnje menstruacije.
Najlepša hvala za pojasnila.
Lp Neli
Lep pozdrav! zadnjo tabletko sem vzela 22.3.2009, vmes sem mela še manstruacijo, nato pa sem prenehala jemat tabletke! Od takrat sva imela s partnerjem nezaščitene s.o. z namenom, da bi zanosila! Je možno, da že v tako kratkem času po prenehanju tabletk zanosiš? Zelo si želiva otroka! Aja pa še to me zanima? Danes sem malo krvavela iz nožnice a mislim, da se je krvavitev že ustavila! Kaj to pomeni, da nisem noseča? Prosim, če mi lahko kdo pomaga z odgovori!
HVALA!!!
Obupana Polona!
Mi lahko kdo pove, kako se izračuna dolžina cikla? Na strani ringaraja si lahko pogledaš kdaj maš plodne dneve in tam moraš navesti dolžino cikla! Ne vem, če prav razmišljam; torej, prej ko sem jemala tabletke je blo 21 tabletk in sem 4 dni po zadnji tabletki dobila menstruacijo! Torej je moja dožina cikla 25 dni al kako? Zdaj pa tudi ne vem kdaj bom dobila menstruacijo, ko ne jem več tabletk!
Prosim za pomoč!
HVALA
Pozdravljeni!
Mene pa zanima sledeče: s partnerjem sva imela spolni odnos v začetku aprila (čas moje ovulacije). Menstruacijo sem dobila redno, to je na 28 dan, vendar je bila drugačna-1.dan je bila zelo gosta, drugi dan se je vlilo iz mene, krči, tretji dan pa zelo zelo malo. Teste delam kot po tekočem traku, vendar je vedno minus. Zanima me, če je še kakšna možnost, da je do zanositve prišlo, glede na to, da imam vedno redno menstruacijo in vedno nekje 5-6 dni. Vem, da imajo nekatere ženske še vedno krvavitve v nosečnosti, se je dogajalo tudi v mojem sorodstvu. Je možno, da se nosečniški hormon začne izločati kasneje, ali bi se že moral pokazati plusek? Otroka si oba želima in se bojim, da (trenutno) upam zaman.
Prosim za odgovor, LP
Po jemanju tabletk se vrne tvoj cikel na “naravna pota”. Torej naj bi bil dolg kot pred jemanjem tabletk. Meni se je (oz. se še) cikel ureja in nimam rednih menstruacij (ena ok, ena zamuja za 72 dni, čakam naslednjo). V roku treh mesecev naj bi se ti cikler uredil in menstriacje postale redne. Lahko traja tudi dlje.
Lahko zanosiš že prvi cikel po prenehanju jemanja tabletk. Z računanjem ploddnih dni je pa tako: če ne vem točno cikla je boljt tako-tako, pa še to ima narava svoja pota (ene imajo ovulacijo ful hitro po menstruciji, nekatere tik pred menstruacijo, vsaj tako mi je rekla ginekologinja). Midva kar cel mesec uživava, ko bo pa pač bo 😀
žiujo!
mene zanima neki … jst sm mela nezaščiten spolni odnos s fantom … vendar sva zelo pazila.
sedaj imam problem ker imam vnet mehur in pogosto hodim na wc in imam čudne bele izcedke … za M še ne vem če mi zamuja, ker bi jo mogla dobit šele en tedn od današnjega dne…
kaj naj naredim ker moram obiskati zdrawnika zaradi mehurja … in me je strah da ne bi slučajno ugotovil da sem noseča… je to možno?????
pričakujem čimprej odgovor prosim !
bye
Piši Pušenjaku…