Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Aha.. Hvala obema.. Am.. Če bi že šla delat test nosečnosti, kdaj ga naj grem.. pred menstruacijo al po njej??..
Pa če recimo, zle avgusta dobim kolkr tolk redno mesntruacijo, pomeni da nisem noseča?? Ali pač??..

Hvala za odgovor!

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če te peče zgaga pa v želodcu, če je lahko to znak nosečnosti, ker me na čase zelo boli in peče….
Si pa z mojim zelo želiva dojenčka in delava na tem…

Lp

Mene je v nosečnosti zelo pekla zgaga, ampak šele po 25.tednu, ko je plod pritiskal na želodec. Pri tebi dela psiha, ali si pa kaj takega jedla.

Tamala, test nosečnosti se dela ko in če menstruacija izostane. Prej in potem nima smisla.

Ahaa.. Hvala *ma daj*… Pa tudi če dobim menstruacijo, pomeni da nisem noseča?..

Ni nujno. Kolegica je imela prvi mesec po zanositvi normalno menstruacijo.

Ni nujno. Kolegica je imela prvi mesec po zanositvi normalno menstruacijo.[/quote]

In ti praviš da si noseča? Potem bi lahko vedela kaj menstruacija sploh je…..in če si noseč, menstruacije NE MOREŠ IMET. Pika.

Evo ne…
Očitno ti nimaš pojma. Poznam ogromno primerov ko so imele menstruacijo kljub nosečnosti in to celo do tretjega meseca. Pa tudi mene so sprejeli v bolnico zaradi domnevne zunanje maternične nosečnosti kljub temu, da sem imela menstruacijo z obrazložitvijo da mogoče ni bila menstruacija ali pa da sem primer ženske ki menstro vseeno imajo kljub nosečnosti. Malo si preberi in povprašaj okoli, da ne boš tako nevedna in če nisi prepričana ne govori….

Ni nujno. Kolegica je imela prvi mesec po zanositvi normalno menstruacijo.[/quote]

In ti praviš da si noseča? Potem bi lahko vedela kaj menstruacija sploh je…..in če si noseč, menstruacije NE MOREŠ IMET. Pika.[/quote]

Eh, se mi ne da,… Naj ti Google mal razloži.

živjo! danes se vam tukaj javlam prvič 🙂 imam kar nekaj vprašanj. z fantom imava že 2 meseca nezaščitene spolne odnose. Naredila sem že dva testa, ker sem upala da bo pokazalo pozitivno. Do sedaj ni bilo nič ker mi tudi M ni zaostajala… Nikoli, ampak res nikoli v življenju me ne boli trebuh. Pred štirimi dnevi pa se mi je kar na lepem zjutraj začelo vrteti v glavi, slabost…čez celi dan. Od tistega dne, me VSAK dan čez CELI dan boli trebuh, vmes mi je večkrat slabo , nemorem jesti… Če pojem nekaj malega, me začne v trebuhu tiščati, kot da sem se preveč najedla. Občasno me v trebuhu tudi peče(kar se mi prej nikoli ni zgodilo) . že 4 dni imam torej slabo počutje in nič kaj apetita. Ker sem dva dni pred M, sem zelo nervozna, saj vem da je za test prehitro… zato vas leepo prosim če je imela katera kakšne podobne izkušnje oz. znake, da mi čimprej pomaga,da vem, na čem sem .

…pozabila sem še povedati da so se začeli pred kakšnim tednom pojavljati enaki znaki kot pred M. Boleče nabrekle prsi, občutljive na dotik. Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem
Lp

Tudi jaz sem nekaj dni pred predvideno menstruacijo imela simptome, ki jih imam ponavadi, preden jo dobim: občutljive bradavice, boleč trebuh, mozolji po obrazu. Pa potem menstruacije ni bilo. Me je pa kar hitro začela peči zgaga, sililo me je na bruhanje,…
Najbolje, da počakaš na dan predvidene menstruacije in če je ne bo, naslednje jutro naredi test.

Torej so znaki lahko enaki kot pri M? Ker jaz imam iste znake…tudi bolečine v križu kot pri vsaki M…Ker že tako ne kadim, sem ne prenesem cigaretni dim, zdaj pa mi enostavno sploh ne ugaja.
Ja najboljše bo tako. Da vidimo kaj bo ju3. V sredo naredim test in vam javim kakšen bo rezultat 🙂 LP

Upam, da se izteče tako, kot si najbolj želiš 🙂

zelo si želim/va uspeha!! :))
Lp

O, super 🙂 Potem ti želim en velik + 🙂 Poročaj, kako se bo izteklo.

Briana hvala ti 🙂 javim kakšen bo rezultat. Upam na najboljše 🙂

živjo! javljam se z zame žalostno novico. Pojavila se je M ki je neznosno boleča. 🙁 🙁 vseeno pa nekaj ni vredu. slabost in vsi ostali znaki, so ostali. bomo videli kaj bo po končani M. 🙁 🙁
lp

Škoda 🙁

Ti pa priporočam tale koledarček, da boš točno vedela, kdaj je ovulacija. Če v tem mesecu ni nič, pa mogoče naslednji 🙂 Tudi nama ni že v prvo uspelo.

Briana hvala ti za nasvet 🙂 tudi jaz upam da bo čimprej kaj uspeha 😉

In ti praviš da si noseča? Potem bi lahko vedela kaj menstruacija sploh je…..in če si noseč, menstruacije NE MOREŠ IMET. Pika.[/quote]

Eh, se mi ne da,… Naj ti Google mal razloži.[/quote]

Hmmmm…mogoče bi mogla tudi dr.Pušenjaka kaj podučit? http://med.over.net/forum5/read.php?19,958397,958419#msg-958419
Kar povej mu naj si pogugla,da ne bo oslarij klatil…..

New Report

Close