prvi znaki nosečnosti
Evo ne…
Očitno ti nimaš pojma. Poznam ogromno primerov ko so imele menstruacijo kljub nosečnosti in to celo do tretjega meseca. Pa tudi mene so sprejeli v bolnico zaradi domnevne zunanje maternične nosečnosti kljub temu, da sem imela menstruacijo z obrazložitvijo da mogoče ni bila menstruacija ali pa da sem primer ženske ki menstro vseeno imajo kljub nosečnosti. Malo si preberi in povprašaj okoli, da ne boš tako nevedna in če nisi prepričana ne govori….
živjo! danes se vam tukaj javlam prvič 🙂 imam kar nekaj vprašanj. z fantom imava že 2 meseca nezaščitene spolne odnose. Naredila sem že dva testa, ker sem upala da bo pokazalo pozitivno. Do sedaj ni bilo nič ker mi tudi M ni zaostajala… Nikoli, ampak res nikoli v življenju me ne boli trebuh. Pred štirimi dnevi pa se mi je kar na lepem zjutraj začelo vrteti v glavi, slabost…čez celi dan. Od tistega dne, me VSAK dan čez CELI dan boli trebuh, vmes mi je večkrat slabo , nemorem jesti… Če pojem nekaj malega, me začne v trebuhu tiščati, kot da sem se preveč najedla. Občasno me v trebuhu tudi peče(kar se mi prej nikoli ni zgodilo) . že 4 dni imam torej slabo počutje in nič kaj apetita. Ker sem dva dni pred M, sem zelo nervozna, saj vem da je za test prehitro… zato vas leepo prosim če je imela katera kakšne podobne izkušnje oz. znake, da mi čimprej pomaga,da vem, na čem sem .
Tudi jaz sem nekaj dni pred predvideno menstruacijo imela simptome, ki jih imam ponavadi, preden jo dobim: občutljive bradavice, boleč trebuh, mozolji po obrazu. Pa potem menstruacije ni bilo. Me je pa kar hitro začela peči zgaga, sililo me je na bruhanje,…
Najbolje, da počakaš na dan predvidene menstruacije in če je ne bo, naslednje jutro naredi test.
Škoda 🙁
Ti pa priporočam tale koledarček, da boš točno vedela, kdaj je ovulacija. Če v tem mesecu ni nič, pa mogoče naslednji 🙂 Tudi nama ni že v prvo uspelo.
In ti praviš da si noseča? Potem bi lahko vedela kaj menstruacija sploh je…..in če si noseč, menstruacije NE MOREŠ IMET. Pika.[/quote]
Eh, se mi ne da,… Naj ti Google mal razloži.[/quote]
Hmmmm…mogoče bi mogla tudi dr.Pušenjaka kaj podučit? http://med.over.net/forum5/read.php?19,958397,958419#msg-958419
Kar povej mu naj si pogugla,da ne bo oslarij klatil…..