prvi znaki nosečnosti
Pozdravljeni!
Mene pa nekaj zanima če ve kdo na to odgovorit, ker to se mi je zgodilo prvič v življenju.
Z mojim se trudiva na bebeju od avgusta. zmeraj ko sem naredla test, je bil negativen. Z mojim sva bila na dieti prvi teden v januarju, sva gonla sobno kolo, ko je prišla nenadna krvaviev zadni dan diete… Fora pa je v tem da sem imela menstruacijo od 26.12 pa do 31.12 zato me čudi da sem od 9.1. pa do 14.1. krvavela. In nisem imela dobenih krčev, ker pri vsaki menstruaciji imam prvi dan full krče, takrat pa ne. In ta krvavitev se je zelo razlikovala od krvavitev ko so redne menstruacije. In problem je da ni blo dobene bolečin. Ko pa naredla dan po prenehanju krvavitev test, je bil negativen. pred shujševalno nisem delala testa,ker mi menstruacija ni zamujala, ampak bla dva dni prej kot pričakoval. Če ve kdo zakaj bi bile te krvavitve mi naj prosim pove.
Hvala !
Lep pozdrav !
Jaz imam eno vprašanje, upam da mi boste lahko pomagale- danes mi menstruacija zamuja že en teden, naredila sem 3 trdtr BC in vsi so pokazali pozitivno.
Ampak problem je da me zelo boli v predelu trebuha mogoče celo nižje. strah me je da nisem slučajno izvenmaternično zanosila.?? Upam da mi bo lahko katera odg.
lp
pozdrav vsem
Zadnjo M sem imela 3 decembra 2010 pa je se do sedaj ni. naredila sem 2 testa oba sta bila negativna. imam pa zelo bolece prsi, slabo mi je, hodim pogosto lulat, imam mocne krce ( kot takrat ko jo imam za dobit), utrujena sem.
pri prvem otroku nisem imela nobenih znakov, pa tudi test je takoj pokazal +.
zanima me ce je katera imela podobne izkusnje. da je bil test negativen pa je vseeno bila noseca.
hvala vsem za odgovore.
Pozdravljene,
tudi jaz imam problem. Stara sem 22 let. Prejšnji petek sva seveda imela zaščiten spolni odnos, nakar sva ugotovila na koncu, da je kondom zlezel dol (ni nama jasno kako). Seveda je obtičal v meni z vso svojo vsebino.
Ker imam neredne cikluse (psiha ima svojo moč), niti ne veva ali je bil tisti dan en izmed plodnih ali ne.
Nekako sem pričakovala menstruacijo 26.1., vendar je tudi danes še nimam. Če bi jo dobila, bi vedela, da niso bili plodni dnevi. že 3 dni imam le malo rjav izcedek. Včeraj se mi je začelo spahovati. Tudi po 9 urah spanca se ne naspim. V jajčniku me vsaketoliko malo zbode, ampak nič v primerjavi s tem, kakor je včasih pred menstruacijo, ko se zvijam od bolečin.
Sem že v soboto želela po jutranjo tabletko, vendar so mi farmacevtke glede na mojo bolezen, ki sem jo komaj dobro preživela, odsvetovale. Odločila sva se, da bova videla kar bo pa bo. Namreč, oba si zelo želiva , pa veva, da bova vsaj še leto dni malo počakala (zaradi tromboze in pljučne embolije-ki sem jo imela nedolgo nazaj, je seveda stvar v tem, da če načrtno delava na otročku, bo potrebno preventivno nazaj na zdravila-NUJNO). Pa vendar, če kaj bo, bo super , če pa ne, pa tudi nič narobe. Vendar me vseeno zanima, mislite, da so te znaki vse spet posledica moje psihe?
Hvala za odgovor!
ojla punce vidm da vas ful skbi glde nosečnosti če ste al niste jas bom tko rekla nimam iskušnje še s tem mam pa dost ljudi okoli sebe ki so imele s tem iskušnje tko da punce moje drage če vam M zamuja in da vam test kaže da niste noseče pa vam M še kr zamuja je najbolje obiskat ginekologa k vam lahko z ultrazvokom pogleda če ste al niste tko da je res brezveze čakat in se psiherat s tem ker vam bo samo še huje kar pa ni glih uredu tko da moje mnenje je tako da je GINEKOLOG in ZDRAVNIK zakon oni vam bojo povedal use tko da punce srečno:):)
Pozdravljene!
Tudi mene zanima v kolikšnem času lahkože začutiš znake nosečnosti, je možno že en teden po spolnem odnosu ali je to samo psiha? Nasl. M naj bi dobila 15.2. – ampak do takrat je še dolgo, zato sem že zdaj radovedna (in prav zaradi tega se mi zdi da je samo psiha) 🙂
(spolni odnos sem imela na prvi dan ovulacije)
torej je možno čutiti znake že po enem tednu od zanostive (verjetno ne, kajne)? aja znaki pa so takšni kot seveda niso samo v nosečnosti:) (čisto rahla slabost zjutraj, povečanje apetita, napet trebuh, boleče prsi).
LP VSEM
Pozdravljeni!
Jaz pa imam eno težavo. menstruacijo sem imela 25.12.2010 do 31.12.2010. Prišla je tak kot treba, do 30 dni ovolucije, kot zmeraj… Z ponedeljkom sem šla na dieto 3.1.2011 bila sem en teden, pa kolesarla sem sobno koli… zadnji dan diete sem dobila sprva rjavkast izcedek nato dalje krvavitev ki je trajala 6 dni. se pa je razlikovala od menstruacij ko so ble redne ob 30 dnevu ovolucije. gre se za to da sem dobila nekje 16 dni prej. oz dober teden dni do dva tedna po menstruaciji spet krvavitev.. zdaj je od prvega dne menstruacije oz te krvavitve do sedaj že 36 dni. v soboto delala test in bil negativen. jutri ga nameravam spet delat, sam se bojim da je kaj narobe, ker so negativni pa tok dni mimo,me skrbi. ginekologa pa imam komaj 2.3.2011. če je komu kaj znano,mi naj prosim odgovori… moram pa še povedat, da ni bilo niti enega krča… ker ko imam menstruacijo imam prvi dan VEDNO krče, takrat pa ga nisem imela..
Lep pozdrav!
Po mojem nisi noseča,če ti je test pokazal negativno,v takšnem času bi že moralo pokazat,razen če si se zdravila skakšnimi antibiotiki,takrat se lahko zgodi,da se ti ciklus podaljša,no tko je bilo pri moji prijateljici,če ne bo v naslednjih dneh menstruacije naredi še en test,v primeru težav pa pojdi do svojega ginekologa,da ti predpiše tabletke za sprožitev menstruacije!Lep pozdrav!
[code]
Po mojem nisi noseča,če ti je test pokazal negativno,v takšnem času bi že moralo pokazat,razen če si se zdravila skakšnimi antibiotiki,takrat se lahko zgodi,da se ti ciklus podaljša,no tko je bilo pri moji prijateljici,če ne bo v naslednjih dneh menstruacije naredi še en test,v primeru težav pa pojdi do svojega ginekologa,da ti predpiše tabletke za sprožitev menstruacije!Lep pozdrav!
[/code]
Dobenih antibiotikov in tablet nisem jemala. ker se mi to zgodilo prvič v življenju, da krvavela do 14 po menstruaciji, in bila je blažja, kot jo imam jaz. zaj pa je tut že 36 dni, kar se mi tut prvič dogaja, pa po krvavitvi in tuit pred njo sva vsak drug dan, tak da bom jutri naredla test, glede na to da je že nekaj časa ni… pa bomo vidli kaj bo test reko… ker sem takrat onega poceni palčke, zaj pa mam Clearblue. je veliko boljši,pa dva dni razmaka je od onega testa za 1€pa nekaj…
zdravo jas bi pa uprašala če je možno da sm noseča…. januarja sm imela 2x M u 14 dneh .. od takrat je še nisem imela mam pa bolečine dojk ter jajčnikou tako kod da bo usak čas pršla M bolečine trajajo že več ko 1 teden … M bi morala dobiti pred 14 dnevi …. pojavil pa se je še rumen izcedek …..
hvala za odgovore …
Mene poa nekaj zanima. Včeraj sem bila pri ginekologu… najprej na pegledu. pa mu rekla da delama z mojim na otroku in da sem mela težave januarja to kar sem nekaj cajta zgoraj vam omenla.. in reko da bo naredo ultrazvok da bo vido če sem plodna… pa je reko da nekaj na desni vidi… zaj pa me zanima če lahko vidi jajčece al je vido kaj več…. ker prijatlca mi rekla naj grem naredim test nosečnosti da je to kao plod vido. on pa mi ni dobenega ploda omenjo, sam da naj boma dva dni vkup v akcijo. zaj pa ne vem. če kera slučajno ve mi naj prosim odgovori, ker mi ne gre zaj to iz glave. ker ne vem če vidi če kako jajčece prisotno al kaj druga….