Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje prvi znaki nosečnosti

prvi znaki nosečnosti

Ja, imaš podobne sindrome kot pred M, lahko še bolj močne. Bradavičke, predvsem kolobarji okrog so temnejši, dojke so vedno napete. Malček se ti vrti, meni prve dni niso šle sladkarije, jih pa vedno jem. Pojavi se nespečnost, večkratno uriniranje.

Zdravo…v temu mesecu sem dobila 7.10 menstruacijo,ki je trajala 4dni samo ni bila močna ampak šibka…morala bi jo dobiti okoli 26,27.10 v temu mesecu danes smo 29.10 pa je še nimam in trebuh me boli kot pri menstruaciji…če stisnem brdavičke me bolijo in veliko mazoljev sem dobila po hrbtu in obrazu,prej nisem imela toliko mazoljev sedaj pa nevem ali so to prvi znaki nosečnosti?

Zdravo…v temu mesecu sem dobila 7.10 menstruacijo in je trajala 4 dni in bila je šibka…ponavadi imam menstruacijo okoli 26,27.10 v temu mesecu in do danes je še nisem dobila…imam pa napihnjen trebuh in malo me boli,brdavice me bolijo enkrat močneje,drugič šibkeje…in pa po hrbtu v temu mesecu sem dobila mazolje,po obrazu sem jih malo imela že prej sedaj pa jih imam še malo več…LP

Zdravo,
zadnjo menstruacijo sem dobila 1.11, vendar mi ta mesec zamuja že kakih 6 dni. Imela sem odnose, vendar sem bila vedno zaščitena. Nimam nobenih pretiranih zanakov nosečnosti, imam le občasne bolečine v predelu trebuha, kot takšne ki jih imam preden dobim menstruacijo, menstruacije pa kljub temu ne dobim. Me je lahko strah, da sem noseča?

Pozdravljene!
Mene pa zanima če sem lahko noseča kljub temu da sem 4 – krat naredila test baby check mini, in je vedno pokazalo negativno?? Jemeljem kontracepcijske tabletke logest, vendar jih nism jemala tončno ob isti uri kot bi morala (moram ob 5ih, včasih pa sem sem vzela kasenje, okrog 9ih in podobno, ker sem pozabila). Poleg tega sva z fantom vedno prekinila spolni odnos… vendar mi je bilo zadne čase zelo slabo in skos se mi mudi lulat (res skus, občutek da moram lulat sploh ne izgine)… Menstruacijo, pa sem zdaj že dvakrat normalno imela. Kaj mislite?

Pozdravljeni,

pred enim tednom sem imela s fantom odnos. Zaščita ni bila 100%, saj sva izgubila nadzor nad dogajanjem. V glavnem me zadnje dni bolijo prsa in trtica zelo. Občasno imam hud napad lakote. 1 test je pokazal negativno, 1 dan po odnosu. Še vedno sem v dvomih, menstre ni od nikjer, bolečine pa hude.
Največ me matra psiha, saj že kr vidim bejbija. Po eni strani mi ni problem, po drugi me pa kr zvije. Mešani občutki in nobeni ne privoščim takega stanja. Jutri bom naredila še en test, kar bo pa bo,…. no ja še vedno me zvija.
Lp

Jaz vas res ne razumem no. “Izgubljate nadzor nad dogajanjem”, potem pa jok in stok. Halo ženske, koliko ste stare? 16?

Najprej si preberi kaj o ženskih in moših spolnih organih in kako sploh zadeva deluje, šele potem se loti seksa. Delati test en dan po odnosu? Pa saj ste nore…..

Pozdravljene
imam eno zelo čudno vprašanje… ali je mogoče, da se slabost pojavi takoj po zanositvi? V petek zjutraj mi je bilo slabo, pa malček sem bruhala, sobota je bila dokaj uredu, včeraj pa zjutraj spet slabost in bruhanje, danes spet uredu. S partnerjem imava spolne odnose redno tako, da je možnost zanositve, menstruacijo bi morala dobit pa šele 3.1.2011, vročine nimam, počutje pa je čudno…

To je psiha ali pa kakšna viroza. Od nosečnosti ne.

Prosim za pomoč. Nisem naredila še testa. M mi zaostaja že dobrih 10 dni, imam zelo dober tek sm čokolado bi jedla. zgaga me daje nekam me prsi bolijo oz. so mi napete kot ob M. Ali so to mogoče lahko znaki nosečnosti.

Pa saj nismo jasnovidni da bi to vedeli. Zakaj ne narediš testa? Ti je škoda tistih par eurou?

Res vas ne razumem…..

Pozdravljene,

Mene pa zanima če lahko katera opiše kako izgleda vgnezditev, ali je samo krvav izcedek (če je) ali mogoče še kakšni drugi občutki – npr. pretakanje okoli jajčnikov…?

Pa ali je katera imela v prvem tromesečju občutek stalne žeje, to se je meni zgodilo v prvi nosečnosti…sedaj pa delamo na drugem, zato mi je ta forum malo zapasal 🙂

Lep dan in vso srečo

lep pozdrav.Mene pa nekaj zanima. M sem imela od 17.12.2010-24.12.2010. Nekaj dni po so se začele slabosti,napet trebuh,utrujenost. od 4.1-6.1. sem imela najprej rjav izcedek nato pa rozast dva dni.potem pa nič.ta teden bi morala dobiti M (v čet.),danes sem delala test pa je bil negativen.Ali sem lahko vseeno noseča in sem test delala prehitro? Naj še povem da sem že delala en test pa je bil rahel plusek na CB. LP Hvala za odg.

pozdravljene vse mamice in nosečnice;)

Imam eno vprašanje ali več:) s partnerjem sva se odločilaa da bi imela družino in sicer 7.1.2011 sem imela ovulacijo tako je pokazal test ovulacije in izračun imela sva spolne odnose na ta dan in še po tem dnevu vsi njegovi izlivi so pristali noter 🙂 menstruacijo pričakujem 31.1. 2011 na tej stran sem prebrala pogostejše znake nosečnosti vem da je do M še kaar nekaj časa ampak nekateri znaki so se pojavljali in sicer prvi znak bi lahko rekla jutranja slabost ki sicer ni tako močna da bi bruhala traja par minut pojavljali so se nekakšni krči kot pred mestruacijo posebaj ponoči, nekaki mešani občutki da sem sama sebi teška in nekako čudna učasih malo žiučna in potem spet use ok mešani občutki glede hrane bi jedla eno stvar in potem je že nebi več kava se mi pije apetit po cgaretih je ratal večji:) večerne ure so se začele tako da se zbudim okoli 4h zjutraj in grem do omare kjer so slatkarije in jem 🙂 da bi mi kaj smrdelo kakšna določena stvar še ni sm pa opazla da dosti več pojem kot ponavadi prim. pice male nikoli nisem pojedla cele in vedno sem jo jedla bres skorje dva dni nazaj sem pojedla celo in to skorjo vred:) srčno upam da to ni le psiha kajti želja po otroku je resss velika in zelo bi bila vesela kakšnega pozitivnega odgovora 🙂

lepo se mejte veslo bom čakala na kakšen odgovor:)

Obala,
razumem v kakšni situaciji si ampak odgovor boš dobila dva tedna po O….nažalost.Midva že od pomladi delava na bebiju in bi morala glede na zgodnje znake biti noseča vsaj šestkrat. Vsak mesec imam en drug simptom, le pravega ne, to pa je pozitiven test ;(.

Predenj sva se odločila za otročka sem tu in tam zasledila kako imajo ženske samo zaradi psihe različne znake nosečnosti in sem si mislila,..Halooo???? jaz pa že ne…
Ampak ko enkrat začneš razmišljati, ko je želja tako močna vidiš da je vse možno. prvi mesec naprimer mi je bilo en teden tako slabo in to cele dneve, da sem bila vsa zelena,…pa nič. Drugi mesec mi je prvič po dolgih letih zamujala 4 dni, potem sem imela en mesec noro boleče prsi,, pa spet slabost, lakoto,…vse v glavnem.
Sama pač glede na izkušnje komaj čakam, da bo prišel mesec ko pred M ne bom imela nobenih znakov, mogoče pa takrat bo kaj.
Glede na to, da si omenila, da si imela O 7.1., to pomeni da naj bi bila M ali pa + 21.1 in ne 31.1. tako da ??? Verjetno lapsus. kakorkoli, če si imela O res 07.01. potem je itak še prezgodaj za znake saj do vgnezditve pride 6 – 9 dni po oploditvi in nato šele po parih dneh začnejo hormoni nagajati.
Upam da ne boš vzela moj post kot negatven želim ti le, da v primeru da se psiha poigrava s teboj, ne boš preveč razočarana.
Seveda pa držim pesti da bo en velik +

To je psiha, žal. Četudi si zanosila, tile znaki pridejo šele kasneje.

lyly

o hvala za tako hiter odgovr ga nisem pričakovala heheh am ja ovulacijo sm mela 7ga in 13ga januarja po izračunih testov in intrnetnega izračuna sej sama ne vrjamem glih v te izračune ampak sm rekla da probava moj cikel traja 25dni zadnjo M sem imela 30.12.2010 tako da nevem kaj se dogaja bomo videli kaj bojo pokazali dnevi pred M in po mogoče bo pa velik + če pa ne pa tud nič narobe sej sva šele začela delati na tem tako da je to 2mesec odkar delava na tem heheh kokr bo bog hotu al bo to zdej ali kasneje optimistično naprej in upat na + kajti želja je zelo zelo močna hvala za odgovor in za pojsnila se pa oglasim še kaj seveda če bo kaj novic hihih…

za enrike

Enrike tudi sama pomislim da je to le psiha in ta močna želja po otroku glede na razlutate na forumih mislim da je res prezgodaj za vsa ta dogajana ki se meni dogajajo tako da bomo počakali in videli kar bo bo hehe

cca 20 dni po takem odnosu preveri s testom,..

ja saj tudi nameravam do M je še kar nekaj dni tako da bova še v akciji heheh.. če bo kaj novega se še oglasim ostali pa enako v akcijo nič obupat pravijo da je nepričakovano najslajše heheh in nič se obremenjevati s temi znaki ker je brez veze ker je enako kot pri M najbolše in najlepše je ko vidiš da ti zamuja, in ti da največje vselje ko si res srčno želiš ustvariti družino..
pa lepo se imejte:)

New Report

Close